Hotell i Hampstead

Se på kartan
 • So Arch
  Från1.318krPer natt

  So Archstars

  Hampstead, London , Pemberton gardens archway 1a - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 232 recensioner från resenärerBaserat på 232 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Hampstead. Från denna anläggning som är belägen 7. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra besökare har 14. 1 kilometer till flygplatsen. De 20 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende som byggdes 1830 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2013. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på So Arch. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på So Arch. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten.

  Se mer
 • Britannia Hampstead
  Från1.157krPer natt

  Britannia Hampsteadstars

  Hampstead, London , Primrose hill road na - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1245 recensioner från resenärerBaserat på 1245 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Hampstead. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 4 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Boendet har totalt 121 rum. Britannia Hampstead är från år 1992. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på Britannia Hampstead är rullstolsanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Britannia Hampstead. På Britannia Hampstead kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quality Hotel Hampstead
  Från1.940krPer natt

  Quality Hotel Hampsteadstars

  Hampstead, London , Frognal 5-7 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 240 recensioner från resenärerBaserat på 240 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Hampstead. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 57 rum. Detta hotell totalrenoverades 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mstay 274 Suites
  Från1.092krPer natt

  Mstay 274 Suitesstars

  Hampstead, London , West end lane 274 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Hampstead. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Mstay 274 Suites som har totalt 10 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Mstay 274 Suites. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Premier Inn London Hampstead
  Från1.616krPer natt

  Premier Inn London Hampsteadstars

  Hampstead, London , Haverstock hill - hamsptead 215 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1609 recensioner från resenärerBaserat på 1609 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Hampstead. Denna anläggning har totalt 140 rum. Fast och trådlös internetanslutning finns på Premier Inn London Hampstead. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De gemensamma utrymmen på Premier Inn London Hampstead är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Express By Holiday Inn London-golders Green
  Från977krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 604 recensioner från resenärerBaserat på 604 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Hampstead. Totalt 83 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna på Express By Holiday Inn London-golders Green.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Hampstead

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här