Hotell i Hammersmith

Se på kartan
 • Seraphine Hammersmith Hotel, Sure Hotel Collection
  Från353krPer natt

  Seraphine Hammersmith Hotel, Sure Hotel Collectionstars

  Hammersmith, London , 84 kings street hammersmith 84 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Hammersmith. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Totalt 62 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by BW. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by BW har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by BW babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by BW är rullstolsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by BW är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Hammersmith
  Från373krPer natt

  Holiday Inn Express London Hammersmithstars

  Hammersmith, London , King street 120-124 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1275 recensioner från resenärerBaserat på 1275 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hammersmith. Totalt 135 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 2001. Holiday Inn Express London Hammersmith har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • St Paul's Hotel
  Från806krPer natt

  St Paul's Hotelstars

  Hammersmith, London , 153 hammersmith road 153 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 624 recensioner från resenärerBaserat på 624 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Hammersmith. Från det här boendet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 36 rum. Denna anläggning som byggdes 1844 totalrenoverades 2014. St Paul Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som St Paul Hotel erbjuder.

  Se mer
 • Novotel London West
  Från1.144krPer natt

  Novotel London Weststars

  Hammersmith, London , 1 shortlands hammersmith inter. ctre hammersmith 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4654 recensioner från resenärerBaserat på 4654 recensioner från resenärer

  Upptäck den moderna elegansen på Novotel London West. Oavsett om du väljer detta 4-stjärniga hotell för affärer eller semester kommer du säkert att uppskatta dess internationella kök. Hotellet ligger bara minuter från tre av Londons största tunnelbanelinj er och är perfekt för lyckade möten (upp till 2 000 gäster). Upplev West London på Novotel.

  Se mer
 • Simply Rooms & Suites
  Från463krPer natt

  Simply Rooms & Suitesstars

  Hammersmith, London , Avonmore road 21 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 282 recensioner från resenärerBaserat på 282 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Hammersmith. Från det här hotellet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från denna egendom är det 3. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 16 trivsamma rum. Simply Rooms & Suites genomgick en renovering 2010. Simply Rooms & Suites är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Heeton Concept Hotel-Luma Hammersmith
  Från431krPer natt

  Heeton Concept Hotel-Luma Hammersmithstars

  Hammersmith, London , Glenthorne road 28-36 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 420 recensioner från resenärerBaserat på 420 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Hammersmith. Detta hotell kan erbjuda totalt 87 rum. Heeton Concept Hotel-Luma Hammersmith byggdes 2017. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Chiswick Lodge
  Från560krPer natt

  Chiswick Lodgestars

  Hammersmith, London , Turnham green terrace 104 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 84 recensioner från resenärerBaserat på 84 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Hammersmith. Från det här hotellet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell med endast 10 rum passar bra för en lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Best Western Chiswick Palace & Suites
  Från715krPer natt

  Best Western Chiswick Palace & Suitesstars

  Hammersmith, London , 69-73 chiswick high road 73 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1100 recensioner från resenärerBaserat på 1100 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Hammersmith. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning har 54 rum. Detta boende totalrenoverades 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Best Western Chiswick Palace bidrar till gästernas trivsel. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. På Best Western Chiswick Palace kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hellenic Hotel by Saba
  Från547krPer natt

  Hellenic Hotel by Sabastars

  Hammersmith, London , Shepherds bush road 77-79 - Karta
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Hammersmith. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hellenic Hotel by Saba. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Hellenic Hotel by Saba tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Hammersmith

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner