Vandrarhem i Mallorca

Se på kartan
Vandrarhem i Mallorca

Vandrarhem i MallorcaFrån  256kr

Vandrarhem Recommenderade i Mallorca

 • Elegance Playa Arenal III
  Från281krPer natt

  Elegance Playa Arenal IIIstars

  El Arenal, Mallorca , Europa 7-9 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Detta enkla vandrarhem återfinns i El Arenal. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här vandrarhemmet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna anläggning. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. De 24 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Elegance Playa Arenal III tillhandahåller inga babysängar på begäran. Elegance Playa Arenal III är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Oasis D'or
  Från431krPer natt

  Oasis D'orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer dels ravells 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Cala d'Or. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Boendet har totalt 22 rum. Oasis D'or är från år 1965. Fast och trådlös internetanslutning finns på Oasis D'or. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Elegance Playa Arenal II
  Från261krPer natt

  Elegance Playa Arenal IIstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 7 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta mysiga hotell finns i El Arenal. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det här hotellet byggdes 1975. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Elegance Playa Arenal II erbjuder. De som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Vista Alegre By Eurotels
  Från302krPer natt

  Hostal Vista Alegre By Eurotelsstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Passeig maritim 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem ligger i Puerto de Alcudia. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta vandrarhem som ligger mitt i stadens centrum. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Från denna anläggning är det 60 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 60 meter. 29 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Vista Alegre By Eurotels. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Elegance Diana
  Från501krPer natt

  Elegance Dianastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 105 recensioner från resenärerBaserat på 105 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem finns i Puerto de Alcudia. Från denna egendom som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Våra kunder har 4. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Elegance Diana har totalt 30 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2018. Elegance Diana har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla rum på Elegance Diana är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Portocolom
  Från712krPer natt

  Portocolomstars

  Porto Colom, Mallorca , Carrer d en cristofor colom 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 64 recensioner från resenärerBaserat på 64 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Porto Colom. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Portocolom garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2010. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena.

  Se mer
 • Condemar
  Från599krPer natt

  Condemarstars

  Cala Mondrago, Mallorca , Carretera santanyi-cala mondrago s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 132 recensioner från resenärerBaserat på 132 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är lokaliserat i Cala Mondrago. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 87. Condemar genomgick en totalrenovering 2001. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Condemar är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Hostal Beijuan
  Från372krPer natt

  Hostal Beijuanstars

  S'Illot, Mallorca , Carrer llevant 22 - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell finns i S'Illot. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boende. Från denna anläggning är det 150 meter till närmaste strand. Hostal Beijuan har totalt 20 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Hostal Beijuan. Det finns parkeringsplatser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Valentin Reina Paguera
  Från906krPer natt

  Valentin Reina Paguerastars

  Paguera, Mallorca , Calle mallorca 1 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 272 recensioner från resenärerBaserat på 272 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är endast för vuxna och ligger i Paguera. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Valentin Reina Paguera har totalt 236 rum. Valentin Reina Paguera genomgick en totalrenovering 1998. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här