Hotell i Croydon

Se på kartan
 • Croydon Park
  Från768krPer natt

  Croydon Parkstars

  Croydon, London , Altyre road 7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 74 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1905 recensioner från resenärerBaserat på 1905 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta hotell är bekvämt beläget nära centrum av Croydon i södra London. Det har en brasserie restaurang, en bar, konferensfaciliteter, ett gym och ett spa. Tågstationen East Croydon ligger inom 2 minuter, tågstationen West Croydon inom en kort promenad, båda erbjuder lätt tillgång till staden London med alla dess berömda sevärdheter.

  Se mer
 • Hilton London Croydon
  Från879krPer natt

  Hilton London Croydonstars

  Croydon, London , Waddon way, purley way 101 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1439 recensioner från resenärerBaserat på 1439 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Croydon. Boendet har totalt 168 rum. Detta hotell byggdes 1992. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Hilton London Croydon. Receptionen på Hilton London Croydon håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Dessutom tillåter detta boende stora husdjur. Det finns parkeringsplatser på Hilton London Croydon. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO 121 Flexistay Tulsi Aparthotel
  Från900krPer natt

  OYO 121 Flexistay Tulsi Aparthotelstars

  Croydon, London , High street 256 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell finns i Croydon. Denna anläggning kan erbjuda totalt 18 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på OYO 121 Flexistay Tulsi Aparthotel håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på OYO 121 Flexistay Tulsi Aparthotel. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • OYO 116 Flexistay Addiscombe Aparthotel
  Från704krPer natt

  OYO 116 Flexistay Addiscombe Aparthotelstars

  Croydon, London , Lower addiscombe rd 175 - Karta
   

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Croydon. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. OYO 116 Flexistay Addiscombe Aparthotel har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Lansdowne Hotel
  Från903krPer natt

  Lansdowne Hotelstars

  Croydon, London , Lansdowne road 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 313 recensioner från resenärerBaserat på 313 recensioner från resenärer

  Mittemot Whitgift shoppingcenter East Croydon är detta hotell i utkanten av den urbana djungeln, med ett fantastiskt utbud av parker, trädgårdar och orörda skogar i närheten, men med direkt tillgång till centrala London. Med elegant modern inredning detta hotell ger gästerna en känsla av komfort, klass och förfining. Faciliteter som inkluderar bar, kafé, Wi-Fi i hela hotellet, centrum och en swimmingpool fitness.

  Se mer
 • Best Western London Queens Crystal Palace
  Från654krPer natt
  2,8/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 158 recensioner från resenärerBaserat på 158 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Croydon. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Boendet har totalt 98 rum. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1857 och totalrenoverades 2004. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna på Best Western London Queens Crystal Palace.

  Se mer
 • Hallmark Hotel Croydon Aerodrome
  Från812krPer natt

  Hallmark Hotel Croydon Aerodromestars

  Croydon, London , Purley way 680 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 921 recensioner från resenärerBaserat på 921 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Croydon. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 110 ombonade rum. Denna anläggning renoverades 2011. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Hallmark Hotel Croydon Aerodrome. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Styles London Croydon
  Från749krPer natt

  Ibis Styles London Croydonstars

  Croydon, London , 585/587 london road - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 879 recensioner från resenärerBaserat på 879 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Croydon. De 105 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här hotellet byggdes 1960. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Croydon
  Från716krPer natt

  Holiday Inn Express Croydonstars

  Croydon, London , 1 priddys yard, off frith road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 967 recensioner från resenärerBaserat på 967 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bekvämt ett stenkast från butiker och restauranger på Croydon High Street och erbjuder gästerna en ljuvlig hemkänsla. Det finns snabba tågförbindelser till hjärtat av huvudstaden några minuter bort. Detta cityhotell har den senaste modern design och teknik och bekvämligheterna som erbjuds inkluderar en 24-timmars reception, bar, frukostmatsal, hotellets kassaskåp, tillgång till hiss, ett businesscenter och tvättservice. Det är också värd ett dedikerat möte/ konferenscenter som ligger på 10: e våningen, med 8 mötesrum, alla med panoramautsikt över Croydon.

  Se mer
 • Nhow London
  Från2.473krPer natt

  Nhow Londonstars

  Croydon, London , 2 macclesfield road 2 - Karta
   

  Detta gulliga hotell ligger i Croydon. Denna anläggning har totalt 190 ombonade rum. Nhow London byggdes 2019. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Nhow London bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 19 är handikappsanpassade. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Nhow London.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Croydon
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Croydon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här