Hotell i Liverpool Street

Se på kartan
 • Town Hall Hotel & Apartments
  Från2.230krPer natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1507 recensioner från resenärerBaserat på 1507 recensioner från resenärer

  Town Hall Hotel is located on Patriot Square in London. This property is centrally positioned in the heart of London's lively East End. The Whitechapel Gallery exhibiting modern art, is close by.

  Se mer
 • 196 Bishopsgate
  Från2.248krPer natt

  196 Bishopsgatestars

  Liverpool Street, London , Bishopsgate 196 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 532 recensioner från resenärerBaserat på 532 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Liverpool Street. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 9 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. De 46 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende som byggdes 1900 totalrenoverades 1999. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen.

  Se mer
 • The Boundary Project
  Från2.614krPer natt

  The Boundary Projectstars

  Liverpool Street, London , 2-4 boundary street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 181 recensioner från resenärerBaserat på 181 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade livsstilshotell finns i Liverpool Street. Det totala antalet rum på The Boundary Project är 17. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmen på The Boundary Project är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på The Boundary Project. The Boundary Project är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. The Boundary Project kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arbor City hotel
  Från1.996krPer natt

  Arbor City hotelstars

  Liverpool Street, London , Osborn street 12 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 943 recensioner från resenärerBaserat på 943 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Liverpool Street. Arbor City hotel har totalt 110 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder Arbor City hotel babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. På Arbor City hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Courthouse Hotel Shoreditch
  Från2.934krPer natt

  Courthouse Hotel Shoreditchstars

  Liverpool Street, London , Old street 335-337 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 763 recensioner från resenärerBaserat på 763 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Liverpool Street. Detta boende har totalt 128 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Courthouse Hotel Shoreditch tillhandahåller babysängar på begäran. Hotellet är helt rullstolsanpassat och har 7 handikappanpassat rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta miljövänliga hotell har en -certifiering. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Kunderna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. På Courthouse Hotel Shoreditch kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andaz London Liverpool Street-a concept by Hyatt
  Från3.168krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4021 recensioner från resenärerBaserat på 4021 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Liverpool Street är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 267 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Andaz London Liverpool Street-a concept by Hyatt byggdes 1884 och 2007 totalrenoverades det. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Andaz London Liverpool Street-a concept by Hyatt håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Andaz London Liverpool Street-a concept by Hyatt är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge kunderna ny energi inför dagen. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Liverpool Street

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här