Hotell i Stansted Flygplats

Se på kartan
 • Ramada London Stansted Airport
  Från579krPer natt

  Ramada London Stansted Airportstars

  Stansted Flygplats, London , Welcome break birchanger green - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 665 recensioner från resenärerBaserat på 665 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Stansted Airport. Det totala antalet rum på Ramada London Stansted Airport är 76. Denna anläggning byggdes 2009. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Ramada London Stansted Airport. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Stansted Airport
  Från715krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2332 recensioner från resenärerBaserat på 2332 recensioner från resenärer

  Detta eleganta hotell är en perfekt mellanlandning när de reser till och från Stansted flygplats och som en bas för att besöka staden och det lokala området. Hotellet har en bar-lounge med TV som visar alla de senaste nyheterna och idrottsevenemang. Faciliteter inkluderar 24-timmars reception, hotellets värdeskåp, valuta utbyte, tillgång till hiss, ett café, en restaurang och bilparkering på plats. Det finns 6 mötesrum, alla med naturligt dagsljus, som är idealiska för små möten, intervjuer eller träningspass.

  Se mer
 • Novotel London Stansted
  Från673krPer natt

  Novotel London Stanstedstars

  Stansted Flygplats, London , Round coppice road . - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 348 recensioner från resenärerBaserat på 348 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Stansted Airport. Detta hotell innefattar 239 trivsamma rum. Novotel London Stansted genomgick en renovering 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Det finns parkeringsplatser på Novotel London Stansted. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Detta Novotel London Stansted har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 • Holiday inn Express Harlow
  Från652krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Stansted Airport. Anläggningen har totalt 122 rum. Holiday inn Express Harlow är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Stansted Flygplats

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här