Hotell i Hammersmith

Se på kartan
 • Novotel London West
  Från1.827krPer natt

  Novotel London WeststarsGreenProgram Icon

  Hammersmith, London , Shortlands, hammersmith 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4565 recensioner från resenärerBaserat på 4565 recensioner från resenärer

  Detta eleganta och moderna hotell ligger i stadsdelen Hammersmith i västra London. Den har två restauranger, två barer, ett gym och utmärkta konferensmöjligheter. Attraktioner som Themsen, biografer, Earls Court Exhibition Center och Kensington Gardens ligger inom gångavstånd, och Hammersmith tunnelbanestation erbjuder enkel tillgång till stadens centrum.

  Se mer
 • So Sienna
  Från1.292krPer natt

  So Siennastars

  Hammersmith, London , Glenthorne road 38-40 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 256 recensioner från resenärerBaserat på 256 recensioner från resenärer

  Detta moderna lägenhetshotell ligger på den västra sidan av centrala London, nära till Londons berömda sevärdheter samt Earls Court och Olympia utställningscenter. Hammersmith buss-och tunnelbanestation ligger bara fem minuters promenad bort, den tar gästerna till Hyde Park, Harrods, Buckingham Palace och Trafalgar Square inom 30 minuter. Inga lägenheter är likadana på hotellet, inredningen är samtida urban chic och samtliga har eget badrum med badprodukter och fullt utrustade kök med tvättmaskiner för ökad bekvämlighet. Hotellet erbjuder många användbara tjänster som Wi-Fi, en 24-timmarsreception och bagageförvaring. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården och använda köket för att laga hemlagad mat, allt på en härlig stadssemester eller dynamisk affärsresa i London.

  Se mer
 • Heeton Concept Hotel- LUMA
  Från2.278krPer natt

  Heeton Concept Hotel- LUMAstars

  Hammersmith, London , Glenthorne road 28-36 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 407 recensioner från resenärerBaserat på 407 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Hammersmith. De 87 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här boendet byggdes 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Heeton Concept Hotel- LUMA. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Heeton Concept Hotel- LUMA är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • St Paul Hotel
  Från2.642krPer natt

  St Paul Hotelstars

  Hammersmith, London , 153 hammersmith road 153 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 614 recensioner från resenärerBaserat på 614 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Hammersmith. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 35 ombonade rum. Trots att denna anläggning byggdes 1844 har den genomgått en renovering 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser.

  Se mer
 • Simply Rooms & Suites
  Från1.138krPer natt

  Simply Rooms & Suitesstars

  Hammersmith, London , Avonmore road 21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 281 recensioner från resenärerBaserat på 281 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Hammersmith. Från denna anläggning som är belägen 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Från denna egendom är det 3. 5 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 16 trivsamma rum. Detta hotell renoverades 2010. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Simply Rooms & Suites. Husdjur är tillåtna på detta boende. Simply Rooms & Suites erbjuder transfer till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chiswick Rooms
  Från1.024krPer natt

  Chiswick Roomsstars

  Hammersmith, London , 407 goldhawk road 407 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 247 recensioner från resenärerBaserat på 247 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Hammersmith. Från detta hotell som är beläget 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Detta hotell har totalt 33 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2012. Chiswick Rooms har wifi-anslutning. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Hammersmith
  Från1.652krPer natt

  Holiday Inn Express London Hammersmithstars

  Hammersmith, London , King street 120-124 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1263 recensioner från resenärerBaserat på 1263 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Hammersmith. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från den här egendomen. Detta hotell har 135 rum. Denna anläggning byggdes 2001. Holiday Inn Express London Hammersmith tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på Holiday Inn Express London Hammersmith håller öppet dygnet runt. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by Be
  Från1.681krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 873 recensioner från resenärerBaserat på 873 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Hammersmith. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Detta boende har 62 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by Be babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Seraphine Hammersmith, Sure Hotel Collection by Be är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Chiswick Palace
  Från1.303krPer natt

  Best Western Chiswick Palacestars

  Hammersmith, London , Chiswick high road 73 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1080 recensioner från resenärerBaserat på 1080 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hammersmith. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning innefattar 54 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Best Western Chiswick Palace håller öppet dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna på Best Western Chiswick Palace. Best Western Chiswick Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chiswick Lodge
  Från924krPer natt

  Chiswick Lodgestars

  Hammersmith, London , Turnham green terrace 104 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 84 recensioner från resenärerBaserat på 84 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Hammersmith. Från detta boende som är beläget 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Chiswick Lodge som har totalt 10 rum. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Chiswick Lodge är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Hammersmith

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner