Hotell i Dartford

Se på kartan
 • DoubleTree by Hilton Dartford Bridge
  Från847krPer natt

  DoubleTree by Hilton Dartford BridgestarsGreenProgram Icon

  Dartford, London , Masthead close, crossways bus. park - - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 586 recensioner från resenärerBaserat på 586 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Dartford. Detta boende har 179 rum. Detta boende grundades år 1991. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Doubletree by Hilton Dartford Bridge tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London - Dartford
  Från339krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 734 recensioner från resenärerBaserat på 734 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Dartford. Holiday Inn Express London - Dartford har totalt 126 rum. Holiday Inn Express London - Dartford byggdes 1998. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Campanile Dartford
  Från610krPer natt

  Campanile Dartfordstars

  Dartford, London , 1 clipper blvd west,crossways business park - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 494 recensioner från resenärerBaserat på 494 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är perfekt för familjer och ligger i Dartford. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning har 125 rum. Detta boende genomgick en renovering 2005. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Campanile Dartford är handikappanpassadeAlla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Dartford Brands Hatch Hotel & Spa
  Från663krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 326 recensioner från resenärerBaserat på 326 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Dartford. Denna anläggning innefattar 121 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2008. Mercure Dartford Brands Hatch tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Dygnet-runt-servicen på Mercure Dartford Brands Hatch bidrar till gästernas trivsel. De gemensamma utrymmen på Mercure Dartford Brands Hatch är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mercure Dartford Brands Hatch. Mercure Dartford Brands Hatch har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Mercure Dartford Brands Hatch erbjuder en mängd olika matupplevelser. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Dartford

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här