Hotell i Kings Cross

Se på kartan
 • House of Toby
  Från1.887krPer natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 168 recensioner från resenärerBaserat på 168 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Kings Cross. Från denna egendom som är belägen 3. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra resenärer har 28. 7 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 24 ombonade rum. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på House of Toby. Denna anläggning tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • So Kings Cross Hotel
  Från1.183krPer natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 326 recensioner från resenärerBaserat på 326 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kings Cross. 41 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. På So Kings Cross Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Generator London
  Från1.438krPer natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3157 recensioner från resenärerBaserat på 3157 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Från1.730krPer natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 933 recensioner från resenärerBaserat på 933 recensioner från resenärer

  Detta trevliga hotell har ett utmärkt läge i ett lugnt område i London. Hotellet ligger med enkel tillgång till en rad av stadens attraktioner. Anslutning till kollektivtrafiken finns i närheten. Detta underbara hotell ligger med enkel tillgång till en mängd shoppingmöjligheter, matställen och nöjesställen. Detta charmiga hotell kommer att imponera, gästerna välkomnas i den klassiskt designade lobbyn. Rummen är vackert inredda och erbjuder en avkopplande miljö där man kan varva ner. Hotellet har ett stort urval av förstklassiga faciliteter som sörjer för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • The California
  Från1.906krPer natt

  The Californiastars

  Kings Cross, London , 4-8 belgrove st - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2370 recensioner från resenärerBaserat på 2370 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kings Cross. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. 60 välkomnande rum finns på anläggningen. The California totalrenoverades 2014. The California har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på The California bidrar till gästernas trivsel. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. The California kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Kings Cross
  Från2.117krPer natt

  Crowne Plaza London Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Kings cross road 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3734 recensioner från resenärerBaserat på 3734 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som renoverades 2002, ligger i ett mycket vackert ställe som är nära centrum av London och inom ett kort avstånd kommer gästerna att hitta bra kommunala transportförbindelser, ett antal barer, restauranger och shoppingstråk. Det här ett bra ställe att bo på om gästerna vill utforska staden, eftersom det är bara en 10 minuters promenad från British Museum och andra attraktioner i turistiska och kulturella intresse.

  Se mer
 • Clink 78
  Från1.147krPer natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2539 recensioner från resenärerBaserat på 2539 recensioner från resenärer

  Detta enkla Guest House finns i Kings Cross. Från denna anläggning som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning har totalt 125 rum. Denna anläggning renoverades 2010. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Clink 78 har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Clink 78. Clink 78 är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Clink 78 erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mentone Hotel
  Från1.834krPer natt

  Mentone Hotelstars

  Kings Cross, London , 54-56 cartwright gardens - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 667 recensioner från resenärerBaserat på 667 recensioner från resenärer

  Detta charmiga B&B beläget i Kings Cross. Mentone Hotel har totalt 40 rum. Mentone Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda.

  Se mer
 • Grenville House
  Från1.175krPer natt

  Grenville Housestars

  Kings Cross, London , 4 guilford street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 90 recensioner från resenärerBaserat på 90 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Kings Cross. Denna anläggning med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Elmwood Hotel
  Från1.121krPer natt

  Elmwood Hotelstars

  Kings Cross, London , Argyle square 19-20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 650 recensioner från resenärerBaserat på 650 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Kings Cross. Totalt 35 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Elmwood Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Kings Cross
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Kings Cross

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här