Hotell i Croydon

Se på kartan
 • CROYDON PARK
  Från812krPer natt

  CROYDON PARKstars

  Croydon, London , Altyre road 7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 74 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1727 recensioner från resenärerBaserat på 1727 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta hotell är bekvämt beläget nära centrum av Croydon i södra London. Det har en brasserie restaurang, en bar, konferensfaciliteter, ett gym och ett spa. Tågstationen East Croydon ligger inom 2 minuter, tågstationen West Croydon inom en kort promenad, båda erbjuder lätt tillgång till staden London med alla dess berömda sevärdheter.

  Se mer
 • Jurys Inn London Croydon
  Från786krPer natt

  Jurys Inn London Croydonstars

  Croydon, London , Wellesley road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2260 recensioner från resenärerBaserat på 2260 recensioner från resenärer

  Det här hotellet ligger centralt, endast 100 m från närmaste kollektivtrafikförbindelse. Det finns barer, restauranger och shoppingställen inom 500 m från hotellet, och närmaste nattklubb ligger bara 800 m bort. Cityhotellet byggdes 2001 och består av 240 dubbelrum på 12 våningar. Olika bekvämligheter står till gästernas förfogande, däribland en foajé med dygnetruntbemannad reception, kassaskåp och valutaväxling. Det finns dessutom internetåtkomst, en liten mataffär och butiker, liksom ett konferensrum, ett tv-rum, tvättservice samt en à la carte-restaurang. Alla de bekväma rummen har privat badrum med hårtork, dubbelsäng och centralvärme. Gästerna kan välja sin frukost, lunch och middag från separata bufféer. Lunch och middag kan också beställas från menyn.

  Se mer
 • Lansdowne Hotel
  Från974krPer natt

  Lansdowne Hotelstars

  Croydon, London , Lansdowne road 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 306 recensioner från resenärerBaserat på 306 recensioner från resenärer

  Mittemot Whitgift shoppingcenter East Croydon är detta hotell i utkanten av den urbana djungeln, med ett fantastiskt utbud av parker, trädgårdar och orörda skogar i närheten, men med direkt tillgång till centrala London. Med elegant modern inredning detta hotell ger gästerna en känsla av komfort, klass och förfining. Faciliteter som inkluderar bar, kafé, Wi-Fi i hela hotellet, centrum och en swimmingpool fitness.

  Se mer
 • Hallmark Hotel Croydon Aerodrome
  Från1.311krPer natt

  Hallmark Hotel Croydon Aerodromestars

  Croydon, London , Purley way 680 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 859 recensioner från resenärerBaserat på 859 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Croydon. Totalt 110 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hallmark Hotel Croydon Aerodrome genomgick en totalrenovering 2011. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Hallmark Hotel Croydon Aerodrome. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus London Croydon Aparthotel
  Från537krPer natt

  Best Western Plus London Croydon Aparthotelstars

  Croydon, London , 2 dunheved road south 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Croydon. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 107. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Best Western Plus London Croydon Aparthotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Best Western Plus London Croydon Aparthotel är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Croydon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här