Hotell i Paddington

Se på kartan
 • So Paddington
  Från648krPer natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 379 recensioner från resenärerBaserat på 379 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Paddington. Denna anläggning innefattar 31 trivsamma rum. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. So Paddington tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Olympic House Hotel
  Från1.496krPer natt

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 378 recensioner från resenärerBaserat på 378 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i det pulserande hjärtat av London. Hotellet är beläget i närheten av många av stadens främsta attraktioner, inklusive Madame Tussauds, London Zoo och det berömda varuhuset Harrods. Oxford Street och den vackra Hyde Park ligger också i närheten. Gästerna kommer att finna sig mitt i underhållningen med ett överflöd av pubar, restauranger, shoppingmöjligheter och ett livligt nattliv finns i det närliggande området. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil så att den smälter enkelt in i sin kosmopolitiska omgivning. Rummen är vackert inredda och erbjuder en avkopplande och rogivande miljö att undkomma stadens larm som ligger strax utanför.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Från392krPer natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 411 recensioner från resenärerBaserat på 411 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem som återfinns i Paddington, är endast för vuxna. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 8 rum. Publove The Green Man har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • White House
  Från730krPer natt

  White Housestars

  Paddington, London , Sussex gardens 102 - Karta
   

  Detta charmiga hotell beläget i Paddington. White House har totalt 27 rum. Receptionen är öppen under hela dagen. White House tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Norfolk Plaza
  Från837krPer natt

  Norfolk Plazastars

  Paddington, London , Norfolk square 29-33 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 804 recensioner från resenärerBaserat på 804 recensioner från resenärer

  Idealiskt beläget i närheten av Paddington station, stoltserar hotellet med sin tillgänglighet till tunnelbanesystemet. Heathrow Express och Regents Park kommunikationer finns i närheten. Den berömda Oxford Street ligger bara på några minuters promenad från hotellet. Detta hotell ligger i en renoverad byggnad med anor från en tid präglad av Edward VII. De charmiga rummen är mysiga men ändå rymliga, vilket möjliggör besökare att känna sig som hemma under sin vistelse. Gästerna kan välja att börja dagen med en kopp engelskt te, följt av en frukostbuffé eller kanske ett val från frukostmenyn. Hotellets konferensrum tillåter gäster att hålla sig uppdaterad med sitt arbete medans de är utomlands. Oavsett om de reser i affärer eller för nöje har detta hotell bekvämligheter för även de mest kräsna gästerna.

  Se mer
 • Castleton Hotel
  Från693krPer natt

  Castleton Hotelstars

  Paddington, London , 166-166 sussex gardens paddington - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 614 recensioner från resenärerBaserat på 614 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Paddington. De 46 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Castleton Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Castleton Hotel.

  Se mer
 • Craven Hotel
  Från826krPer natt

  Craven Hotelstars

  Paddington, London , Craven terrace 10/11 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 46 recensioner från resenärerBaserat på 46 recensioner från resenärer

  Detta förtjusande hotell ligger precis i hjärtat av Bayswater, vid den lugna gatan Craven Terrace. Tunnelbanestationerna Paddington och Lancaster Gate ligger båda mycket nära och erbjuder direktanslutning till Londons alla berömda platser och sevärdheter. Hotellet strävar efter nöjda kunder med hjälp av mycket bekväma och avkopplande privata sovrum som sträcker sig från enkelrum till familjerum. Rummen är utrustade med eget badrum, plattskärms-tv och gratis möjlighet att göra i ordning kaffe och te. De varierar vidare i storlek och uppvisar en kombination av både stil och funktion, för att uppfylla gästernas krav. Hotellet erbjuder mycket bekväm inkvartering och några av rummen har utsikt över de fridfulla omgivningarna vid Craven Terrace. I det mysiga frukostrummet kan gästerna inleda dagen på bästa möjliga sätt med varmt kaffe och engelsk frukost.

  Se mer
 • Paddington Apartments
  Från1.172krPer natt

  Paddington Apartmentsstars

  Paddington, London , Talbot square, westminster borough 9 - Karta
  1,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Paddington. Från denna egendom som är belägen 380 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 610 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De som bor på denna anläggning, som har totalt 15 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Detta hotell totalrenoverades 2011. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Tony's House
  Från988krPer natt

  Tony's Housestars

  Paddington, London , Norfolk square 30 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Paddington. Det finns totalt 21 rum på anläggningen. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Tony's House tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Seymour Hotel
  Från854krPer natt

  Seymour Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 106 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 362 recensioner från resenärerBaserat på 362 recensioner från resenärer

  Det ursprungliga hotellet, tidigare familj radhus på 1890-talet, ligger mycket vackert i centrum av denna magnifika huvudstad, mycket nära Hyde Park och inom gångavstånd från närmaste tunnelbanestation. Ett antal turist atraktioner såsom Madame Tussauds står att finna i området. London City flygplats är närmast hotellet, ca 18 km bort.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Paddington
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Paddington

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här