Hotell i Södra Kensington

Se på kartan
 • Citadines South Kensington London
  Från1.493krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1121 recensioner från resenärerBaserat på 1121 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotellkomplex i tegel ligger i hjärtat av London, alldeles i närheten av Victoria and Albert Museum, naturhistoriska museet och det berömda varuhuset Harrods, perfekt för en shoppingdag. Buckingham Palace nås enkelt med en kort tunnelbanetur. I det omgivande området finns många barer och restauranger, liksom butiker, biografer och teatrar. De närmaste stationerna är Gloucester Road och High Street Kensington. Lägenhetskomplexet har en välkomnande foajé med 24-timmarsreception och hissar. Gästerna har möjlighet att parkera sina bilar i garaget. Enrums- och flerrumslägenheterna är fint möblerade, har luftkonditionering liksom ett kombinerat vardagsrum/sovrum, kokvrå och badrum med hårtork. Flerrumslägenheterna har också ett separat sovrum. Frukost serveras gästerna varje morgon.

  Se mer
 • Holiday Inn Kensington Forum
  Från1.238krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4671 recensioner från resenärerBaserat på 4671 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har utmärkta förbindelser till Londons sevärdheter. Hotellet är beläget i ett av Londons mest lyxiga och vackra områden i South Kensington. Hotellet ligger en kort promenad från Natural History Museum och den kända shopping på livliga High Street Kensington. Gästerna kan använda tunnelbanan för att besöka attraktioner som Buckingham Palace och London Eye. Det finns också enkla och direkta länkar till några viktiga knutpunkter, inklusive Victoria, Kings Cross St Pancras, Paddington och Heathrow.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Från2.629krPer natt

  Adria Boutiquestars

  Södra Kensington, London , Queen s gate 88 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 270 recensioner från resenärerBaserat på 270 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade livsstilshotell återfinns i South Kensington. Från det här boendet som ligger 5. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 22. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Adria Boutique är 24. Denna anläggning byggdes 1870 och totalrenoverades 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Detta barnvänliga Adria Boutique är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Adria Boutique som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud.

  Se mer
 • The Gainsborough Hotel
  Från813krPer natt

  The Gainsborough Hotelstars

  Södra Kensington, London , Queensberry place south kensington 7-11 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i South Kensington. Anläggningen har totalt 47 rum. Detta hotell som byggdes 1900 totalrenoverades 2008. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. The Gainsborough Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. The Gainsborough Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Westbury
  Från839krPer natt

  Westburystars

  Södra Kensington, London , Collingham place 22-24 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 724 recensioner från resenärerBaserat på 724 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i South Kensington. Boendet har totalt 50 rum. Detta boende snyggades upp 2006. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna på Westbury.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Södra Kensington

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här