Hotell i Liverpool Street

Se på kartan
 • Town Hall Hotel & Apartments
  Från2.328krPer natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1522 recensioner från resenärerBaserat på 1522 recensioner från resenärer

  Town Hall Hotel is located on Patriot Square in London. This property is centrally positioned in the heart of London's lively East End. The Whitechapel Gallery exhibiting modern art, is close by.

  Se mer
 • Andaz London Liverpool Street-a concept by Hyatt
  Från4.350krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4138 recensioner från resenärerBaserat på 4138 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Liverpool Street. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har totalt 267 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1884 och totalrenoverades 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna.

  Se mer
 • The Boundary Project
  Från2.265krPer natt

  The Boundary Projectstars

  Liverpool Street, London , 2-4 boundary street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 187 recensioner från resenärerBaserat på 187 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga livsstilshotell är beläget i Liverpool Street. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. The Boundary Project tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Courthouse Hotel Shoreditch
  Från2.442krPer natt

  Courthouse Hotel Shoreditchstars

  Liverpool Street, London , Old street 335-337 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 782 recensioner från resenärerBaserat på 782 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Liverpool Street. Det totala antalet rum är 128. Senast detta boende renoverades var 2016. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på Courthouse Hotel Shoreditch håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta välutrustade boende har totalt 7 handikappanpassade rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. denna anläggning har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fusion Apartments
  Från3.179krPer natt

  Fusion Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , 51 sclater st london e1 6ht - Karta
   

  Denna charmiga lägenhet belägen i Liverpool Street. Med sina totalt 5 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Shoreditch Square Apartments
  Från3.763krPer natt

  Shoreditch Square Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Stephen court, 5 diss street, london, e2 7qx - - Karta
   

  Denna bekväma lägenhet finns i Liverpool Street. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 12 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Shoreditch Square Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO Home 109 Old Nichol Street
  Från1.813krPer natt
   

  Denna charmiga semesterandelslägenhet eller lägenhet belägen i Liverpool Street. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 1 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på OYO Home 109 Old Nichol Street. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • OYO Home 142 Middlesex St 1 Bed
  Från1.267krPer natt
   

  Denna bekväma semesterandelslägenhet eller lägenhet finns i Liverpool Street. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på OYO Home 142 Middlesex St 1 Bed som har totalt 1 rum. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på OYO Home 142 Middlesex St 1 Bed. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • OYO 112 Home Shoreditch flats
  Från1.557krPer natt

  OYO 112 Home Shoreditch flatsstars

  Liverpool Street, London , 33-35, old nichol st, london 33-35 - Karta
   

  Denna charmiga semesterandelslägenhet eller lägenhet är belägen i Liverpool Street. Denna anläggning med endast 1 rum passar bra för en lugn vistelse. Receptionen på OYO 112 Home Shoreditch flats har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • The East London Hotel
  Från1.185krPer natt

  The East London Hotelstars

  Liverpool Street, London , Cambridge heath road bethnal green, tower hamlets - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Liverpool Street. Denna anläggning har 161 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. The East London Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på The East London Hotel som har några handikappanpassade rum. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Detta hotell tillämpar en hållbar policy. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. The East London Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangEn avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Liverpool Street
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Liverpool Street

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här