Hotell i Brent Cross

Se på kartan
 • Holiday Inn London Brent Cross
  Från559krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 854 recensioner från resenärerBaserat på 854 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Brent Cross. Det totala antalet rum är 153. Holiday Inn London Brent Cross genomgick en totalrenovering 2002. De som bor på denna anläggning kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Dygnet-runt-servicen på Holiday Inn London Brent Cross bidrar till gästernas trivsel. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • GOLDERS PARK HOTEL
  Från430krPer natt

  GOLDERS PARK HOTELstars

  Brent Cross, London , 175 golders green rd - Karta
   

  Detta charmiga hotell är beläget i Brent Cross. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta boende genomgick en renovering 2019. GOLDERS PARK HOTEL har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga GOLDERS PARK HOTEL är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • King Solomon
  Från642krPer natt

  King Solomonstars

  Brent Cross, London , Golders green road 155/159 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 771 recensioner från resenärerBaserat på 771 recensioner från resenärer

  Hotellet är ett litet budgethotell som ger gästerna en utgångspunkt för att utforska London. Hotellet ligger nära tunnelbanestationerna Golden Green och Brent Cross, vilket ger gästerna enkel tillgång till centrala London och alla dess berömda turistattraktioner. Lokala attraktioner inkluderar de närliggande förorterna Hampstead Heath och Regent's Park samt Wembley Stadium. De klassiska rummen är rena, ljusa och mycket hemtrevliga. Alla rum har kaffe- och tekokare samt eget badrum med hårtork. Receptionen är bemannad 24 timmar om dygnet och personalen är vänlig och alltid redo att hjälpa till med alla frågor. För gäster som reser med bil finns en parkering.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Brent Cross

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här