Hotell i Knightsbridge

Se på kartan
 • The Capital
  Från1.737krPer natt

  The Capitalstars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 943 recensioner från resenärerBaserat på 943 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Knightsbridge. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från den här egendomen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. För våra gäster är det bara 100 meter till flygplatsen. The Capital har totalt 49 rum. The Capital totalrenoverades 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på The Capital. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på The Capital. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Lanesborough
  Från7.082krPer natt

  The Lanesboroughstars

  Knightsbridge, London , Hyde park corner 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 373 recensioner från resenärerBaserat på 373 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Knightsbridge. 93 välkomnande rum finns på anläggningen. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. The Lanesborough tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på The Lanesborough. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel 11 Cadogan Gardens
  Från3.629krPer natt

  Hotel 11 Cadogan Gardensstars

  Knightsbridge, London , Cadogan gardens 11 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1149 recensioner från resenärerBaserat på 1149 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Knightsbridge. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Inte långt bort hittar våra kunder transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 960 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hotel 11 Cadogan Gardens är 54. Hotel 11 Cadogan Gardens byggdes 1876 och totalrenoverades 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Hotel 11 Cadogan Gardens är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker.

  Se mer
 • The Diplomat Hotel
  Från1.077krPer natt

  The Diplomat Hotelstars

  Knightsbridge, London , Chesham st 2 - Karta
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Knightsbridge. Detta hotell har totalt 26 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på The Diplomat Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Millennium Hotel London Knightsbridge
  Från1.019krPer natt

  Millennium Hotel London Knightsbridgestars

  Knightsbridge, London , Sloane street, london 17 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1516 recensioner från resenärerBaserat på 1516 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Knightsbridge. Detta boende kan erbjuda totalt 222 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. På Millennium Hotel London Knightsbridge kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Franklin London - Starhotels Collezione
  Från2.936krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Knightsbridge. Denna anläggning har 35 rum. The Franklin London - Starhotels Collezione genomgick en totalrenovering 2017. The Franklin London - Starhotels Collezione har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta boende har affärsfaciliteter. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Egerton House
  Från4.112krPer natt

  The Egerton Housestars

  Knightsbridge, London , 17 egerton terrace - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1771 recensioner från resenärerBaserat på 1771 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Knightsbridge. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. För våra resenärer är det bara 500 meter till flygplatsen. Detta boende har totalt 28 rum. Detta boende som byggdes 1880 totalrenoverades 2006. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på The Egerton House. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Belmond Cadogan Hotel
  Från6.836krPer natt

  Belmond Cadogan Hotelstars

  Knightsbridge, London , 75 sloane street chelsea - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Knightsbridge. Det totala antalet rum på Belmond Cadogan Hotel är 64. Belmond Cadogan Hotel är från år 1887. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Belmond Cadogan Hotel håller öppet dygnet runt. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Knightsbridge

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här