Hotell i Potters Bar

Se på kartan
 • Ramada South Mimms M25
  Från788krPer natt

  Ramada South Mimms M25stars

  Potters Bar, London , Junction 23 m25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 418 recensioner från resenärerBaserat på 418 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Potters Bar. Från den här anläggningen som ligger 6. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 74. Den här anläggningen byggdes 1992. Resenärerna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta är en husdjursvänligt anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • West Lodge Park
  Från1.369krPer natt

  West Lodge Parkstars

  Potters Bar, London , Cockfosters road, hadley wood, barnet - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1264 recensioner från resenärerBaserat på 1264 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Potters Bar. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. 59 välkomnande rum finns på anläggningen. Både fast och trådlöst internet finns på West Lodge Park. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på West Lodge Park är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena.

  Se mer
 • Best Western Welwyn Garden City Homestead Court
  Från846krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 636 recensioner från resenärerBaserat på 636 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Potters Bar. Best Western Welwyn Garden City Homestead Court har totalt 79 rum. Best Western Welwyn Garden City Homestead Court har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Best Western Welwyn Garden City Homestead Court tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Best Western Welwyn Garden City Homestead Court kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Potters Bar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här