Hotell i Dockland Flygplatser

Se på kartan
 • Hampton by Hilton London Docklands
  Från561krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 544 recensioner från resenärerBaserat på 544 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Dockland Airport. Våra besökare har 34. 4 kilometer till flygplatsen. De 209 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Hampton Inn London Docklands tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Royal Docks
  Från662krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1110 recensioner från resenärerBaserat på 1110 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Dockland Airport. Totalt 136 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Holiday Inn Express London Royal Docks. Holiday Inn Express London Royal Docks tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Holiday Inn Express London Royal Docks tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Holiday Inn Express London Royal Docks kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis London Canning Town
  Från633krPer natt

  Ibis London Canning Townstars

  Dockland Flygplatser, London , 8 silvertown way 8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 374 recensioner från resenärerBaserat på 374 recensioner från resenärer

  Våra 196 moderna rum erbjuder gott om utrymme för dig (och ditt husdjur om du har ett). Du vaknar utvilad efter den bästa sömnen du någonsin haft i vår Sweet Bed-säng och äter en rejäl frukost som förbereder dig för dagen. När du kommer tillbaka till hote llet på kvällen tar du en drink före middagen på Chill #08 ? vårt eget kafé och bar. Som namnet antyder är det en plats för avkoppling där vi erbjuder kaffe av lokala kaffemakare och läckra rätter (bl.a. pizza) för alla smaker.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Dockland Flygplatser

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här