Hotell i Barbican

Se på kartan
 • Dorsett City London
  Från2.917krPer natt

  Dorsett City Londonstars

  Barbican, London , Aldagate high street 9-13 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 479 recensioner från resenärerBaserat på 479 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Barbican. Detta boende har totalt 267 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Dorsett City London har inte öppet dygnet runt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Citadines Barbican Apartments
  Från1.862krPer natt

  Citadines Barbican Apartmentsstars

  Barbican, London , Goswell road 7-21 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 254 recensioner från resenärerBaserat på 254 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell har ett utmärkt läge i Londons norra businessdistrikt, i området Barbican som är känt som en viktig kulturell smältdegel i huvudstaden. Gästerna kommer att bo i hjärtat av allt, och bara 15 minuters promenad från Museum of London och St. Paul's Cathedral. Alla lägenheter är fullt utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för en minnesvärd vistelse, och moderna och välvårdade. De har ett modernt pentry med porslin för upp till sex personer. Dessutom finns ett frukostrum där en kontinental frukost serveras varje dag samt en businesshörna som kan vara väldigt användbar för affärsresenärer eller andra som vill leta information på sin semester.

  Se mer
 • Chancery Lane Apartments
  Från3.178krPer natt

  Chancery Lane Apartmentsstars

  Barbican, London , 11-13 bream's buildings, rolls passage london - Karta
   

  Denna gulliga lägenhet belägen i Barbican. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Chancery Lane Apartments som har totalt 8 rum. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. På Chancery Lane Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Farringdon Apartments
  Från2.701krPer natt

  Farringdon Apartmentsstars

  Barbican, London , 37 cock lane ec1a 9bw  - Karta
   

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Barbican. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 6 rum. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Farringdon Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Farringdon Apartments. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Barbican

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här