Hotell i Regent's Park

Se på kartan
 • Melia White House
  Från2.247krPer natt

  Melia White Housestars

  Regent's Park, London , Albany street, regent´s park - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8423 recensioner från resenärerBaserat på 8423 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Regent's Park. För våra resenärer är det bara 100 meter till flygplatsen. De 581 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Melia White House totalrenoverades 2011. Både fast och trådlöst internet finns på Melia White House. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Danubius Regents Park
  Från1.672krPer natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regent's Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 73 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1359 recensioner från resenärerBaserat på 1359 recensioner från resenärer

  Detta eleganta moderna hotellet har utsikt över Regents Park och Herrens Cricket Ground, är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka denna underbara stad. Hotellet har en restaurang, bar och konferensmöjligheter. Sevärdheter som Madame Tussauds och Marble Arch ligger inom gångavstånd, Camden Town, Oxford Street och Hyde Park ligger inom räckhåll.

  Se mer
 • Holiday Inn London Regents Park
  Från2.065krPer natt

  Holiday Inn London Regents Parkstars

  Regent's Park, London , Carburton street - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2616 recensioner från resenärerBaserat på 2616 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett utmärkt läge i London, nära Regents Park. Det har en 24-timmars reception, en restaurang och en bar. Kända sevärdheter som Madame Tussauds, Hyde Park, British Museum, flera teatrar, Piccadilly Circus, Covent Garden och de eleganta affärerna på Oxford Street kan nås inom en kort promenad.

  Se mer
 • The New London Carlton Hotel & Apartments
  Från910krPer natt
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 215 recensioner från resenärerBaserat på 215 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Regent's Park. Detta boende kan erbjuda totalt 25 rum. The New London Carlton Hotel & Apartments har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. The New London Carlton Hotel & Apartments har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Colonnade
  Från2.411krPer natt

  The Colonnadestars

  Regent's Park, London , Warrington crescent 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1632 recensioner från resenärerBaserat på 1632 recensioner från resenärer

  Detta boutiquehotell ligger på en lugn allé i stadsdelen Little Venice i London, två minuters promenad till tunnelbanestationen på Warwick Avenue. Hotellet erbjuder en lugn miljö till den ibland hektiska Londonruschen, vilket gör det till ett lugnt hem hemifrån. Hotellet har en personlig touch som t.ex. färska blommor i lobbyn, fylliga soffor i salongen och en katt för att hålla gästerna sällskap, allt för en distinkt och minnesvärd vistelse i London.

  Se mer
 • The Level at Melia White House
  Från3.233krPer natt

  The Level at Melia White Housestars

  Regent's Park, London , Albany street, regents park - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 363 recensioner från resenärerBaserat på 363 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Regent's Park. The Level at Melia White House har totalt 137 rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på The Level at Melia White House. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har affärsfaciliteter. The Level at Melia White House kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Regent's Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här