Hotell i Green Park

Se på kartan
 • Flemings Mayfair
  Från3.291krPer natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2486 recensioner från resenärerBaserat på 2486 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Green Park. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Flemings Mayfair. Denna anläggning byggdes 1851 och totalrenoverades 2016. Alla gästerna på Flemings Mayfair kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Flemings Mayfair. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Flemings Mayfair är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The May Fair, A Radisson Collection Hotel
  Från2.869krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5581 recensioner från resenärerBaserat på 5581 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Green Park. Anläggningen har totalt 404 rum. The May Fair, A Radisson Collection Hotel totalrenoverades 2016. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på The May Fair, A Radisson Collection Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. The May Fair, A Radisson Collection Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har The May Fair, A Radisson Collection Hotel några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på The May Fair, A Radisson Collection Hotel. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • St. James Hotel and Club Mayfair
  Från2.929krPer natt

  St. James Hotel and Club Mayfairstars

  Green Park, London , Park place, st. james 7-8 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1076 recensioner från resenärerBaserat på 1076 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Green Park. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 8 kilometer från det här hotellet. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Boendet har totalt 60 rum. Denna anläggning som byggdes 1892 totalrenoverades 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning.

  Se mer
 • Dukes St James's
  Från4.167krPer natt

  Dukes St James'sstars

  Green Park, London , St james's place 35 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1843 recensioner från resenärerBaserat på 1843 recensioner från resenärer

  Inne på en privat innergård på en mycket lugn gata i hjärtat av London är detta hotell det perfekta navet att utforska staden ifrån. Beläget mellan Mayfair, som är 15 minuters promenad bort, och Green Park, endast fem minuter bort, är det idealiskt med nära till Regent Street, Green Park, teatrar och utsökta butiker. Efter den fantastiska renoveringen smälter hotellets nya design sömlöst ihop med dess historia och traditionella engelska stil. För avkoppling kan gästerna besöka hälsoklubben, som har en ångbastu i italiensk marmor, ett modernt gym och en skönhetssalong. Från personlig träning till skönhetsvård, de engagerade medarbetarna hjälper gästerna att uppfylla sina träningsmål eller bara koppla av och ladda batterierna. Restaurangen serverar Nigel Mendhams raffinerade, brittiska mat. Han föredrar att hålla tekniken utanför köket och fokuserar på att använda traditionella arbetssätt för att skapa måltider som får det att vattnas i munnen.

  Se mer
 • InterContinental London Park Lane
  Från6.040krPer natt

  InterContinental London Park LanestarsGreenProgram Icon

  Green Park, London , Hamilton place 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2904 recensioner från resenärerBaserat på 2904 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Green Park. Våra kunder hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Det totala antalet rum på InterContinental London Park Lane är 447. Boendet totalrenoverades 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på InterContinental London Park Lane har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. InterContinental London Park Lane erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på InterContinental London Park Lane. InterContinental London Park Lane tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Kunderna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Four Seasons at London Park Lane
  Från6.381krPer natt

  Four Seasons at London Park Lanestars

  Green Park, London , Hamilton place park lane - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1315 recensioner från resenärerBaserat på 1315 recensioner från resenärer

  FOUR SEASONS LONDON

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Green Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här