Hotell i Liverpool Street

Se på kartan
 • Marlin Aldgate Tower Bridge
  Från1.718krPer natt

  Marlin Aldgate Tower Bridgestars

  Liverpool Street, London , Commercial road 58 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 585 recensioner från resenärerBaserat på 585 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell ligger i Liverpool Street. Från detta lägenhetshotell som är beläget 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 100 rum. Anläggningen byggdes 2009. Både fast och trådlöst internet finns på Marlin Aldgate Tower Bridge. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Courthouse Hotel Shoreditch
  Från3.392krPer natt

  Courthouse Hotel Shoreditchstars

  Liverpool Street, London , Old street 335-337 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 735 recensioner från resenärerBaserat på 735 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Liverpool Street. Detta boende har totalt 128 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Courthouse Hotel Shoreditch tillhandahåller babysängar på begäran. Hotellet är helt rullstolsanpassat och har 7 handikappanpassat rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta miljövänliga hotell har en -certifiering. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Kunderna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. På Courthouse Hotel Shoreditch kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andaz London Liverpool Street-a concept by Hyatt
  Från2.029krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3908 recensioner från resenärerBaserat på 3908 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Liverpool Street är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 267 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Andaz London Liverpool Street-a concept by Hyatt byggdes 1884 och 2007 totalrenoverades det. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Andaz London Liverpool Street-a concept by Hyatt håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Andaz London Liverpool Street-a concept by Hyatt är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge kunderna ny energi inför dagen. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Liverpool Street

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här