Hotell i Kensington

Se på kartan
 • Mercure London Kensington
  Från1.047krPer natt

  Mercure London Kensingtonstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1a - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta eleganta hotell kombinerar moderna och klassiska element i sin inredning. Här finns en restaurang, ett kafé, en bar och konferensmöjligheter. Earls Court Exhibition Centre, Natural History Museum, Science Museum, Victoria and Albert Museum och Royal Albert Hall ligger alla inom gång avstånd, liksom de eleganta butikerna och restaurangerna på Kensington High Street.

  Se mer
 • Seraphine London Kensington Gardens
  Från1.231krPer natt

  Seraphine London Kensington Gardensstars

  Kensington, London , Kensington high street 9 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 510 recensioner från resenärerBaserat på 510 recensioner från resenärer

  Detta hotell ser ut över Kensington Gardens och ligger endast 800 m från Royal Albert Hall, ett privilegierat läge nära konstgallerier och naturhistoriska museet. Cityhotellet är elegant och erbjuder 21 bekväma, välutrustade och stilfulla rum, det perfekta alternativet för antingen en behaglig semester eller en kort affärsresa. Alla rum har gratis höghastighetsinternet. Gästerna har möjlighet att koppla av i sällskapsrummet eller hotellbaren, och det finns även ett mysigt kafé och en restaurang. Företagsresenärerna kommer att uppskatta konferenslokalerna. Det finns dessutom rums- och tvättservice. Alla rummen har dubbelsäng och bland övriga bekvämligheter finns satellit-tv och internetåtkomst.

  Se mer
 • Holland Inn Hotel
  Från568krPer natt

  Holland Inn Hotelstars

  Kensington, London , Holland road 59 - Karta
  1,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 335 recensioner från resenärerBaserat på 335 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Kensington. Totalt 26 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen totalrenoverades 2010. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Holland Inn Hotel bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Seraphine Olympia
  Från1.182krPer natt

  Seraphine Olympiastars

  Kensington, London , Kensington high street 225 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 523 recensioner från resenärerBaserat på 523 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kensington. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. 31 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2011. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Seraphine Olympia håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Seraphine Olympia erbjuder. Seraphine Olympia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel 1 Lexham Gardens
  Från843krPer natt

  Hotel 1 Lexham Gardensstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 694 recensioner från resenärerBaserat på 694 recensioner från resenärer

  Utmärkt läge för att utforska London, är detta hotell beläget i hjärtat av Kensington. Många restauranger, barer och små kaféer är nära håll, berömda sevärdheter: till exempel Royal Albert Hall, Buckingham Palace, Natural History Museum, West End teatrar eller Stamford Bridge, hemmaarena för Chelsea FC är inom räckhåll. High Street Kensington, Hyde Park, Knightsbridge och Harrods ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Kensington

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här