Vandrarhem i Mallorca

Se på kartan
Vandrarhem i Mallorca

Vandrarhem i MallorcaFrån  286kr

Vandrarhem Recommenderade i Mallorca

 • Elegance Diana
  Från370krPer natt

  Elegance Dianastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 105 recensioner från resenärerBaserat på 105 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem finns i Puerto de Alcudia. Från denna egendom som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Våra kunder har 4. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Elegance Diana har totalt 30 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2018. Elegance Diana har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla rum på Elegance Diana är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Elegance Playa Arenal III
  Från296krPer natt

  Elegance Playa Arenal IIIstars

  El Arenal, Mallorca , Europa 7-9 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Detta enkla vandrarhem återfinns i El Arenal. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här vandrarhemmet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna anläggning. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. De 24 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Elegance Playa Arenal III tillhandahåller inga babysängar på begäran. Elegance Playa Arenal III är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Elegance Playa Arenal II
  Från296krPer natt

  Elegance Playa Arenal IIstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 7 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta mysiga hotell finns i El Arenal. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det här hotellet byggdes 1975. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Elegance Playa Arenal II erbjuder. De som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Soller Garden
  Från908krPer natt

  Soller Gardenstars

  Puerto Soller, Mallorca , Placa de reis de mallorca 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 121 recensioner från resenärerBaserat på 121 recensioner från resenärer

  Denna vackra turist resort ligger i Puerto de Soller på den vackra ön Mallorca. Anläggningen ligger bara 300 meter från det livliga centrum av staden. I den fantastiska stranden kan gästerna njuta av vattensporter eller bara luta sig tillbaka och koppla av mitt i den uppfriskande omgivningen. Komplexet består av attraktiva bungalowers och lägenheter som ligger bland 10 000 kvadratmeter av vackra trädgårdar. De boende alternativ som finns erbjuder gästerna en äktad hemmiljö för att koppla av och varva ner i komfort. Detta familjevänliga komplex erbjuder en mängd fritidsaktiviteter som säker kan vädja till hela familjen. Gästerna är välkomna att njuta av de härliga läckerheterna som restaurangen har att erbjuda.

  Se mer
 • Oasis D'or
  Från305krPer natt

  Oasis D'orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer dels ravells 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Cala d'Or. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Boendet har totalt 22 rum. Oasis D'or är från år 1965. Fast och trådlös internetanslutning finns på Oasis D'or. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hostal Borras
  Från681krPer natt

  Hostal Borrasstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Plaça miquel capllonch 13 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 102 recensioner från resenärerBaserat på 102 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Puerto Pollensa. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Från detta vandrarhem är det 120 meter till hamnen. 24 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2017. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hostal Borras har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Embat Hostel
  Från377krPer natt

  Embat Hostelstars

  Montuiri, Mallorca , Carrer rector escarrer 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12 recensioner från resenärerBaserat på 12 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem finns i Montuiri. Embat Hostel garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 7 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Embat Hostel tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Hostal Vista Alegre By Eurotels
  Från427krPer natt

  Hostal Vista Alegre By Eurotelsstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Passeig maritim 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Puerto de Alcudia. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 60 meter från detta boende. Från detta vandrarhem är det 60 meter till hamnen. Denna anläggning har 29 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Portocolom
  Från858krPer natt

  Portocolomstars

  Porto Colom, Mallorca , Carrer d en cristofor colom 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 64 recensioner från resenärerBaserat på 64 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Porto Colom. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Portocolom garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2010. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena.

  Se mer
 • Oriola
  Från631krPer natt

  Oriolastars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer torrent de can botana 35 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Cala San Vicente. Från denna anläggning som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från det här vandrarhemmet. Från detta boende är det 230 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 23 ombonade rum. Oriola totalrenoverades 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Oriola håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Oriola babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan resenärerna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här