Hotell i Brentford

Se på kartan
 • Novotel London Brentford
  Från1.616krPer natt

  Novotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1159 recensioner från resenärerBaserat på 1159 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brentford. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende har totalt 202 ombonade rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Alla rum på Novotel London Brentford är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Adagio Aparthotel London Brentford
  Från2.350krPer natt

  Adagio Aparthotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 557 recensioner från resenärerBaserat på 557 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Brentford. De 100 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotells byggår är 2014. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Adagio Aparthotel London Brentford håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 10 rum är handikappsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Adagio Aparthotel London Brentford. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Adagio Aparthotel London Brentford. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton London Syon Park Hotel
  Från1.697krPer natt

  Hilton London Syon Park Hotelstars

  Brentford, London , Syon park, brentford, middlesex - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2100 recensioner från resenärerBaserat på 2100 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Brentford. Från detta boende som är beläget 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra kunder har 9. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 137 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Hilton London Syon Park Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hilton London Syon Park Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet.

  Se mer
 • Holiday Inn London Brentford Lock
  Från1.506krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 722 recensioner från resenärerBaserat på 722 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brentford. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det bara 300 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn London Brentford Lock är 134. Boendet byggdes år 2005. Receptionen på Holiday Inn London Brentford Lock har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn London Brentford Lock. Holiday Inn London Brentford Lock tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ADAGIO LONDON BRENTFORD
  Från1.469krPer natt

  ADAGIO LONDON BRENTFORDstars

  Brentford, London , Key eye tower ealing road brentford - Karta
   

  Med sitt idealiska läge är Adagio London Brentford perfekt för både affärs- och semesterresor. Lägenhetshotellet ligger nära Londons stadskärna och alla platser av intresse med direkt transport. Londons flygplats Heathrow ligger bara 15 minuter bort med bil. Denna fastighet erbjuder 100 lägenheter med fullt utrustade kök, en stor balkong, platt-TV och kostnadsfritt trådlöst internet. För ännu mer komfort erbjuder lägenhetshotellet ett gym och en privat inomhusparkering.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Brentford

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här