Hotell i Swiss Cottage

Se på kartan
 • Maitrise Hotel Maida Vale
  Från963krPer natt

  Maitrise Hotel Maida Valestars

  Swiss Cottage, London , Kilburn high road 53-59 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1311 recensioner från resenärerBaserat på 1311 recensioner från resenärer

  Detta city- och affärshotell har ett bekvämt läge, med nära till tunnelbanan och järnvägsstationerna och bara en kort taxiresa från huvudlinjen till centrala Londons järnvägsstationer. Hotellet har bra bussförbindelser till och från centrala London och är lätt att nå med bil. Detta affärs- och konferenshotell har 50 rum designade med en genomtänkt layout och inredda med en imponerande känsla för detaljer. Detta 4-våningshotell är helt luftkonditionerat och välkomnar både nöjes- och affärsresenärer med samma omsorg och villkor. Vart och ett av de eleganta rummen har möblerats kreativt med utmärkt design - från de handgjorda möblerna till Hansgrohes badrumsinredning. Konferensfaciliteterna inkluderar den allra bästa utrustningen för att kunna arrangera olika affärsfunktioner.

  Se mer
 • Palmers Lodge Swiss Cottage
  Från1.012krPer natt

  Palmers Lodge Swiss Cottagestars

  Swiss Cottage, London , College crescent 40 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1805 recensioner från resenärerBaserat på 1805 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Swiss Cottage. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 9 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer har 1. 5 kilometer till flygplatsen. De 35 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Palmers Lodge Swiss Cottage tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Express Holiday Inn London Swiss Cottage
  Från2.088krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1240 recensioner från resenärerBaserat på 1240 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Swiss Cottage. Totalt 79 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Express Holiday Inn London Swiss Cottage. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Express Holiday Inn London Swiss Cottage tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Swiss Cottage

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här