Hotell i Hampstead

Se på kartan
 • So Arch
  Från1.357krPer natt

  So Archstars

  Hampstead, London , Pemberton gardens archway 1a - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 239 recensioner från resenärerBaserat på 239 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Hampstead. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 7. 9 kilometer från stadens centrum. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra gäster har 14. 1 kilometer till flygplatsen. 20 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1830 och totalrenoverades 2013. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. So Arch är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på So Arch. So Arch erbjuder transfer till flygplatsen.

  Se mer
 • Britannia Hampstead
  Från899krPer natt

  Britannia Hampsteadstars

  Hampstead, London , Primrose hill road na - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1268 recensioner från resenärerBaserat på 1268 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Hampstead. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 4 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Boendet har totalt 121 rum. Britannia Hampstead är från år 1992. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på Britannia Hampstead är rullstolsanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Britannia Hampstead. På Britannia Hampstead kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada London Finchley
  Från1.143krPer natt

  Ramada London Finchleystars

  Hampstead, London , Leisure way 3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 588 recensioner från resenärerBaserat på 588 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Hampstead. Ramada London Finchley har totalt 88 rum. Ramada London Finchley har wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Ramada London Finchley. Ramada London Finchley tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Quality Hotel Hampstead
  Från1.902krPer natt

  Quality Hotel Hampsteadstars

  Hampstead, London , Frognal 5-7 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 242 recensioner från resenärerBaserat på 242 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Hampstead. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 57 rum. Detta hotell totalrenoverades 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Premier Inn London Hampstead
  Från1.627krPer natt

  Premier Inn London Hampsteadstars

  Hampstead, London , Haverstock hill - hamsptead 215 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1661 recensioner från resenärerBaserat på 1661 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Hampstead. Det totala antalet rum på Premier Inn London Hampstead är 140. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. De gemensamma utrymmena på Premier Inn London Hampstead är rullstolsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Premier Inn London Hampstead kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Express By Holiday Inn London-golders Green
  Från1.032krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 616 recensioner från resenärerBaserat på 616 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Hampstead. Totalt 83 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna på Express By Holiday Inn London-golders Green.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Hampstead

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här