Hotell i Kings Cross

Se på kartan
 • House of Toby
  Från1.849krPer natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Kings Cross. Från denna egendom som är belägen 3. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra resenärer har 28. 7 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 24 ombonade rum. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på House of Toby. Denna anläggning tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Från1.481krPer natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 915 recensioner från resenärerBaserat på 915 recensioner från resenärer

  Detta trevliga hotell har ett utmärkt läge i ett lugnt område i London. Hotellet ligger med enkel tillgång till en rad av stadens attraktioner. Anslutning till kollektivtrafiken finns i närheten. Detta underbara hotell ligger med enkel tillgång till en mängd shoppingmöjligheter, matställen och nöjesställen. Detta charmiga hotell kommer att imponera, gästerna välkomnas i den klassiskt designade lobbyn. Rummen är vackert inredda och erbjuder en avkopplande miljö där man kan varva ner. Hotellet har ett stort urval av förstklassiga faciliteter som sörjer för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • So Kings Cross Hotel
  Från955krPer natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 315 recensioner från resenärerBaserat på 315 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kings Cross. 41 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. På So Kings Cross Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Generator London
  Från589krPer natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3077 recensioner från resenärerBaserat på 3077 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Comfort Inn & Suites Kings Cross
  Från2.112krPer natt

  Comfort Inn & Suites Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Argyle street 31-33 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 385 recensioner från resenärerBaserat på 385 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Kings Cross. Comfort Inn & Suites Kings Cross garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna på Comfort Inn & Suites Kings Cross. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Kings Cross
  Från1.816krPer natt

  Crowne Plaza London Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Kings cross road 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3669 recensioner från resenärerBaserat på 3669 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som renoverades 2002, ligger i ett mycket vackert ställe som är nära centrum av London och inom ett kort avstånd kommer gästerna att hitta bra kommunala transportförbindelser, ett antal barer, restauranger och shoppingstråk. Det här ett bra ställe att bo på om gästerna vill utforska staden, eftersom det är bara en 10 minuters promenad från British Museum och andra attraktioner i turistiska och kulturella intresse.

  Se mer
 • Guilford House
  Från1.147krPer natt

  Guilford Housestars

  Kings Cross, London , Guilford street 6 - Karta
   

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Kings Cross. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Grenville House
  Från1.147krPer natt

  Grenville Housestars

  Kings Cross, London , 4 guilford street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 90 recensioner från resenärerBaserat på 90 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Kings Cross. Denna anläggning med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Mentone Hotel
  Från1.321krPer natt

  Mentone Hotelstars

  Kings Cross, London , 54-56 cartwright gardens - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 656 recensioner från resenärerBaserat på 656 recensioner från resenärer

  Detta charmiga B&B beläget i Kings Cross. Mentone Hotel har totalt 40 rum. Mentone Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda.

  Se mer
 • Studios2Let Cartwright Gardens
  Från1.521krPer natt

  Studios2Let Cartwright Gardensstars

  Kings Cross, London , Cartwright gardens 36-37 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2587 recensioner från resenärerBaserat på 2587 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Kings Cross. De 269 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Studios2Let Cartwright Gardens håller öppet dygnet runt. Studios2Let Cartwright Gardens tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. På Studios2Let Cartwright Gardens kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Kings Cross
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Kings Cross

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här