Hotell i Camden Town

Se på kartan
 • Ridos Níké Apartments
  Från1.245krPer natt

  Ridos Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Karta
   

  Detta bekväma hotell beläget i Camden Town. Detta hotell har totalt 20 ombonade rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Waterside Níké Apartments
  Från1.241krPer natt

  Waterside Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Flera lägenheter med centralt läge. London-Heathrow flygplats och Gatwick flygplats ligger 32 respektive 49 km från hotellet. De 13 lägenheterna är rymliga och stilfulla, och är ett perfekt val för dem som söker studioboende i London. Den moderna designen och stilfulla inredningen i varje lägenhet erbjuder en avkopplande atmosfär för en njutbar vistelse. Utöver det egna badrummet med dusch och hårtork har alla lägenheter TV med satellit-/kabelkanaler, internet och ett fullt utrustat kök.

  Se mer
 • Smart Camden Inn
  Från786krPer natt

  Smart Camden Innstars

  Camden Town, London , Bayham street 55-57 - Karta
  2,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 344 recensioner från resenärerBaserat på 344 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Camden Town. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Boendet har totalt 20 rum. Smart Camden Inn tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Smart Camden Inn är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn London Camden Lock
  Från1.637krPer natt

  Holiday Inn London Camden Lockstars

  Camden Town, London , 30 jamestown road - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1821 recensioner från resenärerBaserat på 1821 recensioner från resenärer

  Detta eleganta cityhotell är beläget i hjärtat av den trendiga stadsdelen Camden. Allmänna transportförbindelser är bara några meter bort och gör det möjligt för enkel åtkomst till de viktigaste turistattraktionerna i Camden Market, Regents Park, Madame Tussauds, London Zoo, Herrens Cricket Ground och Roundhouse Theatre. De centrala tågstationer Paddington och Victoria erbjuder regelbundna förbindelser till Heathrow och Gatwick. Detta är ett perfekt hotell för att utforska den eleganta och livfulla brittiska huvudstaden.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Camden Town

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här