Hotell i Saint Paul's Cathedral - the City

Se på kartan
 • Thistle City Barbican
  Från955krPer natt

  Thistle City Barbicanstars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , Central street clerkenwell 120 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3853 recensioner från resenärerBaserat på 3853 recensioner från resenärer

  Denna fantastiska stad hotell ligger nära stadens centrum i London. Hotellet ligger i närheten av den världsberömda Barbican center samt en mängd spektakulära attraktioner som inkluderar S: t Pauls Cathedral, Big Ben och London Eye. Gästerna kommer att finna sig inom räckhåll för stadens gränslösa utbud av shopping, nöjen, barer och restauranger. Hotellet ligger också inom nära räckhåll för Kollektivtrafiken som ställer andra delar av staden i en korttids resväg. Detta underbara hotell har en attraktiv arkitektonisk stil, som blandar sig in enkelt med dess stads motsvarigheter. De moderna rummen är bekväma, smakfullt inredda och erbjuder avkopplande miljö där man kan koppla av i slutet av dagen. Hotellet erbjuder exemplariska faciliteter, catering efter gästernas behov till den högsta graden av excellens.

  Se mer
 • The Kings Wardrobe by BridgeStreet
  Från2.297krPer natt
   

  Detta bekväma hotell beläget i St. Paul's Cathedral and The City. Denna anläggning har totalt 63 ombonade rum. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på The Kings Wardrobe by BridgeStreet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • SACO The Cannon
  Från3.025krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 305 recensioner från resenärerBaserat på 305 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i St. Paul's Cathedral and The City. Denna anläggning innefattar 76 trivsamma rum. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på SACO The Cannon håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. SACO The Cannon är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Marlin Apartments Queen Street
  Från2.076krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 389 recensioner från resenärerBaserat på 389 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Detta boende har 96 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Marlin Apartments Queen Street.

  Se mer
 • Vintry & Mercer
  Från2.121krPer natt

  Vintry & Mercerstars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , 19-20 garlick hill 19 - 20 - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i St. Paul's Cathedral and The City. Denna anläggning har totalt 92 rum. Alla gästerna på Vintry & Mercer kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vintry & Mercer erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Vintry & Mercer är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Saint Paul's Cathedral - the City

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här