Hotell i Brentford

Se på kartan
 • Holiday Inn London Brentford Lock
  Från535krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 734 recensioner från resenärerBaserat på 734 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Brentford. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det bara 300 meter till flygplatsen. 134 välkomnande rum finns på anläggningen. Holiday Inn London Brentford Lock är från år 2005. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Holiday Inn London Brentford Lock är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel London Brentford
  Från748krPer natt

  Novotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1201 recensioner från resenärerBaserat på 1201 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Brentford. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. 202 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Dessutom kan gästerna bo på Novotel London Brentford med sina husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Novotel London Brentford erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Novotel London Brentford kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lägenhetshotell Adagio London Brentford
  Från699krPer natt

  Lägenhetshotell Adagio London Brentfordstars

  Brentford, London , Key eye tower ealing road brentford - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 581 recensioner från resenärerBaserat på 581 recensioner från resenärer

  Med sitt idealiska läge är Adagio London Brentford perfekt för både affärs- och semesterresor. Lägenhetshotellet ligger nära Londons stadskärna och alla platser av intresse med direkt transport. Londons flygplats Heathrow ligger bara 15 minuter bort med bil. Denna fastighet erbjuder 100 lägenheter med fullt utrustade kök, en stor balkong, platt-TV och kostnadsfritt trådlöst internet. För ännu mer komfort erbjuder lägenhetshotellet ett gym och en privat inomhusparkering.

  Se mer
 • Hilton London Syon Park
  Från1.239krPer natt

  Hilton London Syon ParkstarsGreenProgram Icon

  Brentford, London , Park road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2159 recensioner från resenärerBaserat på 2159 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Brentford. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 4 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra gäster har 9. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 137 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hilton London Syon Park Hotel. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Hilton London Syon Park Hotel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmena på Hilton London Syon Park Hotel är rullstolsanpassade. Hilton London Syon Park Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Hilton London Syon Park Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Brentford

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här