Hotell i Russell Square area

Se på kartan
 • Mercure London Bloomsbury
  Från2.491krPer natt

  Mercure London Bloomsburystars

  Russell Square area, London , Southampton row 130-134 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2484 recensioner från resenärerBaserat på 2484 recensioner från resenärer

  Modernt fyrstjärnigt boutiquehotell med kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och regndusch. Ligger inom gångavstånd från många av Londons främsta attraktioner, t.ex. British Museum, Covent Garden, Oxford Street & Theatres. Har nära till tunnelbanestatio nen Russell Square. Euston Station och Kings Cross St Pancras för Eurostar finns i närheten. Avnjut en bit mat eller en avkopplande drink i vår nyrenoverade restaurang och bar, varefter du tar en promenad i Londons fashionabla Bloomsbury.

  Se mer
 • President
  Från1.369krPer natt

  Presidentstars

  Russell Square area, London , Guilford street 56-60 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 473 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4080 recensioner från resenärerBaserat på 4080 recensioner från resenärer

  Detta trevliga hotell har ett utmärkt läge i London, bara några steg från British Museum. Här erbjuds utsikt över vackra Russell Square, en restaurang, en bar och ett kafé. Till Themsen, Regents Park och Hyde Park är det en kort promenad. Tunnelbanestation Russell Square nås på två minuter, och därifrån tar sig gästerna lätt till andra delar av staden. Tågstationen Kings Cross ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Thistle Holborn - The Kingsley
  Från2.401krPer natt

  Thistle Holborn - The Kingsleystars

  Russell Square area, London , Bloomsbury way, holborn 36-37 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2688 recensioner från resenärerBaserat på 2688 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Russell Square. Från den här anläggningen som ligger 1. 3 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 23. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 138. Detta hotell stod klart 1898 och renoverades 2000. Thistle Holborn - The Kingsley är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel
  Från1.933krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1311 recensioner från resenärerBaserat på 1311 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Russell Square. Våra gäster har 12. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 95 rum. Detta boende totalrenoverades 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Kimpton London Fitzroy
  Från3.452krPer natt

  Kimpton London Fitzroystars

  Russell Square area, London , Russell square 1-8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 464 recensioner från resenärerBaserat på 464 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Russell Square. Det totala antalet rum på Kimpton London Fitzroy är 373. Detta hotell stod klart 1898 och renoverades 2004. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Regency House
  Från2.286krPer natt

  Regency Housestars

  Russell Square area, London , 71 gower street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Russell Square. Detta boende kan erbjuda totalt 16 rum. Regency House har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Holiday Inn London Bloomsbury
  Från2.056krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3386 recensioner från resenärerBaserat på 3386 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell är idealiskt beläget för att utforska allt denna magnifika stad har att erbjuda. Hotellet har en restaurang, en bar och konferensfaciliteter. Kända sevärdheter som Covent Garden och Theatreland, British Museum och de fashionabla butikerna på Oxford Street ligger inom en kort promenad avstånd. Russell Square och Holborn tunnelbanestationer ger enkel tillgång till stadens alla delar.

  Se mer
 • Grange Buckingham Hotel
  Från3.122krPer natt

  Grange Buckingham Hotelstars

  Russell Square area, London , Bedfore place 39-40 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 190 recensioner från resenärerBaserat på 190 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Russell Square. 30 välkomnande rum finns på anläggningen. Grange Buckingham Hotel totalrenoverades 2009. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena.

  Se mer
 • Smart Russell Square
  Från881krPer natt

  Smart Russell Squarestars

  Russell Square area, London , Guilford street london 71-72 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1088 recensioner från resenärerBaserat på 1088 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Russell Square. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Inte långt bort hittar våra kunder transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 150 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 60. Smart Russell Square tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna på Smart Russell Square.

  Se mer
 • Grange Holborn
  Från3.286krPer natt

  Grange Holbornstars

  Russell Square area, London , Southampton row 50-60 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2467 recensioner från resenärerBaserat på 2467 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Russell Square. Totalt 211 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell genomgick en renovering 2012. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Russell Square area
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Russell Square area

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner