Hotell i Victoria Station

Se på kartan
 • Hanover Hotel Victoria, London
  Från1.145krPer natt

  Hanover Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , Saint george s drive 30-32 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1180 recensioner från resenärerBaserat på 1180 recensioner från resenärer

  Detta vandrarhem med traditionell inredning, inrymt i en utsökt-viktoriansk byggnad från 1859, ligger i Victoria-området ligger inom en tio minuters promenad från transportförbindelser och erbjuder gästerna ett bra läge varifrån att börja utforska denna underbara stad. De flesta turistiska och kulturella sevärdheter, till exempel, som Buckingham Palace och Houses of Parliament ligger alla inom gångavstånd. The Tower of London, London Eye och Tate Museum ligger cirka 1,5 km från hotellet.

  Se mer
 • The Grosvenor
  Från1.780krPer natt

  The Grosvenorstars

  Victoria Station, London , Buckingham palace road 101 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5308 recensioner från resenärerBaserat på 5308 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Victoria Station. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 21. 3 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 347 rum. Denna anläggning som byggdes 1862 totalrenoverades 2011. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. The Grosvenor tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Carlton
  Från928krPer natt

  Carltonstars

  Victoria Station, London , Belgrave road 90 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 310 recensioner från resenärerBaserat på 310 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Victoria Station. 17 välkomnande rum finns på anläggningen. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Carlton är inte någon husdjursvänlig anläggning. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. På Carlton kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The White Ferry
  Från415krPer natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 626 recensioner från resenärerBaserat på 626 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Victoria Station. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 6 rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The B&B Belgravia
  Från1.969krPer natt

  The B&B Belgraviastars

  Victoria Station, London , Ebury street 64-66 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 917 recensioner från resenärerBaserat på 917 recensioner från resenärer

  Detta enkla B&B är gay-vänligt och ligger i Victoria Station. Det finns totalt 17 rum på anläggningen. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på The B&B Belgravia håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Små husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate
  Från4.781krPer natt

  Taj 51 Buckingham GatestarsGreenProgram Icon

  Victoria Station, London , Buckingham gate 51 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1807 recensioner från resenärerBaserat på 1807 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga lägenhet är belägen i Victoria Station. Detta boende har 86 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder Taj 51 Buckingham Gate babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Denna anläggning är miljövänlig. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Taj 51 Buckingham Gate kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dolphin House
  Från2.084krPer natt

  Dolphin Housestars

  Victoria Station, London , Dolphin square, chichester street - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1394 recensioner från resenärerBaserat på 1394 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett lugnt bostadsområde i hjärtat av Westminster, ger gästerna en inkörsport till de otaliga kulturella juvelerna i London. Det finns alltid något som händer i den britiska huvudstaden: utställningar, evenemang, pjäser, musikaler, bio och konserter, allt inom gångavstånd. Faciliteter inkluderar en lobby 24-timmars reception, kassaskåp, hiss, ett café, en kiosk, en frisörsalong, ett snabbköp, en bar-restaurang och Wi-Fi. Gästerna kan också använda rum- och tvättservice.

  Se mer
 • Colliers
  Från1.076krPer natt

  Colliersstars

  Victoria Station, London , 95-97 warwick way 95/97 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 322 recensioner från resenärerBaserat på 322 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Victoria Station. Det totala antalet rum är 20. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. På Colliers kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Victoria
  Från1.211krPer natt

  Holiday Inn Express London Victoriastars

  Victoria Station, London , 106-110 belgrave rd 106-110 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 734 recensioner från resenärerBaserat på 734 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Victoria Station. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Denna anläggning kan erbjuda totalt 52 rum. Detta hotell som byggdes 1900 genomgick en total uppsnyggning och renovering 1997. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Victoria Palace
  Från1.753krPer natt

  Best Western Victoria Palacestars

  Victoria Station, London , Warwick way 60-64 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1657 recensioner från resenärerBaserat på 1657 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Victoria Station. Detta hotell har totalt 87 ombonade rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till trådlös internetanslutning i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Victoria Station
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Victoria Station

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här