Hotell i Marylebone

Se på kartan
 • The Landmark
  Från4.998krPer natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3653 recensioner från resenärerBaserat på 3653 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Marylebone. Från det här boendet som ligger 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 25. 5 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 299 rum på anläggningen. Denna anläggning som byggdes 1899 totalrenoverades 2004. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på The Landmark är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Detta The Landmark har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. The Landmark kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Marylebone Hotel
  Från3.227krPer natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4441 recensioner från resenärerBaserat på 4441 recensioner från resenärer

  Beläget i hjärtat av Londons West End, behöver gästerna bara korsa Bond Street för att komma till Marylebone Village, den perfekta platsen att utforska en eklektisk blandning av exklusiva butiker, udda specialister och butiker. Granne med Madame Tussauds, London Zoo och Wallace Collection, efter en stor renovering, erbjuder detta boende nu 257 rum och sviter. På hotellet finns toppmoderna konferenslokaler, en ledande restaurang och en omfattande hälso-och fritidsklubb. Det är den idealiska stadsbasen. Sovrummen har eget badrum och alla kommer väl utrustade som standard. En inomhuspool med bubbelpool finns också. Gästerna kan koppla av i bastun eller i det turkiska badet. Ett gym finns också. Frukostbuffé serveras för hotellets gäster varje morgon. Mitt på dagen och på kvällarna väljas måltider från menyn som erbjuds.

  Se mer
 • Hotel 82 London
  Från2.014krPer natt

  Hotel 82 Londonstars

  Marylebone, London , Gloucester place london 82 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 367 recensioner från resenärerBaserat på 367 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Marylebone. Totalt 23 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 2007. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Hotel 82 London bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Americana
  Från1.273krPer natt

  Americanastars

  Marylebone, London , 172 gloucester place 172-174 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 468 recensioner från resenärerBaserat på 468 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Marylebone. För våra gäster är det bara 300 meter till flygplatsen. Americana har totalt 29 rum. Detta boende totalrenoverades 2006. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Americana är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Marylebone

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här