Hotell i Hampstead

Se på kartan
 • Axiom Arch Hotel (Previously So Arch)
  Från1.248krPer natt

  Axiom Arch Hotel (Previously So Arch)stars

  Hampstead, London , Pemberton gardens archway 1a - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 246 recensioner från resenärerBaserat på 246 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hampstead. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 7. 9 kilometer från stadens centrum. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra gäster har 14. 1 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 20 rum. Detta hotell byggdes 1830 och totalrenoverades 2013. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på So Arch. Det finns parkeringsplatser på So Arch. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Quality Hotel Hampstead
  Från933krPer natt

  Quality Hotel Hampsteadstars

  Hampstead, London , Frognal 5-7 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Hampstead. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 57 rum. Quality Hotel Hampstead totalrenoverades 2012. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har affärsfaciliteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London - Golders Green (A406)
  Från753krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 620 recensioner från resenärerBaserat på 620 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Hampstead. Det totala antalet rum är 83. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Express By Holiday Inn London-golders Green bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Langorf Hotel
  Från1.174krPer natt

  Langorf Hotelstars

  Hampstead, London , Frognal 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 698 recensioner från resenärerBaserat på 698 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hampstead. Langorf Hotel har totalt 46 rum. Langorf Hotel genomgick en renovering 2012. Alla gästerna på Langorf Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Langorf Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Hampstead

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här