Hotell i Croydon

Se på kartan
 • Croydon Park
  Från963krPer natt

  Croydon Parkstars

  Croydon, London , Altyre road 7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 74 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1854 recensioner från resenärerBaserat på 1854 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta hotell är bekvämt beläget nära centrum av Croydon i södra London. Det har en brasserie restaurang, en bar, konferensfaciliteter, ett gym och ett spa. Tågstationen East Croydon ligger inom 2 minuter, tågstationen West Croydon inom en kort promenad, båda erbjuder lätt tillgång till staden London med alla dess berömda sevärdheter.

  Se mer
 • Hilton London Croydon
  Från939krPer natt

  Hilton London Croydonstars

  Croydon, London , Waddon way, purley way 101 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1422 recensioner från resenärerBaserat på 1422 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Croydon. Totalt 168 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hilton London Croydon. Denna anläggning grundades år 1992. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Hilton London Croydon. Receptionen på Hilton London Croydon har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hilton London Croydon tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter stora husdjur. Det finns parkeringsplatser. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Hilton London Croydon kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO 121 Flexistay Tulsi Aparthotel
  Från697krPer natt

  OYO 121 Flexistay Tulsi Aparthotelstars

  Croydon, London , High street 256 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell återfinns i Croydon. Boendet har totalt 18 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • OYO 116 Flexistay Addiscombe Aparthotel
  Från697krPer natt

  OYO 116 Flexistay Addiscombe Aparthotelstars

  Croydon, London , Lower addiscombe rd 175 - Karta
   

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Croydon. Denna anläggning har totalt 50 rum. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Lansdowne Hotel
  Från1.199krPer natt

  Lansdowne Hotelstars

  Croydon, London , Lansdowne road 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 312 recensioner från resenärerBaserat på 312 recensioner från resenärer

  Mittemot Whitgift shoppingcenter East Croydon är detta hotell i utkanten av den urbana djungeln, med ett fantastiskt utbud av parker, trädgårdar och orörda skogar i närheten, men med direkt tillgång till centrala London. Med elegant modern inredning detta hotell ger gästerna en känsla av komfort, klass och förfining. Faciliteter som inkluderar bar, kafé, Wi-Fi i hela hotellet, centrum och en swimmingpool fitness.

  Se mer
 • Hallmark Hotel Croydon Aerodrome
  Från1.593krPer natt

  Hallmark Hotel Croydon Aerodromestars

  Croydon, London , Purley way 680 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 897 recensioner från resenärerBaserat på 897 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Croydon. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 110 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende totalrenoverades 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Hallmark Hotel Croydon Aerodrome tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Hallmark Hotel Croydon Aerodrome kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Croydon
  Från914krPer natt

  Holiday Inn Express Croydonstars

  Croydon, London , 1 priddys yard, off frith road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 961 recensioner från resenärerBaserat på 961 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bekvämt ett stenkast från butiker och restauranger på Croydon High Street och erbjuder gästerna en ljuvlig hemkänsla. Det finns snabba tågförbindelser till hjärtat av huvudstaden några minuter bort. Detta cityhotell har den senaste modern design och teknik och bekvämligheterna som erbjuds inkluderar en 24-timmars reception, bar, frukostmatsal, hotellets kassaskåp, tillgång till hiss, ett businesscenter och tvättservice. Det är också värd ett dedikerat möte/ konferenscenter som ligger på 10: e våningen, med 8 mötesrum, alla med panoramautsikt över Croydon.

  Se mer
 • Best Western Plus London Croydon Aparthotel
  Från901krPer natt

  Best Western Plus London Croydon Aparthotelstars

  Croydon, London , 2 dunheved road south 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Croydon. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 107. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Best Western Plus London Croydon Aparthotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Best Western Plus London Croydon Aparthotel är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • The Hampton London Croydon
  Från1.498krPer natt

  The Hampton London Croydonstars

  Croydon, London , Dingwall road 29/30 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1394 recensioner från resenärerBaserat på 1394 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Croydon. 120 välkomnande rum finns på anläggningen. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. På The Hampton London Croydon kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Styles London Croydon
  Från872krPer natt

  Ibis Styles London Croydonstars

  Croydon, London , 585/587 london road - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 871 recensioner från resenärerBaserat på 871 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Croydon. Det totala antalet rum på Ibis Styles London Croydon är 105. Ibis Styles London Croydon är från år 1960. Receptionen är öppen dygnet runt. Denna anläggning tillåter inte husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Croydon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här