Hotell i The Strand

Se på kartan
 • Amba Hotel Charing Cross (Previously Guoman)
  Från2.885krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5371 recensioner från resenärerBaserat på 5371 recensioner från resenärer

  Detta traditionella hotell ligger i hjärtat av London och har bra förbindelser med kollektivtrafik från Charing Cross tunnelbanestation. Det är bara en kort sträcka till Trafalgar Square och Covent Garden. Omgivningarna är fyllda av restauranger och barer liksom många nattklubbar. Huset byggdes 1864 i viktoriansk stil och totalrenoverades år 2000. Hotellet har ett café, en mysig bar och en à la carte-restaurang med separat rökfri del. Konferensrum finns för affärsresenärer. De eleganta rummen har eget badrum och samtliga är välutrustade. En frukostbuffé serveras varje morgon. Vid lunchtid och kvällstid serveras à la carte-rätter.

  Se mer
 • The Savoy, A Fairmont Hotel
  Från7.303krPer natt
   

  Detta lyxiga hotell ligger i The Strand. Anläggningen har totalt 263 rum. The Savoy, A Fairmont Hotel byggdes 1889 och totalrenoverades 2004. Både fast och trådlöst internet finns på The Savoy, A Fairmont Hotel. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Alla rum på The Savoy, A Fairmont Hotel är rullstolsanpassade. Detta är en husdjursvänligt anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Waldorf Hilton
  Från3.714krPer natt

  The Waldorf Hiltonstars

  The Strand, London , Aldwych n/a - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5243 recensioner från resenärerBaserat på 5243 recensioner från resenärer

  Vackert beläget i hjärtat av London har detta lyxiga hotell ett fantastiskt läge. Hotellet ligger endast en kort sträcka från det livliga West End och Covent Garden och de många attraktioner som denna livliga stad kan erbjuda. En uppsjö av restauranger, butiker och nöjesställen finns i närheten. Anslutning till kollektivtrafiken finns bara 50 meter från hotellet. Detta charmiga cityhotell har en lång historia som går tillbaka till 1908. Hotellet lockar besökarna till en värld av dekadans och elegans. Rummen är praktfullt inredda, med komfort och lyx. Hotellet erbjuder ett brett utbud av faciliteter och service som kommer att imponera på även den mest kräsna resenär.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - The Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här