Hotell i Paddington

Se på kartan
 • Orchard Paddington Hotel
  Från902krPer natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 333 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 628 recensioner från resenärerBaserat på 628 recensioner från resenärer

  Detta stadshotell ligger centralt i den livliga metropolen i London. Hotellet erbjuder en idealisk miljö för att ta del av den spännande nattlivsscenen och alla nöjesställen, exceptionella shoppingmöjligheter och utsökta matalternativ som staden har att erbjuda. Hotellet ligger inom bekvämt avstånd från en mängd sevärdheter som denna fascinerande stad har att erbjuda. Detta fantastiska hotell har en elegant, viktoriansk arkitektur så att det enkelt smälter in i sin historiska omgivning. Gästerna bjuds in i den vackert inredda lobbyn som har en minimalistisk stil. Rummen är smakfullt inredda och har en pigg och upplyftande stil. Rummen erbjuder den perfekta fristaden att fly undan stadens myller. 

  Se mer
 • Kingsway Park
  Från997krPer natt

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 322 recensioner från resenärerBaserat på 322 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Paddington. Det totala antalet rum på Kingsway Park är 21. Kingsway Park har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Kingsway Park tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Olympic House Hotel
  Från947krPer natt

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 401 recensioner från resenärerBaserat på 401 recensioner från resenärer

  Detta stadshotell ligger i hjärtat av London. Hotellet ligger i närheten av många av stadens viktigaste attraktioner inklusive Madame Tussauds, London Zoo och det berömda varuhuset Harrods. Oxford Street och den vackra Hyde Park ligger också i närheten. Gästerna kommer att befinna sig mitt bland alla nöjen med ett överflöd av pubar, restauranger, shoppingmöjligheter och en livlig nattlivsscene i närheten. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil så att det enkelt smälter in i sin kosmopolitiska omgivning. Rummen är vackert inredda och erbjuder en avkopplande och lugnande miljö dit man kan fly undan stadens liv som pulserar precis utanför.

  Se mer
 • So Paddington
  Från1.178krPer natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga och välkomnande hotell ligger i den underbara staden London i Storbritannien. London City Airport ligger cirka 50 minuters bilresa från komplexet. Paddington Station ligger bekvämt bara några steg bort. I omgivningarna finns det flera lokala och internationella restauranger som erbjuder läckra rätter och en trevlig atmosfär. Det finns också många mysiga kaféer och barer som är perfekta att tillbringa en trevlig kväll med familj eller vänner på. Trendiga butiker finns också på gångavstånd. Om gästerna vill kan de äta frukost på hotellet och sedan gå ut och utforska staden. Rummen är vackert inredda i varma färger och fullt utrustade med alla väsentliga bekvämligheter för en bekväm vistelse.

  Se mer
 • The Royal Cambridge
  Från962krPer natt

  The Royal Cambridgestars

  Paddington, London , Sussex gardens 124-126 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 599 recensioner från resenärerBaserat på 599 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Paddington. Totalt 39 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Royal Cambridge. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på The Royal Cambridge. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Days Inn London Hyde Park
  Från1.762krPer natt

  Days Inn London Hyde Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 148-152 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1232 recensioner från resenärerBaserat på 1232 recensioner från resenärer

  Detta pensionat ligger i centrala London och är inom gångavstånd från stadens berömda landmärken. Det ligger mycket nära järnvägs-, tunnelbana- och bussstationerna vid Victoria samt Gatwick Express Terminal på Victoria station. Gästerna kan finna pubar och barer bara 150 meter från sin dörr. Detta familjevänliga etablissemang byggdes 1850 och består av rum med eget badrum med faciliteter som gör dem idealiska för både nöjes- och affärsresenärer. Anläggningen erbjuder ett utbud av faciliteter och tjänster, bland annat WLAN-internetuppkoppling. Alla rummen har modern elektrisk utrustning och andra bekvämligheter. En hälsosam, välbalanserad kontinental frukost serveras.

  Se mer
 • Indigo London Paddington
  Från1.697krPer natt

  Indigo London Paddingtonstars

  Paddington, London , 16 london street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2179 recensioner från resenärerBaserat på 2179 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Paddington. Denna anläggning har 64 rum. Indigo London Paddington genomgick en renovering 2008. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Indigo London Paddington bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Grand London Paddington
  Från1.156krPer natt

  Park Grand London Paddingtonstars

  Paddington, London , Queens gardens 1-2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3218 recensioner från resenärerBaserat på 3218 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Paddington. Denna anläggning har 158 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Park Grand London Paddington har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Europa House
  Från719krPer natt

  Europa Housestars

  Paddington, London , Sussex gardens 151 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 367 recensioner från resenärerBaserat på 367 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Paddington. Totalt 20 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Europa House. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Europa House tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Europa House.

  Se mer
 • Point A Paddington
  Från830krPer natt

  Point A Paddingtonstars

  Paddington, London , Praed street 41 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3340 recensioner från resenärerBaserat på 3340 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Paddington. 137 välkomnande rum finns på anläggningen. Point A Paddington har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  46  Hotell - Paddington
Sida  1  av  5
 

De populäraste hotellen - Paddington

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Orchard Paddington Hotel
  Orchard Paddington Hotel
  3,5/5
  Kundomdömenav  333 Åsikter

  Låg väldigt bra. Vi fick ett bra rum. Vi var fyra personer och det var inga problem. Faktiskt större än vad jag hade förväntat mig!

  Anonym
  Hotelopias kund, 02/08/2017

  Från903krSe mer