Vandrarhem i Mallorca

Se på kartan
Vandrarhem i Mallorca

Vandrarhem i MallorcaFrån  234kr

Vandrarhem Recommenderade i Mallorca

 • Elegance Playa Arenal III
  Från452krPer natt

  Elegance Playa Arenal IIIstars

  El Arenal, Mallorca , Europa 9 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i El Arenal. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här vandrarhemmet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna egendom. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från detta vandrarhem är det 1. 5 kilometer till hamnen. Totalt 24 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Elegance Playa Arenal III. Senast denna anläggning renoverades var 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Elegance Playa Arenal III. Elegance Playa Arenal III är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Elegance Playa Arenal II
  Från492krPer natt

  Elegance Playa Arenal IIstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 7 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell finns i El Arenal. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Elegance Playa Arenal II. Denna anläggning byggdes 1975. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Elegance Playa Arenal II. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Elegance Diana
  Från896krPer natt

  Elegance Dianastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 25 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 106 recensioner från resenärerBaserat på 106 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem ligger i Puerto de Alcudia. Från detta vandrarhem som är beläget 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Våra kunder har 4. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Det totala antalet rum är 30. Detta boende renoverades 2018. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla rum på Elegance Diana är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Elegance Diana erbjuder transfer till flygplatsen. Elegance Diana är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Elegance Diana erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Embat Hostel
  Från535krPer natt

  Embat Hostelstars

  Montuiri, Mallorca , Carrer rector escarrer 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12 recensioner från resenärerBaserat på 12 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Montuiri. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Embat Hostel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Soller Garden
  Från863krPer natt

  Soller Gardenstars

  Puerto Soller, Mallorca , Placa de reis de mallorca 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 124 recensioner från resenärerBaserat på 124 recensioner från resenärer

  Denna vackra turist resort ligger i Puerto de Soller på den vackra ön Mallorca. Anläggningen ligger bara 300 meter från det livliga centrum av staden. I den fantastiska stranden kan gästerna njuta av vattensporter eller bara luta sig tillbaka och koppla av mitt i den uppfriskande omgivningen. Komplexet består av attraktiva bungalowers och lägenheter som ligger bland 10 000 kvadratmeter av vackra trädgårdar. De boende alternativ som finns erbjuder gästerna en äktad hemmiljö för att koppla av och varva ner i komfort. Detta familjevänliga komplex erbjuder en mängd fritidsaktiviteter som säker kan vädja till hela familjen. Gästerna är välkomna att njuta av de härliga läckerheterna som restaurangen har att erbjuda.

  Se mer
 • Hostal Borras
  Från1.095krPer natt

  Hostal Borrasstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Plaça miquel capllonch 13 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 102 recensioner från resenärerBaserat på 102 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Puerto Pollensa. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 120 meter. Det totala antalet rum är 24. Detta boende totalrenoverades 2017. Hostal Borras har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Oriola
  Från1.159krPer natt

  Oriolastars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer torrent de can botana 35 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är beläget i Cala San Vicente. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från det här vandrarhemmet. Den närmaste stranden ligger 230 meter från denna anläggning. Denna anläggning har 23 rum. Denna anläggning snyggades upp 2008. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Oriola tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Oriola är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Condemar
  Från982krPer natt

  Condemarstars

  Cala Mondrago, Mallorca , Carretera santanyi-cala mondrago s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 133 recensioner från resenärerBaserat på 133 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i Cala Mondrago. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta vandrarhem. Det totala antalet rum är 87. Condemar totalrenoverades 2001. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på Condemar håller öppet dygnet runt. Condemar tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Portocolom
  Från1.266krPer natt

  Portocolomstars

  Porto Colom, Mallorca , Carrer d en cristofor colom 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 63 recensioner från resenärerBaserat på 63 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Porto Colom. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta vandrarhem. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Portocolom genomgick en renovering 2010. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö.

  Se mer
 • Hostal Beijuan
  Från905krPer natt

  Hostal Beijuanstars

  S'Illot, Mallorca , Carrer llevant 22 - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i S'Illot. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från anläggningen. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Hostal Beijuan är 20. Hostal Beijuan är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Hostal Beijuan tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Hostal Beijuan kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här