Hotell i Battersea

Se på kartan
 • Rafayel Hotel And Spa
  Från1.496krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Battersea. Våra kunder har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Rafayel Hotel And Spa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • So Park
  Från1.020krPer natt

  So Parkstars

  Battersea, London , Battersea park road 140 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 306 recensioner från resenärerBaserat på 306 recensioner från resenärer

  Dessa eleganta moderna sviter och studior ligger bara ett stenkast från Battersea Park i centrala London. Clapham Junction järnvägs- och tunnelbanestation kan nås på 5 minuter med bil. Londons huvudattraktioner, inklusive Oxford Circus, Piccadilly, Hyde Park och Oxford Street, är lätta att nå med tunnelbanan. Buckingham Palace ligger bara 7 från boendet. Alla studior har luftkonditionering, TV samt badrum med duschkabin och badrumsprodukter. För gäster som anländer med egen bil finns det en säker underjordisk parkering på boendet.

  Se mer
 • Crowne Plaza London-Battersea
  Från890krPer natt

  Crowne Plaza London-Batterseastars

  Battersea, London , Bridge wharf - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1610 recensioner från resenärerBaserat på 1610 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Battersea. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna anläggning har totalt 78 ombonade rum. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Husdjur är inte tillåtna på Crowne Plaza London-Battersea(Previously Verta). Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Crowne Plaza London-Battersea(Previously Verta) erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Från1.571krPer natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är särskilt utformat för vuxna och finns i Battersea. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här vandrarhemmet. Från det här vandrarhemmet är det 7. 0 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 22. 2 kilometer till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Publove The Crown har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Publove The Crown. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Battersea

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här