Hotell i The Strand

Se på kartan
 • The Waldorf Hilton
  Från4.022krPer natt

  The Waldorf Hiltonstars

  The Strand, London , Aldwych n/a - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5184 recensioner från resenärerBaserat på 5184 recensioner från resenärer

  Vackert beläget i hjärtat av London har detta lyxiga hotell ett fantastiskt läge. Hotellet ligger endast en kort sträcka från det livliga West End och Covent Garden och de många attraktioner som denna livliga stad kan erbjuda. En uppsjö av restauranger, butiker och nöjesställen finns i närheten. Anslutning till kollektivtrafiken finns bara 50 meter från hotellet. Detta charmiga cityhotell har en lång historia som går tillbaka till 1908. Hotellet lockar besökarna till en värld av dekadans och elegans. Rummen är praktfullt inredda, med komfort och lyx. Hotellet erbjuder ett brett utbud av faciliteter och service som kommer att imponera på även den mest kräsna resenär.

  Se mer
 • Amba Hotel Charing Cross (Previously Guoman)
  Från3.158krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5264 recensioner från resenärerBaserat på 5264 recensioner från resenärer

  Detta traditionella hotell ligger i hjärtat av London och har bra förbindelser med kollektivtrafik från Charing Cross tunnelbanestation. Det är bara en kort sträcka till Trafalgar Square och Covent Garden. Omgivningarna är fyllda av restauranger och barer liksom många nattklubbar. Huset byggdes 1864 i viktoriansk stil och totalrenoverades år 2000. Hotellet har ett café, en mysig bar och en à la carte-restaurang med separat rökfri del. Konferensrum finns för affärsresenärer. De eleganta rummen har eget badrum och samtliga är välutrustade. En frukostbuffé serveras varje morgon. Vid lunchtid och kvällstid serveras à la carte-rätter.

  Se mer
 • Strand Palace
  Från3.229krPer natt

  Strand Palacestars

  The Strand, London , Strand 372 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 13223 recensioner från resenärerBaserat på 13223 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i The Strand. Detta hotell har 788 rum. Strand Palace är från år 1909. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta hotell tillåter inte husdjur. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - The Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här