Hotell i Brentford

Se på kartan
 • Novotel London Brentford
  Från1.523krPer natt

  Novotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1189 recensioner från resenärerBaserat på 1189 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brentford. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende har totalt 202 ombonade rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Alla rum på Novotel London Brentford är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Adagio Aparthotel London Brentford
  Från1.424krPer natt

  Adagio Aparthotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 568 recensioner från resenärerBaserat på 568 recensioner från resenärer

  Med sitt idealiska läge är Adagio London Brentford perfekt för både affärs- och semesterresor. Lägenhetshotellet ligger nära Londons stadskärna och alla platser av intresse med direkt transport. Londons flygplats Heathrow ligger bara 15 minuter bort med bil. Denna fastighet erbjuder 100 lägenheter med fullt utrustade kök, en stor balkong, platt-TV och kostnadsfritt trådlöst internet. För ännu mer komfort erbjuder lägenhetshotellet ett gym och en privat inomhusparkering.

  Se mer
 • Hilton London Syon Park Hotel
  Från2.790krPer natt

  Hilton London Syon Park Hotelstars

  Brentford, London , Syon park, brentford, middlesex - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2139 recensioner från resenärerBaserat på 2139 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Brentford. Från detta hotell som är beläget 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra gäster har 9. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 137 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Både fast och trådlöst internet finns på Hilton London Syon Park Hotel. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hilton London Syon Park Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hilton London Syon Park Hotel är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta Hilton London Syon Park Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn London Brentford Lock
  Från1.174krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 729 recensioner från resenärerBaserat på 729 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brentford. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det bara 300 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn London Brentford Lock är 134. Boendet byggdes år 2005. Receptionen på Holiday Inn London Brentford Lock har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn London Brentford Lock. Holiday Inn London Brentford Lock tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO Osterley Park
  Från796krPer natt

  OYO Osterley Parkstars

  Brentford, London , Osterley 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 101 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5 recensioner från resenärerBaserat på 5 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Brentford. Från den här egendomen som ligger 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra kunder har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 59 rum. OYO Osterley Park totalrenoverades 2008. OYO Osterley Park har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på OYO Osterley Park. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Brentford

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här