Hotell i Camden Town

Se på kartan
 • Ridos Níké Apartments
  Från1.400krPer natt

  Ridos Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Karta
   

  Detta bekväma hotell beläget i Camden Town. Detta hotell har totalt 20 ombonade rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Waterside Níké Apartments
  Från1.400krPer natt

  Waterside Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Flera lägenheter med centralt läge. London-Heathrow flygplats och Gatwick flygplats ligger 32 respektive 49 km från hotellet. De 13 lägenheterna är rymliga och stilfulla, och är ett perfekt val för dem som söker studioboende i London. Den moderna designen och stilfulla inredningen i varje lägenhet erbjuder en avkopplande atmosfär för en njutbar vistelse. Utöver det egna badrummet med dusch och hårtork har alla lägenheter TV med satellit-/kabelkanaler, internet och ett fullt utrustat kök.

  Se mer
 • Holiday Inn London Camden Lock
  Från1.712krPer natt

  Holiday Inn London Camden Lockstars

  Camden Town, London , 30 jamestown road - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1839 recensioner från resenärerBaserat på 1839 recensioner från resenärer

  Detta eleganta cityhotell är beläget i hjärtat av den trendiga stadsdelen Camden. Allmänna transportförbindelser är bara några meter bort och gör det möjligt för enkel åtkomst till de viktigaste turistattraktionerna i Camden Market, Regents Park, Madame Tussauds, London Zoo, Herrens Cricket Ground och Roundhouse Theatre. De centrala tågstationer Paddington och Victoria erbjuder regelbundna förbindelser till Heathrow och Gatwick. Detta är ett perfekt hotell för att utforska den eleganta och livfulla brittiska huvudstaden.

  Se mer
 • Corner House
  Från12.198krPer natt

  Corner Housestars

  Camden Town, London , Camden road 201 - 203 - Karta
   

  Detta bekväma hotell beläget i Camden Town. Denna anläggning har 32 rum. Corner House är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Camden Town

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här