Hotell i Kensington

Se på kartan
 • W14 Hotel Kensington London
  Från1.692krPer natt

  W14 Hotel Kensington Londonstars

  Kensington, London , Gunterstone road 16-22 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1760 recensioner från resenärerBaserat på 1760 recensioner från resenärer

  Sträcker sig över fyra viktorianska hus, detta hotell kombinerar modern design med traditionella inslag. Från sitt läge i Kensington, det är lätt att nå centrala London med tunnelbana. Inom Heathrow flygplats ligger 20 minuter med bil. Den rökfria hotell erbjuder 37 rum, 24-timmars reception, concierge service, valutaväxling, gratis WiFi i allmänna utrymmen, konferens lokaler , restaurang och bar.

  Se mer
 • Hotel 1 Lexham Gardens
  Från1.025krPer natt

  Hotel 1 Lexham Gardensstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 717 recensioner från resenärerBaserat på 717 recensioner från resenärer

  Utmärkt läge för att utforska London, är detta hotell beläget i hjärtat av Kensington. Många restauranger, barer och små kaféer är nära håll, berömda sevärdheter: till exempel Royal Albert Hall, Buckingham Palace, Natural History Museum, West End teatrar eller Stamford Bridge, hemmaarena för Chelsea FC är inom räckhåll. High Street Kensington, Hyde Park, Knightsbridge och Harrods ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Kensington Suite Hotel
  Från1.368krPer natt

  Kensington Suite Hotelstars

  Kensington, London , Holland road 128-130 - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 500 recensioner från resenärerBaserat på 500 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger på Holland Road i Kensington Olympia, vilket ger gästerna utmärkta förbindelser till centrala London, inklusive Hyde Park, Earls Court Exhibition Centre och Olympia Exhibition Centre, vilket gör hotellet till en idealisk bas för affärs-och fritids för båda rese resenärer till London. Närliggande attraktioner inkluderar Kensington High Street, Royal Albert Hall och Kensington Palace. Butikerna och restaurangerna i shoppingcentret Westfield, liksom barer i Shepherds Bush är bara några minuter bort till fots. Andra faciliteter inkluderar en lobby med 24 timmars reception och ett frukostrum.

  Se mer
 • Mercure London Kensington
  Från2.152krPer natt

  Mercure London Kensingtonstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1a - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta eleganta hotell kombinerar moderna och klassiska element i sin inredning. Här finns en restaurang, ett kafé, en bar och konferensmöjligheter. Earls Court Exhibition Centre, Natural History Museum, Science Museum, Victoria and Albert Museum och Royal Albert Hall ligger alla inom gång avstånd, liksom de eleganta butikerna och restaurangerna på Kensington High Street.

  Se mer
 • The Park International
  Från2.280krPer natt

  The Park Internationalstars

  Kensington, London , Cromwell road 117-129 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter

  En 20-minuters promenad från Londons ledande attraktioner, inklusive Victoria and Albert Museum, Hyde Park och några av de mest exklusiva shoppingområden stadens, här har ett utmärkt läge i Royal Borough of Kensington och Chelsea hotel. Faciliteter inkluderar en lobby med en 24-timmars reception, hiss, gym, café, bar och restaurang. Hotellet har en tvätt även service och tillgång till Internet (mot en extra avgift).

  Se mer
 • Hilton London Olympia
  Från1.584krPer natt

  Hilton London Olympiastars

  Kensington, London , Kensington high street 380 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3168 recensioner från resenärerBaserat på 3168 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Kensington. De 405 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2001. Hilton London Olympia är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Hilton London Olympia bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Hilton London Olympia är rullstolsanpassade. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Hilton London Olympia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Queens Gate Hotel
  Från3.174krPer natt

  The Queens Gate Hotelstars

  Kensington, London , Queen s gate 31-34 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1212 recensioner från resenärerBaserat på 1212 recensioner från resenärer

  RAMADA JARVIS KENSINGTON

  Se mer
 • Ibis Styles London Gloucester Road
  Från2.180krPer natt

  Ibis Styles London Gloucester Roadstars

  Kensington, London , Cromwell road 110 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1589 recensioner från resenärerBaserat på 1589 recensioner från resenärer

  Detta hotell, inrymt i en historisk byggnad, är utmärkt beläget på Cromwell Road, i området Kensington. Den närmaste tunnelbanestationen Gloucester Road station, står att finna inom gångavstånd från hotellet, även om många platser av turist intresse,: såsom Harrods, Oxford Hyde Park, Natural History Museum och Science kan nås till fots. Kensington Palace ligger cirka 1,3 km bort och Royal Albert Hall ligger cirka 1,6 km från hotellet. Heathrow flygplats är den närmaste, är bara 22 km bort.

  Se mer
 • NH London Kensington
  Från2.417krPer natt

  NH London Kensingtonstars

  Kensington, London , Cromwell road 202-220 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3 recensioner från resenärerBaserat på 3 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Kensington. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra kunder har 16. 8 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på NH London Kensington är 121. NH London Kensington genomgick en totalrenovering 2010. Detta boende har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På NH London Kensington kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Parkcity Hotel
  Från2.189krPer natt

  The Parkcity Hotelstars

  Kensington, London , Lexham gardens 18-30 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1596 recensioner från resenärerBaserat på 1596 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Kensington. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. De 64 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. The Parkcity Hotel byggdes 2006. The Parkcity Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på The Parkcity Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är inte tillåtna på The Parkcity Hotel. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  24  Hotell - Kensington
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Kensington

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här