Hotell i Marylebone

Se på kartan
 • The Marylebone Hotel
  Från3.595krPer natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4441 recensioner från resenärerBaserat på 4441 recensioner från resenärer

  Beläget i hjärtat av Londons West End, behöver gästerna bara korsa Bond Street för att komma till Marylebone Village, den perfekta platsen att utforska en eklektisk blandning av exklusiva butiker, udda specialister och butiker. Granne med Madame Tussauds, London Zoo och Wallace Collection, efter en stor renovering, erbjuder detta boende nu 257 rum och sviter. På hotellet finns toppmoderna konferenslokaler, en ledande restaurang och en omfattande hälso-och fritidsklubb. Det är den idealiska stadsbasen. Sovrummen har eget badrum och alla kommer väl utrustade som standard. En inomhuspool med bubbelpool finns också. Gästerna kan koppla av i bastun eller i det turkiska badet. Ett gym finns också. Frukostbuffé serveras för hotellets gäster varje morgon. Mitt på dagen och på kvällarna väljas måltider från menyn som erbjuds.

  Se mer
 • Blandford
  Från1.809krPer natt

  Blandfordstars

  Marylebone, London , Chiltren street 80 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 804 recensioner från resenärerBaserat på 804 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Marylebone. Från det här boendet som ligger 1. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Blandford är 34. Detta hotell genomgick en renovering 2013. Blandford har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangDetta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel 82 London
  Från1.614krPer natt

  Hotel 82 Londonstars

  Marylebone, London , Gloucester place london 82 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 367 recensioner från resenärerBaserat på 367 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Marylebone. De 23 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här boendet byggdes 2007. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Americana
  Från930krPer natt

  Americanastars

  Marylebone, London , 172 gloucester place 172-174 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 468 recensioner från resenärerBaserat på 468 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Marylebone. För våra resenärer är det bara 300 meter till flygplatsen. 29 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2006. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Americana tillhandahåller inga babysängar på begäran. Americana är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • The Landmark
  Från3.988krPer natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3653 recensioner från resenärerBaserat på 3653 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Marylebone. Från det här boendet som ligger 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 25. 5 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 299 rum på anläggningen. Denna anläggning som byggdes 1899 totalrenoverades 2004. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på The Landmark är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Detta The Landmark har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. The Landmark kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Marylebone

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här