Hotell i Green Park

Se på kartan
 • Flemings Mayfair
  Från3.964krPer natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2486 recensioner från resenärerBaserat på 2486 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Green Park. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell som byggdes 1851 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Flemings Mayfair. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta boende tillåter små husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • InterContinental London Park Lane
  Från4.609krPer natt

  InterContinental London Park Lanestars

  Green Park, London , Hamilton place 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2904 recensioner från resenärerBaserat på 2904 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Green Park. Våra kunder hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Det totala antalet rum på InterContinental London Park Lane är 447. Boendet totalrenoverades 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på InterContinental London Park Lane har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. InterContinental London Park Lane erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på InterContinental London Park Lane. InterContinental London Park Lane tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Kunderna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The May Fair, A Radisson Collection Hotel
  Från3.711krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5581 recensioner från resenärerBaserat på 5581 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Green Park. Denna anläggning har 404 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga The May Fair, A Radisson Collection Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta boende är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. The May Fair, A Radisson Collection Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dukes St James's
  Från4.035krPer natt

  Dukes St James'sstars

  Green Park, London , St james's place 35 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1843 recensioner från resenärerBaserat på 1843 recensioner från resenärer

  Inne på en privat innergård på en mycket lugn gata i hjärtat av London är detta hotell det perfekta navet att utforska staden ifrån. Beläget mellan Mayfair, som är 15 minuters promenad bort, och Green Park, endast fem minuter bort, är det idealiskt med nära till Regent Street, Green Park, teatrar och utsökta butiker. Efter den fantastiska renoveringen smälter hotellets nya design sömlöst ihop med dess historia och traditionella engelska stil. För avkoppling kan gästerna besöka hälsoklubben, som har en ångbastu i italiensk marmor, ett modernt gym och en skönhetssalong. Från personlig träning till skönhetsvård, de engagerade medarbetarna hjälper gästerna att uppfylla sina träningsmål eller bara koppla av och ladda batterierna. Restaurangen serverar Nigel Mendhams raffinerade, brittiska mat. Han föredrar att hålla tekniken utanför köket och fokuserar på att använda traditionella arbetssätt för att skapa måltider som får det att vattnas i munnen.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Green Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här