Hotell i Potters Bar

Se på kartan
 • West Lodge Park
  Från1.357krPer natt

  West Lodge Parkstars

  Potters Bar, London , Cockfosters road, hadley wood, barnet - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1277 recensioner från resenärerBaserat på 1277 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Potters Bar är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Detta hotell har totalt 58 ombonade rum. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Ramada South Mimms M25
  Från729krPer natt

  Ramada South Mimms M25stars

  Potters Bar, London , Junction 23 m25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 420 recensioner från resenärerBaserat på 420 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Potters Bar. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 6. 6 kilometer från stadens centrum. Totalt 74 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Ramada South Mimms M25. Det här boendet byggdes 1992. För gästernas bekvämlighet har detta hotell internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Ramada South Mimms M25. Husdjur är välkomna på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Welwyn Garden City Homestead Court
  Från801krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 656 recensioner från resenärerBaserat på 656 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Potters Bar. Best Western Welwyn Garden City Homestead Court har totalt 79 rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på Best Western Welwyn Garden City Homestead Court håller öppet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Welwyn Garden City Homestead Court. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Potters Bar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här