Hotell i Camden Town

Se på kartan
 • Ridos Níké Apartments
  Från2.126krPer natt

  Ridos Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , Unit 13, 1-13 adler street 8a - Karta
   

  Detta charmiga hotell beläget i Camden Town. Detta boende har 20 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Ridos Níké Apartments tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn London Camden Lock
  Från2.436krPer natt

  Holiday Inn London Camden Lockstars

  Camden Town, London , 30 jamestown road - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1858 recensioner från resenärerBaserat på 1858 recensioner från resenärer

  Detta eleganta cityhotell är beläget i hjärtat av den trendiga stadsdelen Camden. Allmänna transportförbindelser är bara några meter bort och gör det möjligt för enkel åtkomst till de viktigaste turistattraktionerna i Camden Market, Regents Park, Madame Tussauds, London Zoo, Herrens Cricket Ground och Roundhouse Theatre. De centrala tågstationer Paddington och Victoria erbjuder regelbundna förbindelser till Heathrow och Gatwick. Detta är ett perfekt hotell för att utforska den eleganta och livfulla brittiska huvudstaden.

  Se mer
 • Smart Camden Inn
  Från878krPer natt

  Smart Camden Innstars

  Camden Town, London , Bayham street 55-57 - Karta
  2,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 359 recensioner från resenärerBaserat på 359 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Camden Town. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Inte långt bort hittar våra resenärer transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende innefattar 20 trivsamma rum. Smart Camden Inn tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Smart Camden Inn är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Access Bloomsbury
  Från1.992krPer natt

  Access Bloomsburystars

  Camden Town, London , Burton street 32 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Camden Town. Med sina totalt 5 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • OYO Camden BnB
  Från687krPer natt

  OYO Camden BnBstars

  Camden Town, London , Grafton rd 1-3 - Karta
   

  Detta bekväma hotell återfinns i Camden Town. Detta hotell kan erbjuda totalt 24 rum. OYO Camden BnB har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på OYO Camden BnB. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Camden Town

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här