Hotell i London

Se på kartan
Hotell - London

LondonFrån  101kr

Aktuella hotellerbjudanden - London

 • Royal Lancaster London
  Från6.094krPer natt

  Royal Lancaster Londonstars

  Bayswater, London , Lancaster terrace s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 616 recensioner från resenärerBaserat på 616 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Bayswater. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 15. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Royal Lancaster London är 411. Detta hotell totalrenoverades 2017. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Royal Lancaster London har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Royal Lancaster London. På Royal Lancaster London kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Norfolk Towers Hotel Paddington
  Från1.428krPer natt

  Norfolk Towers Hotel Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk place 34 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Paddington. 85 välkomnande rum finns på anläggningen. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna på Norfolk Towers Hotel Paddington. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Bailey's
  Från2.113krPer natt

  The Bailey'sstars

  Södra Kensington, London , Gloucester road 140 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1336 recensioner från resenärerBaserat på 1336 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i South Kensington. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från egendomen. Totalt 212 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Bailey's. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1876 och totalrenoverades 1998. Både fast och trådlöst internet finns på The Bailey's. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på The Bailey's.

  Se mer
 • Europa Gatwick
  Från601krPer natt

  Europa Gatwickstars

  Gatwick Flygplats, London , Balcombe road, maidenbower na - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3349 recensioner från resenärerBaserat på 3349 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Gatwick Airport. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra besökare har 7. 9 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Europa Gatwick är 211. Detta hotells byggår är 1990. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Europa Gatwick har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Europa Gatwick. Europa Gatwick är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Airport Inn Gatwick
  Från471krPer natt

  Airport Inn Gatwickstars

  Gatwick Flygplats, London , Longbridge roundabout horley n/a - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 106 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1552 recensioner från resenärerBaserat på 1552 recensioner från resenärer

  Detta eleganta hotell är praktiskt beläget bara en kort sträcka från Gatwick flygplats i London. För gästerna är det en utmärkt utgångspunkt varifrån de kan utforska den färgstarka staden London, med praktiska kollektivtrafikförbindelser i närheten. Hotellet utgör ett mycket bra alternativ för kräsna affärs- och nöjesresenärer, liksom för de som vill koppla av före eller efter en lång flygning. Gästerna är välkomna att upptäcka hotellets fridfulla omgivningar, med sitt överflöd av elegans och charm. Gästrummen är vackert inredda och fullt utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • Holiday Villa
  Från805krPer natt

  Holiday Villastars

  Bayswater, London , Leinster gardens 37 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 912 recensioner från resenärerBaserat på 912 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i området Bayswater i London, bara en kort bit från Hyde Park, Notting Hill och Queensway. Gästerna kommer att upptäcka att läget är utmärkt för att utforska denna underbara stad. Hotellet ligger bara 300 meter från tunnelbanestationerna Bayswater och Queensway. Inom räckhåll från hotellet finns ett antal butiker, restauranger och nöjesställen. Detta charmiga hotell ger gästerna ett varmt välkomnande vid ankomsten. Rummen är vackert utformade och välutrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av en härlig frukost på morgonen och få en bra start på dagen.

  Se mer
 • Nayland
  Från676krPer natt

  Naylandstars

  Paddington, London , Sussex gardens 132-134 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 566 recensioner från resenärerBaserat på 566 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Paddington. Från den här anläggningen som ligger 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra resenärer har 26. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 41 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Nayland. Nayland är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Astor Court Hotel
  Från1.664krPer natt

  Astor Court Hotelstars

  Oxford Street, London , Hallam street 20 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 817 recensioner från resenärerBaserat på 817 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i ett bekvämt och säkert område i hjärtat av West End i London. Hotellet ligger i lokaler som tidigare tillhörde en herrklubb, som byggdes om i början av 1900-talet. De 45 välutrustade rummen och sex familjelägenheterna erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och viktoriansk arkitektur. Byggnadens unika karaktär ger varje rum sin egen prägel. Hotellet är perfekt placerat för shopping på Oxford Street och ligger nära teaterkvarteren med deras restauranger, klubbar, pubar och biografer. Det ligger dessutom endast några minuters promenad från Oxford Circus, Regent Street, Hyde Park och Londons West End. Hotellet erbjuder bekväm och prisvärd inkvartering i ett av de mest ansedda områdena i centrala London. Parkering finns i anslutning till hotellet.

