Hotell i Battersea

Se på kartan
 • So Park
  Från1.091krPer natt

  So Parkstars

  Battersea, London , Battersea park road 140 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Den eleganta hotell So Park har ett bekvämt läge nära Battersea Park, Themsen och landmärket Battersea Power Station. Världsberömda sevärdheter som Buckingham Palace, House of parlament, Big Ben, Hyde Park, Westminster Cathedral, Westminster Abbey, London Eye och den exklusiva shoppingen på Oxford Street ligger inom räckhåll. Gästerna välkomnas i en lugn atmosfär full av finess. De utmärkt inredda rum är ljusa och har en modern design. Funktioner inkluderar gratis trådlöst internet, HD-TV och ett utrustat kök. Detta fantastiska hotell är en utmärkt bas för att börja utforska den livliga staden ifrån.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Från1.587krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
   

  Detta enastående hotell återfinns i Battersea. Våra besökare har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 65 rum. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Små husdjur kan bo på detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Från401krPer natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 258 recensioner från resenärerBaserat på 258 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Battersea. Från detta vandrarhem som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Från den här anläggningen är det 7. 0 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 22. 2 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Publove The Crown har wifi-anslutning. Receptionen på Publove The Crown har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Publove The Crown. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Publove The Crown kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza London-Battersea(Previously Verta)
  Från1.677krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1585 recensioner från resenärerBaserat på 1585 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Battersea. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Boendet har totalt 70 rum. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Crowne Plaza London-Battersea(Previously Verta). Det finns parkeringsplatser på Crowne Plaza London-Battersea(Previously Verta). Om de som valt detta boende behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. På Crowne Plaza London-Battersea(Previously Verta) kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Battersea

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här