Hotell i Potters Bar

Se på kartan
 • West Lodge Park
  Från1.232krPer natt

  West Lodge Parkstars

  Potters Bar, London , Cockfosters road, hadley wood, barnet - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1277 recensioner från resenärerBaserat på 1277 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Potters Bar är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Detta hotell har totalt 58 ombonade rum. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Ramada South Mimms M25
  Från432krPer natt

  Ramada South Mimms M25stars

  Potters Bar, London , Junction 23 m25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 420 recensioner från resenärerBaserat på 420 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Potters Bar. Från detta boende som är beläget 6. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 74 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning grundades år 1992. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Ramada South Mimms M25. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Ramada South Mimms M25?För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Welwyn Garden City Homestead Court
  Från685krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 656 recensioner från resenärerBaserat på 656 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Potters Bar. Best Western Welwyn Garden City Homestead Court har totalt 79 rum. Best Western Welwyn Garden City Homestead Court har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Potters Bar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här