Hotell i Croydon

Se på kartan
 • Kirkdale Hotel
  Från867krPer natt

  Kirkdale Hotelstars

  Croydon, London , Saint peter s road 22 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta mysiga B&B finns i Croydon. Det totala antalet rum på Kirkdale Hotel är 16. Kirkdale Hotel är från år 1870. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Crystal Lodge Hotel
  Från419krPer natt

  Crystal Lodge Hotelstars

  Croydon, London , 49 brigstock road - Karta
   

  Detta enkla hotell ligger i Croydon. Med sina totalt 9 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • nhow London
  Från1.252krPer natt

  nhow Londonstars

  Croydon, London , 2 macclesfield road 2 - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Croydon. nhow London har totalt 190 rum. nhow London är från år 2019. Alla gästerna på nhow London kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. nhow London tillhandahåller babysängar på begäran. nhow London har 19 handikappanpassat rum. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på nhow London. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lansdowne Hotel
  Från498krPer natt

  Lansdowne Hotelstars

  Croydon, London , Lansdowne road 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 313 recensioner från resenärerBaserat på 313 recensioner från resenärer

  Mittemot Whitgift shoppingcenter East Croydon är detta hotell i utkanten av den urbana djungeln, med ett fantastiskt utbud av parker, trädgårdar och orörda skogar i närheten, men med direkt tillgång till centrala London. Med elegant modern inredning detta hotell ger gästerna en känsla av komfort, klass och förfining. Faciliteter som inkluderar bar, kafé, Wi-Fi i hela hotellet, centrum och en swimmingpool fitness.

  Se mer
 • London Croydon Aerodrome BW Signature Collection
  Från660krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 921 recensioner från resenärerBaserat på 921 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Croydon. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 110 ombonade rum. Denna anläggning renoverades 2011. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Hallmark Hotel Croydon Aerodrome. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hampton by Hilton London Croydon
  Från668krPer natt

  Hampton by Hilton London CroydonstarsGreenProgram Icon

  Croydon, London , 30 dingwall road 29/30 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1418 recensioner från resenärerBaserat på 1418 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Croydon. De 120 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på Hampton by Hilton London Croydon är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hilton London Croydon
  Från704krPer natt

  Hilton London CroydonstarsGreenProgram Icon

  Croydon, London , 101 waddon way, purley way 101 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1439 recensioner från resenärerBaserat på 1439 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Croydon. Detta hotell kan erbjuda totalt 168 rum. Detta boende grundades år 1992. De som bor på denna anläggning kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Hilton London Croydon är rullstolsanpassade. Stora husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Croydon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här