Hotell i Chelsea

Se på kartan
 • Doubletree by Hilton London Chelsea
  Från2.522krPer natt

  Doubletree by Hilton London Chelseastars

  Chelsea, London , Imperial rd, imperial wharf- chelsea - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1862 recensioner från resenärerBaserat på 1862 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Chelsea. Detta hotell har totalt 172 rum. Doubletree by Hilton London Chelsea genomgick en renovering 2012. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Doubletree by Hilton London Chelsea bidrar till gästernas trivsel. Doubletree by Hilton London Chelsea har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Doubletree by Hilton London Chelsea är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chelsea Cloisters
  Från1.352krPer natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1107 recensioner från resenärerBaserat på 1107 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Chelsea. Våra resenärer har 15. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 190 rum. Chelsea Cloisters är från år 1935. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Chelsea Cloisters . Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nell Gwynn House
  Från1.799krPer natt

  Nell Gwynn Housestars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 422 recensioner från resenärerBaserat på 422 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i London, i en art déco-byggnad vid Sloane Avenue i Royal Borough of Kensington and Chelsea. Hotellets närhet till tunnelbanestationer och busshållplatser gör det möjligt för gästerna att upptäcka området. Natural History Museum, Science Museum och Victoria and Albert Museum ligger dessutom bara tio minuters promenad från hotellet. Gästerna kan nå West End och City of London via tunnelbanestationerna South Kensington och Sloane Square, vilka ligger åtta minuters promenad bort. Hotellet har olika typer av logienheter som sträcker sig från dubbelrum, juniorsviter och sviter till lägenheter och studior. Hotellparkeringen kan vara användbar för de som kommer i bil.

  Se mer
 • San Domenico House
  Från4.105krPer natt

  San Domenico Housestars

  Chelsea, London , Draycott place 29-31 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 190 recensioner från resenärerBaserat på 190 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Chelsea. Detta hotell har totalt 19 ombonade rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • La Reserve
  Från1.638krPer natt

  La Reservestars

  Chelsea, London , Fulham road 422-428 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 378 recensioner från resenärerBaserat på 378 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Chelsea. Totalt 43 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på La Reserve. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på La Reserve. La Reserve tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Chelsea

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här