Hotell i Marylebone

Se på kartan
 • The Landmark
  Från4.088krPer natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3497 recensioner från resenärerBaserat på 3497 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Marylebone. Från denna egendom som är belägen 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra resenärer har 25. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 299 rum. Detta hotell som byggdes 1899 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på The Landmark. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Marylebone Hotel
  Från3.248krPer natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4229 recensioner från resenärerBaserat på 4229 recensioner från resenärer

  Beläget i hjärtat av Londons West End, behöver gästerna bara korsa Bond Street för att komma till Marylebone Village, den perfekta platsen att utforska en eklektisk blandning av exklusiva butiker, udda specialister och butiker. Granne med Madame Tussauds, London Zoo och Wallace Collection, efter en stor renovering, erbjuder detta boende nu 257 rum och sviter. På hotellet finns toppmoderna konferenslokaler, en ledande restaurang och en omfattande hälso-och fritidsklubb. Det är den idealiska stadsbasen. Sovrummen har eget badrum och alla kommer väl utrustade som standard. En inomhuspool med bubbelpool finns också. Gästerna kan koppla av i bastun eller i det turkiska badet. Ett gym finns också. Frukostbuffé serveras för hotellets gäster varje morgon. Mitt på dagen och på kvällarna väljas måltider från menyn som erbjuds.

  Se mer
 • Americana
  Från950krPer natt

  Americanastars

  Marylebone, London , 172 gloucester place 172-174 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 460 recensioner från resenärerBaserat på 460 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Marylebone. För våra resenärer är det bara 300 meter till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 29 rum. Americana totalrenoverades 2006. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Americana håller öppet dygnet runt. Americana är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Hotel 82 London
  Från1.374krPer natt

  Hotel 82 Londonstars

  Marylebone, London , Gloucester place london 82 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Marylebone. Denna anläggning har totalt 23 rum. Boendet byggdes år 2007. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Blandford
  Från2.187krPer natt

  Blandfordstars

  Marylebone, London , Chiltren street 80 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 788 recensioner från resenärerBaserat på 788 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Marylebone. Från denna egendom som är belägen 1. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 34 rum. Blandford genomgick en renovering 2013. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på Blandford. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset
  Från1.004krPer natt

  Somersetstars

  Marylebone, London , Dorset square 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 276 recensioner från resenärerBaserat på 276 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Marylebone. Våra besökare har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Somerset är 27. Fast och trådlös internetanslutning finns på Somerset. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Marylebone

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här