Hotell i Kings Cross

Se på kartan
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Från1.451krPer natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 944 recensioner från resenärerBaserat på 944 recensioner från resenärer

  Detta trevliga hotell har ett utmärkt läge i ett lugnt område i London. Hotellet ligger med enkel tillgång till en rad av stadens attraktioner. Anslutning till kollektivtrafiken finns i närheten. Detta underbara hotell ligger med enkel tillgång till en mängd shoppingmöjligheter, matställen och nöjesställen. Detta charmiga hotell kommer att imponera, gästerna välkomnas i den klassiskt designade lobbyn. Rummen är vackert inredda och erbjuder en avkopplande miljö där man kan varva ner. Hotellet har ett stort urval av förstklassiga faciliteter som sörjer för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • So Kings Cross Hotel
  Från1.070krPer natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 328 recensioner från resenärerBaserat på 328 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Kings Cross. So Kings Cross Hotel har totalt 41 rum. So Kings Cross Hotel har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på So Kings Cross Hotel. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Generator London
  Från1.205krPer natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3239 recensioner från resenärerBaserat på 3239 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Kings Cross
  Från2.054krPer natt

  Crowne Plaza London Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Kings cross road 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3759 recensioner från resenärerBaserat på 3759 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som renoverades 2002, ligger i ett mycket vackert ställe som är nära centrum av London och inom ett kort avstånd kommer gästerna att hitta bra kommunala transportförbindelser, ett antal barer, restauranger och shoppingstråk. Det här ett bra ställe att bo på om gästerna vill utforska staden, eftersom det är bara en 10 minuters promenad från British Museum och andra attraktioner i turistiska och kulturella intresse.

  Se mer
 • Comfort Inn & Suites Kings Cross
  Från2.318krPer natt

  Comfort Inn & Suites Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Argyle street 31-33 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Kings Cross. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Comfort Inn & Suites Kings Cross bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Comfort Inn & Suites Kings Cross är inte någon husdjursvänlig anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Clink 78
  Från859krPer natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2563 recensioner från resenärerBaserat på 2563 recensioner från resenärer

  Detta enkla Guest House ligger i Kings Cross. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning har totalt 125 ombonade rum. Clink 78 genomgick en totalrenovering 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kings Cross Inn
  Från1.617krPer natt

  Kings Cross Innstars

  Kings Cross, London , Euston road 9-11 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 949 recensioner från resenärerBaserat på 949 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Kings Cross. Det totala antalet rum är 87. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Kings Cross Inn har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta boende tillåter inte husdjur. På Kings Cross Inn kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO Apollo Hotel
  Från1.139krPer natt

  OYO Apollo Hotelstars

  Kings Cross, London , Argyle st 43 - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Kings Cross. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på OYO Apollo Hotel som har totalt 10 rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på OYO Apollo Hotel. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Clink 261 Hostel
  Från861krPer natt

  Clink 261 Hostelstars

  Kings Cross, London , Grays inn road 261 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 786 recensioner från resenärerBaserat på 786 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Kings Cross. Denna anläggning har totalt 25 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Fast och trådlös internetanslutning finns på Clink 261 Hostel. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta boende är miljövänligt.

  Se mer
 • Studios2Let Cartwright Gardens
  Från1.897krPer natt

  Studios2Let Cartwright Gardensstars

  Kings Cross, London , Cartwright gardens 36-37 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2756 recensioner från resenärerBaserat på 2756 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell återfinns i Kings Cross. De 269 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Studios2Let Cartwright Gardens. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Studios2Let Cartwright Gardens kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Kings Cross
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Kings Cross

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här