Hotell i Docklands

Se på kartan
 • Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf London
  Från1.863krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4487 recensioner från resenärerBaserat på 4487 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Docklands. Våra gäster har 40. 4 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 169 rum. Detta boende renoverades 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna på Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Point A Hotel London - Canary Wharf
  Från552krPer natt

  Point A Hotel London - Canary Wharfstars

  Docklands, London , Hertsmere road 21 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2236 recensioner från resenärerBaserat på 2236 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Docklands. Denna anläggning har totalt 130 ombonade rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på Point A Hotel London - Canary Wharf är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lansbury Heritage Hotel
  Från790krPer natt

  Lansbury Heritage Hotelstars

  Docklands, London , Poplar high street 117 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 319 recensioner från resenärerBaserat på 319 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Docklands. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 30. 5 kilometer till flygplatsen. Lansbury Heritage Hotel har totalt 25 rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Lansbury Heritage Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn - London - Whitechapel
  Från674krPer natt

  Holiday Inn - London - Whitechapelstars

  Docklands, London , Cavell street 5 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 963 recensioner från resenärerBaserat på 963 recensioner från resenärer

  Detta helt nya hotell, designat för komfort och stil, med panoramautsikt över ikoniska London landmärken: t.ex. Gherkin, Tower Bridge och Tower of London, är beläget i hjärtat av östra London, 5 minuters promenad från Whitechapel och Shadwell Båda tunnelbanestationer. Londons finansdistrikt kan nås inom 10 minuter med kollektivtrafik. För shopping och fritiden kan gästerna besöka West End och den nya Westfield Stratford, båda bara 15 minuter bort. Detta är en perfekt utgångspunkt för att utforska från huvudstaden.

  Se mer
 • InterContinental London The O2
  Från1.907krPer natt

  InterContinental London The O2stars

  Docklands, London , Waterview drive 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4887 recensioner från resenärerBaserat på 4887 recensioner från resenärer

  The riverside InterContinental® London - The O2 hotel stands out in the buzzing Greenwich Peninsula, with 453 luxury rooms, a beauty spa and a ballroom for up to 3,000. Spectacular Canary Wharf views are best enjoyed over cocktails in Eighteen Sky Bar, one of several dining destinations in the new hotel. The O2 arena is steps away and the Emirates Air Line zips over the Thames to ExCel London. The Thames Clipper and the Jubilee line offer fast links to London’s West end and London City Airport.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Docklands
  Från841krPer natt

  Crowne Plaza London Docklandsstars

  Docklands, London , Western gateway - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2149 recensioner från resenärerBaserat på 2149 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Docklands. Detta boende har totalt 210 ombonade rum. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ibis Styles London Excel
  Från685krPer natt

  ibis Styles London Excelstars

  Docklands, London , 272 victoria dock road 272 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1896 recensioner från resenärerBaserat på 1896 recensioner från resenärer

  ibis Styles London ExCeL har 305 rum med eget badrum och gott om moderna möteslokaler så det - perfekt för både affärs- och nöjesresenärer. Du kan börja dagen med en riklig kontinental frukost och senare äta middag på puben, brasseriet eller i det lugna kaféet: Du har även tillgång till en 4G-aktiverad smartphone för problemfri anslutning. Hotellet genomgår en renovering 1 januari-31 december 2019.

  Se mer
 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Från536krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 60 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4803 recensioner från resenärerBaserat på 4803 recensioner från resenärer

  Denna moderna anläggning med glasfasad har ett fantastiskt läge i hjärtat av Londons Docklands med magnifik utsikt över Canary Wharf. Hotellet är nära Millennium Dome, det internationellt berömda affärsdistriktet (London Arena) ligger i närheten, och City Airport är bara tio minuters bilresa bort. Det går snabbt att ta sig till West End via Docklands Light Railway och tunnelbana. Hotellet är väl utrustat med olika faciliteter som finns tillgängliga för gästerna, som luftkonditionering i hotellets gemensamma utrymmen, en bar och 2 restauranger där gästerna kan njuta av utsökta måltider och drycker och WiFi mot en avgift. För gäster som reser med bil finns parkering mot avgift. De rymliga rummen med badrum har TV och te- och kaffekokare. Rummen på de övre våningarna har en spektakulär utsikt över Themsen och Londons skyline.

  Se mer
 • Marlin Apartments Canary Wharf
  Från1.225krPer natt

  Marlin Apartments Canary Wharfstars

  Docklands, London , Byng street, canary south, westferry road 9 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 389 recensioner från resenärerBaserat på 389 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell finns i Docklands. Från det här lägenhetshotellet som ligger 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Boendet har totalt 42 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Marlin Apartments Canary Wharf tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sublime Lanterns Court One-Bedroom Apartments
  Från1.831krPer natt

  Sublime Lanterns Court One-Bedroom Apartmentsstars

  Docklands, London , Denison house, lanterns way 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7 recensioner från resenärerBaserat på 7 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet belägen i Docklands. Från den här lägenheten som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna lägenhet ligger 5. 4 kilometer från det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 6. 9 kilometer till flygplatsen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 10 rum. Sublime Lanterns Court One-Bedroom Apartments har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Docklands
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Docklands

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här