Hotell i Stansted Flygplats

Se på kartan
 • Novotel London Stansted
  Från1.440krPer natt

  Novotel London Stanstedstars

  Stansted Flygplats, London , Round coppice road . - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 523 recensioner från resenärerBaserat på 523 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Stansted Airport. Detta hotell innefattar 239 trivsamma rum. Novotel London Stansted genomgick en renovering 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Det finns parkeringsplatser på Novotel London Stansted. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Detta Novotel London Stansted har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 • Great Hallingbury Manor Stansted
  Från844krPer natt

  Great Hallingbury Manor Stanstedstars

  Stansted Flygplats, London , Tilekiln green, great hallingbury - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 811 recensioner från resenärerBaserat på 811 recensioner från resenärer

  The hotel lies only 2 miles from Stansted airport making it ideal for travellers. Its rural location is also ideal for those wishing to enjoy a break in the countryside, including local attractions such as Hatfield forest and the Flitch way.

  Se mer
 • Down Hall Country House
  Från1.275krPer natt
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1961 recensioner från resenärerBaserat på 1961 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Stansted Airport. Totalt 99 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell som byggdes 1540 totalrenoverades 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på Down Hall Country House är rullstolsanpassade. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Down Hall Country House. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Stansted Airport
  Från977krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2379 recensioner från resenärerBaserat på 2379 recensioner från resenärer

  Detta eleganta hotell är en perfekt mellanlandning när de reser till och från Stansted flygplats och som en bas för att besöka staden och det lokala området. Hotellet har en bar-lounge med TV som visar alla de senaste nyheterna och idrottsevenemang. Faciliteter inkluderar 24-timmars reception, hotellets värdeskåp, valuta utbyte, tillgång till hiss, ett café, en restaurang och bilparkering på plats. Det finns 6 mötesrum, alla med naturligt dagsljus, som är idealiska för små möten, intervjuer eller träningspass.

  Se mer
 • Holiday inn Express Harlow
  Från750krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 465 recensioner från resenärerBaserat på 465 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Stansted Airport. Anläggningen har totalt 122 rum. Holiday inn Express Harlow är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Days Inn London Stansted Airport
  Från751krPer natt

  Days Inn London Stansted Airportstars

  Stansted Flygplats, London , Welcome break service area - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Stansted Airport. Detta hotell innefattar 58 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2009. Days Inn London Stansted Airport är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 4 är handikappsanpassat. Dessutom kan kunderna bo på Days Inn London Stansted Airport med sina husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Ramada London Stansted Airport
  Från878krPer natt

  Ramada London Stansted Airportstars

  Stansted Flygplats, London , Welcome break birchanger green - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 676 recensioner från resenärerBaserat på 676 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Stansted Airport. Det totala antalet rum på Ramada London Stansted Airport är 76. Denna anläggning byggdes 2009. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Ramada London Stansted Airport. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna.

  Se mer
 • THE HARLOW HOTEL
  Från830krPer natt

  THE HARLOW HOTELstars

  Stansted Flygplats, London , Southern way - Karta
   

  Detta mysiga hotell finns i Stansted Airport.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Stansted Flygplats

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här