Hotell i Dartford

Se på kartan
 • Doubletree by Hilton Dartford Bridge
  Från959krPer natt

  Doubletree by Hilton Dartford Bridgestars

  Dartford, London , Masthead close-crossways business park - - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 570 recensioner från resenärerBaserat på 570 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Dartford. Denna anläggning har totalt 179 rum. Boendet byggdes år 1991. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Doubletree by Hilton Dartford Bridge. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Doubletree by Hilton Dartford Bridge. På Doubletree by Hilton Dartford Bridge kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Dartford
  Från554krPer natt

  Campanile Dartfordstars

  Dartford, London , Clipper boulevard west, edison park, crossways 1 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 484 recensioner från resenärerBaserat på 484 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är perfekt för familjer och ligger i Dartford. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Boendet har totalt 125 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Fast och trådlös internetanslutning finns på Campanile Dartford. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på Campanile Dartford är handikappanpassadeCampanile Dartford är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Campanile Dartford. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Dartford Bridge
  Från760krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 728 recensioner från resenärerBaserat på 728 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Dartford. Holiday Inn Express Dartford Bridge har totalt 126 rum. Detta hotell grundades år 1998. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Mercure Dartford Brands Hatch
  Från1.065krPer natt

  Mercure Dartford Brands Hatchstars

  Dartford, London , Brands hatch - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 309 recensioner från resenärerBaserat på 309 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Dartford. De 121 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell snyggades upp 2008. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Dartford

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här