Hotell i Liverpool Street

Se på kartan
 • Saco Canary Wharf - Trinity Tower
  Från966krPer natt

  Saco Canary Wharf - Trinity Towerstars

  Liverpool Street, London , Trinity tower, block c, lanterns court, quadrant 28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Liverpool Street. Denna anläggning har 55 rum. Alla gästerna på Saco Canary Wharf - Trinity Tower kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Saco Canary Wharf - Trinity Tower håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. På Saco Canary Wharf - Trinity Tower kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marlin Apartments Aldgate - Tower Bridge
  Från1.139krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 639 recensioner från resenärerBaserat på 639 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Liverpool Street. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 8. 0 kilometer från stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 100 rum. Detta boendes byggår är 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Marlin Apartments Aldgate - Tower Bridge bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Marlin Apartments Aldgate - Tower Bridge. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Town Hall Hotel & Apartments
  Från1.331krPer natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1522 recensioner från resenärerBaserat på 1522 recensioner från resenärer

  Detta hotell är stolt beläget på Patriot Square i London som ligger centralt i hjärtat av stadens livliga East End och nära Whitechapel Gallery. Den närmaste järnvägsstationen ligger bara 100 meter bort och många attraktioner finns inom bekvämt avstånd från hotellet. De eleganta och välutrustade rummen är utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kan äta i stil i den eleganta restaurangen, följt av en uppfriskande drink i den eleganta cocktailbaren. En pool och ett fitnesscenter finns på plats. Konferensfaciliteter finns också för gäster som reser i arbetet.

  Se mer
 • Point A Shoreditch
  Från526krPer natt

  Point A Shoreditchstars

  Liverpool Street, London , 8-10 paul street 1 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1421 recensioner från resenärerBaserat på 1421 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Liverpool Street. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. För våra kunder är det bara 15 meter till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 181 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • 196 Bishopsgate
  Från1.346krPer natt

  196 Bishopsgatestars

  Liverpool Street, London , Bishopsgate 196 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 538 recensioner från resenärerBaserat på 538 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i Londons finansdistrikt mittemot Liverpool Street station, som med en kort tunnelbanetur tar dig till det blomstrande West End. Det ligger ett stenkast från de många barerna och restaurangerna i Londons fashionabla distrikt Hoxton och Shoreditch. Gästerna kan dra nytta av flexibiliteten hos ett hotell och samtidigt njuta av ytan och friheten med en lägenhet. Hotellet erbjuder ett antal servicelägenheter från studior upp till två sovrum, och alla utan minimal vistelsetid. Var och en av servicelägenheterna är inredda enligt samma höga standard och är inredda i en modern stil. Alla enheter har ett fullt utrustade kök, marmorklädda badrum och en matplats. Oavsett vilken typ av lägenhet som du är i behov av, garanterar de alla utrymme som passar för att koppla av, arbeta eller underhålla gäster.

  Se mer
 • Boundary London
  Från1.752krPer natt

  Boundary Londonstars

  Liverpool Street, London , 2-4 boundary street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 187 recensioner från resenärerBaserat på 187 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade livsstilshotell återfinns i Liverpool Street. De 17 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder Boundary London babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Liverpool Street

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här