Hotell i Tower Bridge

Se på kartan
 • Doubletree by Hilton Tower of London Hotel
  Från1.696krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6707 recensioner från resenärerBaserat på 6707 recensioner från resenärer

  Detta eleganta hotell ligger i. hjärtat av City of London, inom 15 minuters promenad från Tower of London och Tower Bridge. Tower Hill tunnelbanestation ligger 150 meter bort, är den olympiska parken inom 25 minuter med tunnelbana. Funktioner i rökfria hotell har 583 rum, 24-timmars reception, concierge service, valutaväxling, gratis wifi i hela, konferens lokaler, företagstjänster, 4 restauranger, bar, 24-timmars fitnesscenter och tvättservice. Handikappanpassat.

  Se mer
 • Storm Apartments
  Från1.330krPer natt

  Storm Apartmentsstars

  Tower Bridge, London , Check in: 6 union street - Karta
   

  Detta bekväma hotell finns i Tower Bridge. Det totala antalet rum på Storm Apartments är 20. Storm Apartments har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda.

  Se mer
 • Native Monument
  Från2.199krPer natt

  Native Monumentstars

  Tower Bridge, London , Lovat lane 13-15 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 194 recensioner från resenärerBaserat på 194 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Tower Bridge. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns totalt 41 rum på anläggningen. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Tower Bridge

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här