Hotell i Chelsea

Se på kartan
 • Chelsea Cloisters
  Från900krPer natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1139 recensioner från resenärerBaserat på 1139 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Chelsea. Våra gäster har 15. 1 kilometer till flygplatsen. De 190 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Chelsea Cloisters byggdes 1935. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Chelsea Cloisters bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nell Gwynn House Apartments
  Från766krPer natt

  Nell Gwynn House Apartmentsstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 429 recensioner från resenärerBaserat på 429 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i London, i en art déco-byggnad vid Sloane Avenue i Royal Borough of Kensington and Chelsea. Hotellets närhet till tunnelbanestationer och busshållplatser gör det möjligt för gästerna att upptäcka området. Natural History Museum, Science Museum och Victoria and Albert Museum ligger dessutom bara tio minuters promenad från hotellet. Gästerna kan nå West End och City of London via tunnelbanestationerna South Kensington och Sloane Square, vilka ligger åtta minuters promenad bort. Hotellet har olika typer av logienheter som sträcker sig från dubbelrum, juniorsviter och sviter till lägenheter och studior. Hotellparkeringen kan vara användbar för de som kommer i bil.

  Se mer
 • Millennium & Copthorne HotelatChelsea FootballClub
  Från641krPer natt

  Millennium & Copthorne HotelatChelsea FootballClubstars

  Chelsea, London , Stamford bridge fulham road - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2626 recensioner från resenärerBaserat på 2626 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Chelsea. Boendet har totalt 231 rum. Anläggningen totalrenoverades 2020. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Millennium & Copthorne HotelatChelsea FootballClub babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Millennium & Copthorne HotelatChelsea FootballClub. Millennium & Copthorne HotelatChelsea FootballClub tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder.

  Se mer
 • Chelsea Harbour
  Från1.312krPer natt

  Chelsea Harbourstars

  Chelsea, London , Chelsea harbour - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2182 recensioner från resenärerBaserat på 2182 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Chelsea. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. 158 välkomnande rum finns på anläggningen. Chelsea Harbour genomgick en totalrenovering 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Chelsea Harbour är rullstolsanpassade. Chelsea Harbour är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. På Chelsea Harbour kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton London - Chelsea
  Från575krPer natt

  DoubleTree by Hilton London - ChelseastarsGreenProgram Icon

  Chelsea, London , Imperial road imperial wharf - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1886 recensioner från resenärerBaserat på 1886 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett prestigefyllt läge i Londondistriktet Chelsea. Hotellet ligger nära Kings Road och har nära till en mängd butiker, restauranger och nöjesställen. Gästerna kommer att bo på en perfekt plats för att utforska allt denna stad har att erbjuda. Länkar till kollektivtrafiken finns i närheten och Heathrow flygplats ligger mindre än 25 km bort, cirka 40 minuter med bil. Detta charmiga hotell har en modern design. Gästerna kan njuta av en läcker frukost på restaurangen på morgnarna, och utsökt mat serveras på restaurangen på kvällarna. Rummen är elegant inredda och kompletta med moderna bekvämligheter för ökad komfort och bekvämlighet. De har också ett eget badrum med toalettartiklar.

  Se mer
 • Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa
  Från1.224krPer natt

  Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spastars

  Chelsea, London , Queenstown road 354 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2993 recensioner från resenärerBaserat på 2993 recensioner från resenärer

  Idealiskt beläget för affärs-och privatresor Både Detta hotell 14 våningar, byggnadsår 2009, och har ett utmärkt läge längs Themsen på Chelsea Bridge, mitt emot Battersea Park. Sloane Square och Victoria stationer är bekväma Inom en 10 minuters promenad från fastigheten. Buss och tåg är också i närheten. Den har 216 rum, 6 konferenslokaler för att tillgodose händelser 10-500 personer, och en restaurang som serverar internationella rätter. Enheterna är rymliga och välutrustade, med modern inredning och noggrant utvalda anläggningar, allt tänkt för att gästerna ska känna sig hemma. Handikappanpassade rum finns tillgängliga. SPA-och livsstilscenter samt en swimmingpool och massagebehandlingar är till gästernas förfogande för att bidra till deras oförglömliga vistelse.

  Se mer
 • The Apartments by Capital
  Från620krPer natt

  The Apartments by Capitalstars

  Chelsea, London , Draycott place 41 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 76 recensioner från resenärerBaserat på 76 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Chelsea. Våra besökare har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 55 trivsamma rum. På The Apartments Chelsea har kunderna tillgång till internet. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • SLOANE PLACE
  Från1.737krPer natt

  SLOANE PLACEstars

  Chelsea, London , Lower sloane 62-64 - Karta
   

  Description not available

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Chelsea

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här