Hotell i Hammersmith

Se på kartan
 • So Sienna
  Från1.213krPer natt

  So Siennastars

  Hammersmith, London , Glenthorne road 38-40 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 249 recensioner från resenärerBaserat på 249 recensioner från resenärer

  Detta moderna lägenhetshotell ligger på den västra sidan av centrala London, nära till Londons berömda sevärdheter samt Earls Court och Olympia utställningscenter. Hammersmith buss-och tunnelbanestation ligger bara fem minuters promenad bort, den tar gästerna till Hyde Park, Harrods, Buckingham Palace och Trafalgar Square inom 30 minuter. Inga lägenheter är likadana på hotellet, inredningen är samtida urban chic och samtliga har eget badrum med badprodukter och fullt utrustade kök med tvättmaskiner för ökad bekvämlighet. Hotellet erbjuder många användbara tjänster som Wi-Fi, en 24-timmarsreception och bagageförvaring. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården och använda köket för att laga hemlagad mat, allt på en härlig stadssemester eller dynamisk affärsresa i London.

  Se mer
 • Novotel London West
  Från1.751krPer natt

  Novotel London WeststarsGreenProgram Icon

  Hammersmith, London , Shortlands, hammersmith 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4440 recensioner från resenärerBaserat på 4440 recensioner från resenärer

  Detta eleganta och moderna hotell ligger i stadsdelen Hammersmith i västra London. Den har två restauranger, två barer, ett gym och utmärkta konferensmöjligheter. Attraktioner som Themsen, biografer, Earls Court Exhibition Center och Kensington Gardens ligger inom gångavstånd, och Hammersmith tunnelbanestation erbjuder enkel tillgång till stadens centrum.

  Se mer
 • Luma Concept Hotel
  Från1.464krPer natt

  Luma Concept Hotelstars

  Hammersmith, London , Glenthorne road 28-36 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 383 recensioner från resenärerBaserat på 383 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hammersmith. Detta hotell innefattar 87 trivsamma rum. Luma Concept Hotel byggdes 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Luma Concept Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Luma Concept Hotel är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • St Paul Hotel
  Från1.737krPer natt

  St Paul Hotelstars

  Hammersmith, London , 153 hammersmith road 153 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 600 recensioner från resenärerBaserat på 600 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Hammersmith. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 35 ombonade rum. Trots att denna anläggning byggdes 1844 har den genomgått en renovering 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser.

  Se mer
 • Simply Rooms & Suites
  Från994krPer natt

  Simply Rooms & Suitesstars

  Hammersmith, London , Avonmore road 21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 277 recensioner från resenärerBaserat på 277 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hammersmith. Från den här egendomen som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta hotell är det 3. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 16. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Simply Rooms & Suites. Receptionen är öppen under hela dagen. Simply Rooms & Suites tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by Be
  Från1.204krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 847 recensioner från resenärerBaserat på 847 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Hammersmith. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Detta boende har 62 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by Be babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by Be är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Chiswick Rooms
  Från920krPer natt

  Chiswick Roomsstars

  Hammersmith, London , 407 goldhawk road 407 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 245 recensioner från resenärerBaserat på 245 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Hammersmith. Från detta hotell som är beläget 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Detta hotell har totalt 33 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2012. Chiswick Rooms har wifi-anslutning. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Hammersmith
  Från1.219krPer natt

  Holiday Inn Express London Hammersmithstars

  Hammersmith, London , King street 120-124 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1242 recensioner från resenärerBaserat på 1242 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Hammersmith. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från den här egendomen. Detta hotell har 135 rum. Denna anläggning byggdes 2001. Holiday Inn Express London Hammersmith tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på Holiday Inn Express London Hammersmith håller öppet dygnet runt. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Chiswick Palace
  Från1.380krPer natt

  Best Western Chiswick Palacestars

  Hammersmith, London , Chiswick high road 73 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1049 recensioner från resenärerBaserat på 1049 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hammersmith. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning innefattar 54 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Best Western Chiswick Palace håller öppet dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna på Best Western Chiswick Palace. Best Western Chiswick Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Hammersmith

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Luma Concept Hotel
  Luma Concept Hotel
  4,2/5
  Kundomdömenav  3 Åsikter

  Ett nytt hotell som kommer att bly mycket bra när det varit igång ett tag och alla barnsjukdomar har fixats till

  Anonym
  Hotelopias kund, 14/06/2017

  Från1.464krSe mer