  Se mer
 • Grand Plaza Serviced Apartments
  Från1.312krPer natt

  Grand Plaza Serviced Apartmentsstars

  Bayswater, London , Princess square 42 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3104 recensioner från resenärerBaserat på 3104 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Bayswater. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Totalt 198 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Grand Plaza Serviced Apartments. Grand Plaza Serviced Apartments byggdes 1800 och 2003 totalrenoverades det. Både fast och trådlöst internet finns på Grand Plaza Serviced Apartments. Receptionen är öppen under hela dagen. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Shakespeare - London
  Från909krPer natt

  The Shakespeare - Londonstars

  Paddington, London , Norfolk square 22-28 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 118 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1001 recensioner från resenärerBaserat på 1001 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger inte långt från stadskärnan och de allmänna kommunikatinerna ligger mycket nära (100 m). Restauranger och barer nås lätt per fot (500 m), shopping områden och nattclubar finns på 1,6 km avstånd.Detta hotell byggdes 1821 och renoverades senast 2003. Hotellet består av 6 våningar med totalt 8 enkelrum och 8 dubbelrum. Hotellet har en dygnet runt-öppen reception, kassafack, garderob och valutaväxling. Dessutom finns frukostrum, tillgång till internet (mot extra avgift) och ett konferensrum.Alla rum har badrum, telefon, satellit-/kabel-TV och centralvärme.Närmaste golfbana ligger ca 2 km från hotellet.Varje morgon serveras en frukostbuffet.Kommer ni med bil från London Heathrow, vid rondellen, ta första avfarten upp på Boltons Lane. Sväng till vänster mot Bath Road A4. i rondellen, ta den första avfarten in på The Parkway A312. irondelen ta den fjärde avfarten in på Slip Road (M4 J3). Fortsätt ut på M4. Kör vidare ut på Great West Road A4. i rondellen, ta den andra avfarten ut på Great West Road A4. Fortsätt på A4. Håll till vänster upp på Brompton Road A4. Håll till höger in på Knightsbridge A4. Fortsätt A4. Vid rondellen, ta den första avfarten upp på Park Lane A4202. Vid rondellen, ta den andra avfarten in på Cumberland Gate. Håll till vänster in på Bayswater Road A40. Sväng till höger in på Lancaster Terrace. Sväng till vänster in på Gloucester Terrace. Sväng till höger in på Craven Road B410. Fortsätt in på Praed Street A4205. Sväng till höger in på London Street. Sväng till vänster in på Norfolk Square. Framme!

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  715  Hotell - London
Sida  1  av  72
 

Beskrivning av destination

  London är Englands och Storbritanniens huvudstad och dessutom en av världens mest betydande städer. Themsen delar staden i två delar som binds samman genom ett flertal storslagna broar. Där finns massor av historiska monument och till dem du inte får missa hör St. Pauls-katedralen, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate-kyrkogården, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National Gallery och många andra. Du kan besöka världens mest berömda vaxkabinett eller uppleva spänningen i världens högsta pariserhjul, London Eye, eller åka förbi strax under det i båt. Andra sevärdheter du inte får missa är stadsdelen Soho och dess nöjeskvarter, varuhuset Harrods, pubarna (där du inte kan motstå det traditionella engelska ölet) och parker som Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park och Kensington Gardens. I denna kosmopolitiska stad kan du bevista de mest varierade shower och skådespel av internationell standard. London har allt. Besök det för det blir en oförglömlig upplevelse!

Intressanta platser

Populäraste zoner från London

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner