Hotell i Knightsbridge

Se på kartan
 • Hotel 11 Cadogan Gardens
  Från3.857krPer natt

  Hotel 11 Cadogan Gardensstars

  Knightsbridge, London , Cadogan gardens 11 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1120 recensioner från resenärerBaserat på 1120 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Knightsbridge. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Inte långt bort hittar våra gäster transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. För våra gäster är det bara 960 meter till flygplatsen. Detta boende innefattar 54 trivsamma rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1876 och totalrenoverades 2011. Alla gästerna på Hotel 11 Cadogan Gardens kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Draycott Hotel
  Från4.370krPer natt

  Draycott Hotelstars

  Knightsbridge, London , Cadogan gardens 26 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Knightsbridge. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 14. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 35 trivsamma rum. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Capital
  Från3.799krPer natt

  The Capitalstars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 923 recensioner från resenärerBaserat på 923 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Knightsbridge är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra resenärer är det bara 100 meter till flygplatsen. 49 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2006. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på The Capital har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Knightsbridge

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här