Hotell i Sheperd's Bush

Se på kartan
 • ibis London Shepherds Bush
  Från1.061krPer natt

  ibis London Shepherds Bushstars

  Sheperd's Bush, London , Rockley road 3-5 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2211 recensioner från resenärerBaserat på 2211 recensioner från resenärer

  På ibis London Shepherd's Bush får du ett skinande rent boende och bästa möjliga stadsläge, ett stenkast från lokala sevärdheter och praktiska förbindelser. Du får en stadig frukost varje morgon, kostnadsfri wifi, en modern och inbjudande bar och restaurang, en effektiv bokningsservice för rundturer och bekväma Sweet Bed-sängar i varje rum. Hos oss får du helt enkelt en avslappnande och uppfriskande London-vistelse.

  Se mer
 • Dorsett Shepherds Bush
  Från1.393krPer natt

  Dorsett Shepherds Bushstars

  Sheperd's Bush, London , Shepherd s bush green 58 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1936 recensioner från resenärerBaserat på 1936 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sheperd's Bush. Det totala antalet rum är 317. Det här boendet byggdes 2014. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Dorsett Shepherds Bush babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Dorsett Shepherds Bush. Dorsett Shepherds Bush är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp.

  Se mer
 • Tulip Boutique Hotel
  Från816krPer natt

  Tulip Boutique Hotelstars

  Sheperd's Bush, London , 11-12 poplar mews, uxbridge road - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 19 recensioner från resenärerBaserat på 19 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sheperd's Bush. 21 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Tulip Boutique Hotel tillåter små husdjur. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Tulip Boutique Hotel. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • K West
  Från1.327krPer natt

  K Weststars

  Sheperd's Bush, London , Richmond way n/a - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3592 recensioner från resenärerBaserat på 3592 recensioner från resenärer

  Detta hotell, beläget i Notting Hill, har ett trevligt läge i ett romantiskt och trendigt område i staden. Gästerna kommer att kunna nå en mängd olika shoppinggator, såsom Kensington High Street och bekväma transportförbindelser kan nås till fots. Hotellet erbjuder sina gäster en stor fritidsanläggning med en jacuzzi. Det är perfekt för turister och affärsresenärer.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sheperd's Bush

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här