Hotell i City - Liverpool Street

Se på kartan
 • Staybridge Suites London Stratford City
  Från803krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1562 recensioner från resenärerBaserat på 1562 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Stratford. Från det här hotellet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta hotell har totalt 162 rum. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Staybridge Suites London Stratford City. Det finns parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Holiday Inn London Stratford City
  Från728krPer natt

  Holiday Inn London Stratford Citystars

  Stratford, London , Chestnut plaza 10a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1763 recensioner från resenärerBaserat på 1763 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Stratford. Denna anläggning har 188 rum. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Indigo London - Tower Hill
  Från760krPer natt

  Indigo London - Tower Hillstars

  Tower Bridge, London , Minories 142 142 - Karta
   

  Detta bekväma hotell ligger i Tower Bridge. Detta boende innefattar 46 trivsamma rum. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Point A Liverpool Street
  Från468krPer natt
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3840 recensioner från resenärerBaserat på 3840 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger i det livliga East End i London, med bekvämt åtkomst till de många attraktioner som området har att erbjuda. Gästerna befinner sig inom kort avstånd från Spitalfields Market samt de många kaféerna, barerna och restaurangerna i Shoreditch. Sankt Pauls-katedralen ligger bara 2 hållplatser bort med tunnelbana. Detta charmiga hotell speglar omgivningens vilda, skarpa och eklektiska stil. Rummen är bekväma, genomtänkt inredda och välutrustade med moderna bekvämligheter. Hotellet fokuserar på högkvalitativ service och varm gästfrihet, för att garantera en bekväm vistelse för alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Hilton London Tower Bridge
  Från1.126krPer natt

  Hilton London Tower BridgestarsGreenProgram Icon

  Tower Bridge, London , 5 more london place, tooley street 5 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4778 recensioner från resenärerBaserat på 4778 recensioner från resenärer

  Detta splitternya designhotell, inrymt i en byggnad med en magnifik fasad, ligger vackert inbäddat i det område som har Londons bästa historiska och turistiska sevärdheter, precis i centrum av staden, bara några minuter från London Bridge tunnelbanestation. Hotellet ger sina gäster ett magnifikt läge varifrån de kan utforska London. Både affärsgäster och turister kommer att uppskatta detta hotell. Flygplatserna London Gatwick och London Heathrow ligger 48 km respektive 28 km från hotellet.

  Se mer
 • SACO The Cannon
  Från926krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i St. Paul's Cathedral and The City. Detta boende har totalt 76 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på SACO The Cannon. De gemensamma utrymmena på SACO The Cannon är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Saco Canary Wharf - Trinity Tower
  Från861krPer natt

  Saco Canary Wharf - Trinity Towerstars

  Liverpool Street, London , Trinity tower, block c, lanterns court, quadrant 28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Liverpool Street. Denna anläggning har 55 rum. Alla gästerna på Saco Canary Wharf - Trinity Tower kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Saco Canary Wharf - Trinity Tower håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. På Saco Canary Wharf - Trinity Tower kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Montcalm Brewery At London City
  Från1.710krPer natt
   

  Detta enastående hotell ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Detta hotell innefattar 235 trivsamma rum. Detta hotell renoverades 2011. The Montcalm Brewery At London City är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på The Montcalm Brewery At London City. Husdjur är inte tillåtna på The Montcalm Brewery At London City. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker.

  Se mer
 • Marlin Apartments Aldgate - Tower Bridge
  Från1.594krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 639 recensioner från resenärerBaserat på 639 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Liverpool Street. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 8. 0 kilometer från stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 100 rum. Detta boendes byggår är 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Marlin Apartments Aldgate - Tower Bridge bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Marlin Apartments Aldgate - Tower Bridge. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Town Hall Hotel & Apartments
  Från1.395krPer natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1522 recensioner från resenärerBaserat på 1522 recensioner från resenärer

  Detta hotell är stolt beläget på Patriot Square i London som ligger centralt i hjärtat av stadens livliga East End och nära Whitechapel Gallery. Den närmaste järnvägsstationen ligger bara 100 meter bort och många attraktioner finns inom bekvämt avstånd från hotellet. De eleganta och välutrustade rummen är utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kan äta i stil i den eleganta restaurangen, följt av en uppfriskande drink i den eleganta cocktailbaren. En pool och ett fitnesscenter finns på plats. Konferensfaciliteter finns också för gäster som reser i arbetet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  33  Hotell - City - Liverpool Street
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - City - Liverpool Street

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här