Hotell i Dockland Flygplatser

Se på kartan
 • Hampton Inn London Docklands
  Från1.565krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 507 recensioner från resenärerBaserat på 507 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Dockland Airport. Våra resenärer har 34. 4 kilometer till flygplatsen. 209 välkomnande rum finns på anläggningen. Hampton Inn London Docklands har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Hampton Inn London Docklands bidrar till gästernas trivsel. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Hampton Inn London Docklands kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis London Canning Town
  Från1.319krPer natt

  Ibis London Canning Townstars

  Dockland Flygplatser, London , Silvertown way 8 8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Våra 196 moderna rum erbjuder gott om utrymme för dig (och ditt husdjur om du har ett). Du vaknar utvilad efter den bästa sömnen du någonsin haft i vår Sweet Bed-säng och äter en rejäl frukost som förbereder dig för dagen. När du kommer tillbaka till hote llet på kvällen tar du en drink före middagen på Chill #08 ? vårt eget kafé och bar. Som namnet antyder är det en plats för avkoppling där vi erbjuder kaffe av lokala kaffemakare och läckra rätter (bl.a. pizza) för alla smaker.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Royal Docks
  Från1.219krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1099 recensioner från resenärerBaserat på 1099 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Dockland Airport. 136 välkomnande rum finns på anläggningen. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Dockland Flygplatser

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här