Hotell i Saint Paul's Cathedral - the City

Se på kartan
 • Thistle City Barbican
  Från1.693krPer natt

  Thistle City Barbicanstars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , Central street clerkenwell 120 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4059 recensioner från resenärerBaserat på 4059 recensioner från resenärer

  Denna fantastiska stad hotell ligger nära stadens centrum i London. Hotellet ligger i närheten av den världsberömda Barbican center samt en mängd spektakulära attraktioner som inkluderar S: t Pauls Cathedral, Big Ben och London Eye. Gästerna kommer att finna sig inom räckhåll för stadens gränslösa utbud av shopping, nöjen, barer och restauranger. Hotellet ligger också inom nära räckhåll för Kollektivtrafiken som ställer andra delar av staden i en korttids resväg. Detta underbara hotell har en attraktiv arkitektonisk stil, som blandar sig in enkelt med dess stads motsvarigheter. De moderna rummen är bekväma, smakfullt inredda och erbjuder avkopplande miljö där man kan koppla av i slutet av dagen. Hotellet erbjuder exemplariska faciliteter, catering efter gästernas behov till den högsta graden av excellens.

  Se mer
 • Crowne Plaza London the City
  Från2.669krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2830 recensioner från resenärerBaserat på 2830 recensioner från resenärer

  Hotellet är beläget i hjärtat av Londons livliga affärsdistrikt och bara en kort promenad från några av stadens mest berömda sevärdheter, som Shakespeares Globe, London Eye och St Pauls Cathedral. Mötesutrymmen i hotellet inkluderar ett styrelserum, och 5 mötesrum. De prisbelönta restauranger och baren erbjuder ett elegant och oförglömlig upplevelse. Trådlöst internet i hela hotellet, concierge-service, gym, 2 restauranger, bar.

  Se mer
 • The Kings Wardrobe by BridgeStreet
  Från2.407krPer natt
   

  Detta bekväma hotell beläget i St. Paul's Cathedral and The City. Denna anläggning har totalt 63 ombonade rum. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på The Kings Wardrobe by BridgeStreet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London City
  Från2.149krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1546 recensioner från resenärerBaserat på 1546 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i St. Paul's Cathedral and The City. Detta hotell kan erbjuda totalt 224 rum. Hotellet byggdes år 2002. Fast och trådlös internetanslutning finns på Holiday Inn Express London City. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. På Holiday Inn Express London City kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Montcalm Brewery At London City
  Från2.446krPer natt
   

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i St. Paul's Cathedral and The City. Detta boende har totalt 235 rum. The Montcalm Brewery At London City genomgick en renovering 2011. The Montcalm Brewery At London City är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende.

  Se mer
 • Vintry & Mercer
  Från2.666krPer natt

  Vintry & Mercerstars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , 19-20 garlick hill 19 - 20 - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i St. Paul's Cathedral and The City. Denna anläggning har totalt 92 rum. Alla gästerna på Vintry & Mercer kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vintry & Mercer erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Vintry & Mercer är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns.

  Se mer
 • Globeview Apartments
  Från4.229krPer natt

  Globeview Apartmentsstars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , E view, 10 high timber st london ec4v 3pn - Karta
   

  Denna bekväma lägenhet belägen i St. Paul's Cathedral and The City. Alla som valt detta boende, som har totalt 4 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Globeview Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Marlin Apartments Queen Street
  Från2.001krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 418 recensioner från resenärerBaserat på 418 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i St. Paul's Cathedral and The City. 96 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Marlin Apartments Queen Street. Marlin Apartments Queen Street är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Access City
  Från1.722krPer natt

  Access Citystars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , Macclesfield rd. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 17 recensioner från resenärerBaserat på 17 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet återfinns i St. Paul's Cathedral and The City. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Access City håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Access City är inte någon husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Saint Paul's Cathedral - the City

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här