Hotell i Hammersmith

Se på kartan
 • Kensington West
  Från536krPer natt

  Kensington Weststars

  Hammersmith, London , Matheson road 25-27 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 492 recensioner från resenärerBaserat på 492 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Hammersmith. Från det här hotellet som ligger 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 8 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Det totala antalet rum är 36. Hotellet totalrenoverades 2007. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Kensington West håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Luma Concept Hotel
  Från1.601krPer natt

  Luma Concept Hotelstars

  Hammersmith, London , Glenthorne road 28-36 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Hammersmith. Totalt 87 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet byggdes år 2017. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Luma Concept Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Novotel London West
  Från1.299krPer natt

  Novotel London WeststarsGreenProgram Icon

  Hammersmith, London , Shortlands, hammersmith 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4392 recensioner från resenärerBaserat på 4392 recensioner från resenärer

  Detta eleganta och moderna hotell ligger i stadsdelen Hammersmith i västra London. Den har två restauranger, två barer, ett gym och utmärkta konferensmöjligheter. Attraktioner som Themsen, biografer, Earls Court Exhibition Center och Kensington Gardens ligger inom gångavstånd, och Hammersmith tunnelbanestation erbjuder enkel tillgång till stadens centrum.

  Se mer
 • St Paul Hotel
  Från2.129krPer natt

  St Paul Hotelstars

  Hammersmith, London , 153 hammersmith road 153 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 595 recensioner från resenärerBaserat på 595 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Hammersmith. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. 35 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1844 och totalrenoverades 2014. Alla gästerna på St Paul Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på St Paul Hotel håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Best Western Chiswick Palace
  Från1.363krPer natt

  Best Western Chiswick Palacestars

  Hammersmith, London , Chiswick high road 73 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1042 recensioner från resenärerBaserat på 1042 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hammersmith. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning innefattar 54 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Best Western Chiswick Palace håller öppet dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna på Best Western Chiswick Palace. Best Western Chiswick Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Hammersmith

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Luma Concept Hotel
  Luma Concept Hotel
  4,2/5
  Kundomdömenav  3 Åsikter

  Ett nytt hotell som kommer att bly mycket bra när det varit igång ett tag och alla barnsjukdomar har fixats till

  Anonym
  Hotelopias kund, 14/06/2017

  Från1.602krSe mer