Hotell i Paddington

Se på kartan
 • Chrysos
  Från1.438krPer natt

  Chrysosstars

  Paddington, London , Norfolk square 25-27 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett elegant georgianskt radhus i Paddington, bara en 10 minuters promenad från Hyde Park. Inom några minuters gångavstånd, kan gästerna hitta restauranger och barer. Detta är en idealisk utgångspunkt för ett besök till sevärdheterna i London, till exempel British Museum, Madame Tussauds, The Victoria and Albert och Naturhistoriska museum för att nämna några. Beläget i en av de mest spännande och berömda huvudstäderna i Europa, är detta hotell idealiskt för både affärsresenärer och turister

  Se mer
 • So Paddington
  Från1.073krPer natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Paddington. Denna anläggning har totalt 31 ombonade rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Hilton London Paddington
  Från3.245krPer natt

  Hilton London Paddingtonstars

  Paddington, London , Praed street- paddington 146 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4905 recensioner från resenärerBaserat på 4905 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Paddington. Inte långt bort hittar våra gäster transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 419 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1854 och totalrenoverades 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmen på Hilton London Paddington är rullstolsanpassade. Både resenärer och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Hilton London Paddington erbjuder. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Hilton London Paddington som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Hilton London Paddington kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Olympic House Hotel
  Från1.083krPer natt

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 401 recensioner från resenärerBaserat på 401 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i det pulserande hjärtat av London. Hotellet är beläget i närheten av många av stadens främsta attraktioner, inklusive Madame Tussauds, London Zoo och det berömda varuhuset Harrods. Oxford Street och den vackra Hyde Park ligger också i närheten. Gästerna kommer att finna sig mitt i underhållningen med ett överflöd av pubar, restauranger, shoppingmöjligheter och ett livligt nattliv finns i det närliggande området. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil så att den smälter enkelt in i sin kosmopolitiska omgivning. Rummen är vackert inredda och erbjuder en avkopplande och rogivande miljö att undkomma stadens larm som ligger strax utanför.

  Se mer
 • Admiral
  Från1.160krPer natt

  Admiralstars

  Paddington, London , Sussex gardens 143 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Paddington. Detta hotell har 19 rum. Admiral har wifi-anslutning. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Admiral är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Kingsway Park
  Från1.455krPer natt

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 322 recensioner från resenärerBaserat på 322 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Paddington. De 21 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Kingsway Park. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kingsway Park erbjuder transfer till flygplatsen. Kingsway Park kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton London Metropole
  Från2.647krPer natt

  Hilton London Metropolestars

  Paddington, London , Edgware road 225 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6266 recensioner från resenärerBaserat på 6266 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara 100 meter från Paddington Station och erbjuder gästerna en fantastisk miljö för att därifrån kunna utforska de spännande sevärdheterna som London har att erbjuda. Hotellet ligger bara två km från Oxford Street, i närheten av Madame Tussauds, liksom många av stadens främsta sevärdheter. Hotellet ligger nära ett överflöd av shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Detta charmiga hotell har en fantastisk arkitektur som smälter in enkelt i sin omgivning. Hotellet består av elegant inredda rum, som ger känsla av karaktär och lyx. Hotellet har en mängd exemplar faciliteter, som uppfyller behoven hos kräsna resenärer till den högsta nivån.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Från562krPer natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 418 recensioner från resenärerBaserat på 418 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Paddington. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Publove The Green Man håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. På Publove The Green Man kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel London Paddington
  Från2.565krPer natt

  Novotel London PaddingtonstarsGreenProgram Icon

  Paddington, London , 3 kingdom street ,sheldon square - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2891 recensioner från resenärerBaserat på 2891 recensioner från resenärer

  Upptäck det moderna hotellet Novotel London Paddington. Det är en perfekt bas när du ska utforska huvudstaden, oavsett om du reser på egen hand eller med familjen. Med fyra stora tunnelbanelinjer som tar dig till resten av London och närhet till den vanli ga tågtrafiken finns det massor att se och göra. Ta en promenad runt Little Venice eller gör en familjeutflykt till London Zoo. Hotellet har ett gym och en uppvärmd inomhuspool som du får använda fritt.

  Se mer
 • Days Inn London Hyde Park
  Från1.629krPer natt

  Days Inn London Hyde Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 148-152 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1232 recensioner från resenärerBaserat på 1232 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Paddington. Denna anläggning har totalt 55 rum. Detta hotell har wifi-anslutning. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  36  Hotell - Paddington
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - Paddington

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här