Hotell i Saint Paul's Cathedral - the City

Se på kartan
 • Thistle City Barbican
  Från1.623krPer natt

  Thistle City Barbicanstars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , Central street clerkenwell 120 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3937 recensioner från resenärerBaserat på 3937 recensioner från resenärer

  Denna fantastiska stad hotell ligger nära stadens centrum i London. Hotellet ligger i närheten av den världsberömda Barbican center samt en mängd spektakulära attraktioner som inkluderar S: t Pauls Cathedral, Big Ben och London Eye. Gästerna kommer att finna sig inom räckhåll för stadens gränslösa utbud av shopping, nöjen, barer och restauranger. Hotellet ligger också inom nära räckhåll för Kollektivtrafiken som ställer andra delar av staden i en korttids resväg. Detta underbara hotell har en attraktiv arkitektonisk stil, som blandar sig in enkelt med dess stads motsvarigheter. De moderna rummen är bekväma, smakfullt inredda och erbjuder avkopplande miljö där man kan koppla av i slutet av dagen. Hotellet erbjuder exemplariska faciliteter, catering efter gästernas behov till den högsta graden av excellens.

  Se mer
 • The Kings Wardrobe by BridgeStreet
  Från2.084krPer natt
   

  Detta bekväma hotell beläget i St. Paul's Cathedral and The City. Denna anläggning har totalt 63 ombonade rum. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på The Kings Wardrobe by BridgeStreet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Crowne Plaza London the City
  Från2.462krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2798 recensioner från resenärerBaserat på 2798 recensioner från resenärer

  Hotellet är beläget i hjärtat av Londons livliga affärsdistrikt och bara en kort promenad från några av stadens mest berömda sevärdheter, som Shakespeares Globe, London Eye och St Pauls Cathedral. Mötesutrymmen i hotellet inkluderar ett styrelserum, och 5 mötesrum. De prisbelönta restauranger och baren erbjuder ett elegant och oförglömlig upplevelse. Trådlöst internet i hela hotellet, concierge-service, gym, 2 restauranger, bar.

  Se mer
 • Vintry & Mercer
  Från3.192krPer natt

  Vintry & Mercerstars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , 19-20 garlick hill 19 - 20 - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i St. Paul's Cathedral and The City. Denna anläggning har totalt 92 rum. Alla gästerna på Vintry & Mercer kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vintry & Mercer erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Vintry & Mercer är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London City
  Från1.611krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1522 recensioner från resenärerBaserat på 1522 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i St. Paul's Cathedral and The City. Holiday Inn Express London City har totalt 224 rum. Hotellet byggdes år 2002. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Montcalm Brewery At London City
  Från2.066krPer natt
   

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i St. Paul's Cathedral and The City. Detta boende har totalt 235 rum. The Montcalm Brewery At London City genomgick en renovering 2011. The Montcalm Brewery At London City är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende.

  Se mer
 • Access City
  Från1.554krPer natt

  Access Citystars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , Macclesfield rd. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 17 recensioner från resenärerBaserat på 17 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet återfinns i St. Paul's Cathedral and The City. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Access City håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Access City är inte någon husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Marlin Apartments Queen Street
  Från2.196krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 397 recensioner från resenärerBaserat på 397 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i St. Paul's Cathedral and The City. 96 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Marlin Apartments Queen Street. Marlin Apartments Queen Street är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Grange City
  Från3.165krPer natt

  Grange Citystars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , Coopers road 8-14 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3356 recensioner från resenärerBaserat på 3356 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i St. Paul's Cathedral and The City. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 24. 0 kilometer från anläggningen. Anläggningen har totalt 307 rum. Trots att denna anläggning byggdes 12 har den genomgått en renovering 2012. På Grange City har gästerna tillgång till internet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Grange City är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • Marlin Apartments Empire Square
  Från2.393krPer natt

  Marlin Apartments Empire Squarestars

  Saint Paul's Cathedral - the City, London , Empire square south long lane 34 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 664 recensioner från resenärerBaserat på 664 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i St. Paul's Cathedral and The City. Anläggningen har totalt 202 rum. Marlin Apartments Empire Square genomgick en renovering 2007. Marlin Apartments Empire Square har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Saint Paul's Cathedral - the City
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Saint Paul's Cathedral - the City

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här