Hotell i Park Lane

Se på kartan
 • London Hilton on Park Lane
  Från1.938krPer natt

  London Hilton on Park LanestarsGreenProgram Icon

  Park Lane, London , 22 park lane 22 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3784 recensioner från resenärerBaserat på 3784 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i hjärtat av Mayfair i London. Hotellet har fantastisk utsikt över berömda Hyde Park. Gästerna befinner sig på kort avstånd från de fashionabla shoppingområdena Knightsbridge, Bond Street och Oxford Street. Hotellet ligger inom bekvämt avstånd till de viktigaste attraktionerna som denna underbara stad har att erbjuda och gästerna kommer att befinna sig i en idealisk miljö för att utforska området. Detta charmiga hotell har en fantastisk arkitektur som med lätthet smälter in i de eleganta omgivningarna. De stilrena rummen är elegant inredda och erbjuder en lugn och rofylld tillflyktsort där du kan koppla av på kvällen. Gästerna bjuds in att utnyttja det omfattande utbudet av faciliteter som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • COMO Metropolitan London
  Från4.592krPer natt

  COMO Metropolitan Londonstars

  Park Lane, London , 19 old park lane london w1k 1lb w1k 1lb 19 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  På en av de häftigaste adresserna i London ligger hotellet Metropolitan, som är ett modernt landmärke. Hotellet ligger vid en av Londons mest kända vägar, Park Lane, framför Mayfair och en kort promenad från tunnelbanestationen Hyde Park Corner och Knightsbridge. Här erbjuds utsikt över Hyde Park. Metropolitan öppnades 1997, och erbjuder elegant design, Armani-klädda servitörer i baren Met som serverar klassiska cocktails, den världsberömda restaurangen Nobu samt fina rum och allmänna utrymmen. Inga detaljer har förbisetts. Från rummens inredning till servicen. Hotellet har ett perfekt läge.

  Se mer
 • Park Lane Mews
  Från159.843krPer natt

  Park Lane Mewsstars

  Park Lane, London , Stanhope row 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1319 recensioner från resenärerBaserat på 1319 recensioner från resenärer

  Detta eleganta hotell ligger i Londons centrum och grundades 1987 och erbjuder charmen hos ett traditionellt hotell med de moderna faciliteter som kan tillfredsställa de mest kräsna gäster. Det ligger nära Buckingham Palace och den närmaste stationen är Green Park. 2 tunnelbanestationer är en kort promenad bort. Hotellet har en restaurang där gästerna kan njuta av en frukostbuffé och en bar där de kan ta sig en god drink. Dessutom har det ett konferensrum för möten och privata fester. Hotellet har dessutom ett konferensrum för möten och privata fester. Alla rummen är utrustade med minibar, hårtork, värdeskåp och luftkonditionering.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Park Lane

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här