Hotell i Londen Öster

Se på kartan
 • Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf London
  Från1.549krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4487 recensioner från resenärerBaserat på 4487 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Docklands. Våra gäster har 40. 4 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 169 rum. Detta boende renoverades 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna på Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Point A Hotel London - Canary Wharf
  Från412krPer natt

  Point A Hotel London - Canary Wharfstars

  Docklands, London , Hertsmere road west 1b - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2236 recensioner från resenärerBaserat på 2236 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Docklands. Denna anläggning har totalt 130 ombonade rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på Point A Hotel London - Canary Wharf är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lansbury Heritage Hotel
  Från1.022krPer natt

  Lansbury Heritage Hotelstars

  Docklands, London , Poplar high street 117 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 319 recensioner från resenärerBaserat på 319 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Docklands. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 30. 5 kilometer till flygplatsen. Lansbury Heritage Hotel har totalt 25 rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Lansbury Heritage Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn - London - Whitechapel
  Från657krPer natt

  Holiday Inn - London - Whitechapelstars

  Docklands, London , Cavell street 5 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 963 recensioner från resenärerBaserat på 963 recensioner från resenärer

  Detta helt nya hotell, designat för komfort och stil, med panoramautsikt över ikoniska London landmärken: t.ex. Gherkin, Tower Bridge och Tower of London, är beläget i hjärtat av östra London, 5 minuters promenad från Whitechapel och Shadwell Båda tunnelbanestationer. Londons finansdistrikt kan nås inom 10 minuter med kollektivtrafik. För shopping och fritiden kan gästerna besöka West End och den nya Westfield Stratford, båda bara 15 minuter bort. Detta är en perfekt utgångspunkt för att utforska från huvudstaden.

  Se mer
 • InterContinental London The O2
  Från1.064krPer natt

  InterContinental London The O2stars

  Docklands, London , Waterview drive 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4887 recensioner från resenärerBaserat på 4887 recensioner från resenärer

  The riverside InterContinental® London - The O2 hotel stands out in the buzzing Greenwich Peninsula, with 453 luxury rooms, a beauty spa and a ballroom for up to 3,000. Spectacular Canary Wharf views are best enjoyed over cocktails in Eighteen Sky Bar, one of several dining destinations in the new hotel. The O2 arena is steps away and the Emirates Air Line zips over the Thames to ExCel London. The Thames Clipper and the Jubilee line offer fast links to London’s West end and London City Airport.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Docklands
  Från642krPer natt

  Crowne Plaza London Docklandsstars

  Docklands, London , Western gateway - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2149 recensioner från resenärerBaserat på 2149 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Docklands. Detta boende har totalt 210 ombonade rum. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ibis Styles London Excel
  Från523krPer natt

  ibis Styles London Excelstars

  Docklands, London , 272 victoria dock road 272 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1896 recensioner från resenärerBaserat på 1896 recensioner från resenärer

  ibis Styles London ExCeL har 305 rum med eget badrum och gott om moderna möteslokaler så det - perfekt för både affärs- och nöjesresenärer. Du kan börja dagen med en riklig kontinental frukost och senare äta middag på puben, brasseriet eller i det lugna kaféet: Du har även tillgång till en 4G-aktiverad smartphone för problemfri anslutning. Hotellet genomgår en renovering 1 januari-31 december 2019.

  Se mer
 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Från1.444krPer natt

  Circus Apartments by BridgeStreetstars

  Docklands, London , Westferry circus 39 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Docklands. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Circus Apartments by BridgeStreet är 45. Detta boende genomgick en renovering 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Circus Apartments by BridgeStreet tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Circus Apartments by BridgeStreet. På Circus Apartments by BridgeStreet kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Phoenix Heights By BridgeStreet
  Från1.524krPer natt

  Phoenix Heights By BridgeStreetstars

  Docklands, London , Mastmaker road 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Docklands. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 8. 8 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Våra kunder har 8. 5 kilometer till flygplatsen. Phoenix Heights By BridgeStreet har totalt 56 rum. Phoenix Heights By BridgeStreet byggdes 2010. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta boende tillåter inte husdjur. På Phoenix Heights By BridgeStreet kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Epping Forest Hotel
  Från467krPer natt

  Epping Forest Hotelstars

  Walthamstow, London , Oak hill 30 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 509 recensioner från resenärerBaserat på 509 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Walthamstow. Det totala antalet rum är 99. Detta hotell renoverades 2007. Epping Forest Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Epping Forest Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Londen Öster
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Londen Öster

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här