Hotell i Barbican

Se på kartan
 • The Montcalm Royale London House
  Från1.814krPer natt

  The Montcalm Royale London Housestars

  Barbican, London , 22-25 finsbury square 22-25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1663 recensioner från resenärerBaserat på 1663 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Barbican. Totalt 253 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Montcalm Royale London House. The Montcalm Royale London House är från år 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på The Montcalm Royale London House bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på The Montcalm Royale London House. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta The Montcalm Royale London House har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunder som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. På The Montcalm Royale London House kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dorsett City London
  Från1.027krPer natt

  Dorsett City Londonstars

  Barbican, London , Aldgate high street 9-13 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 514 recensioner från resenärerBaserat på 514 recensioner från resenärer

  Hotellet är beläget i hjärtat av City of Londons finansdistrikt med porten till East London med livliga Shoreditch och dess utbud av gallerier, butiker och marknader i närheten. Inom gångavstånd ligger bland annat Towern och Tower Bridge. Hotellet ligger bredvid Aldgate Station som erbjuder enkel åtkomst i och runt London samt bara några minuter från Tower Gateway för 02 Arena, Canary Wharf, Excel och London City Airport. Detta hotell med 13 våningar har 267 rum, inklusive 16 sviter, modern arkitektur och design, två restauranger, ett gym, evenemangsutrymme och en populär bar på takterrassen med 360-graders panoramautsikt över Londons ikoniska stadssilhuett. Alla rumskategorier erbjuder en mängd moderna bekvämligheter och faciliteter inklusive gratis WiFi.

  Se mer
 • Chancery Lane Apartments
  Från1.152krPer natt

  Chancery Lane Apartmentsstars

  Barbican, London , 11-13 bream's buildings, rolls passage london - Karta
   

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Barbican. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Våra gäster har 11. 5 kilometer till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 1 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Chancery Lane Apartments har inte öppet dygnet runt. Chancery Lane Apartments tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Chancery Lane Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citadines Barbican London
  Från834krPer natt

  Citadines Barbican Londonstars

  Barbican, London , 7 21 goswell road 7-21 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 276 recensioner från resenärerBaserat på 276 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell har ett utmärkt läge i Londons norra businessdistrikt, i området Barbican som är känt som en viktig kulturell smältdegel i huvudstaden. Gästerna kommer att bo i hjärtat av allt, och bara 15 minuters promenad från Museum of London och St. Paul's Cathedral. Alla lägenheter är fullt utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för en minnesvärd vistelse, och moderna och välvårdade. De har ett modernt pentry med porslin för upp till sex personer. Dessutom finns ett frukostrum där en kontinental frukost serveras varje dag samt en businesshörna som kan vara väldigt användbar för affärsresenärer eller andra som vill leta information på sin semester.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Barbican

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här