Hotell i Westminster

Se på kartan
 • Conrad London St. James
  Från4.088krPer natt

  Conrad London St. Jamesstars

  Westminster, London , Broadway 22-28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4436 recensioner från resenärerBaserat på 4436 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Westminster. Från denna anläggning som ligger 2 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har totalt 256 ombonade rum. Hotellet byggdes år 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Conrad London St. James tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 13 är handikappsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Conrad London St. James. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London Westminster Hotel
  Från3.328krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7333 recensioner från resenärerBaserat på 7333 recensioner från resenärer

  Detta prisbelönta hotell ligger i hjärtat av London, en kort femminuterspromenad från Big Ben och parlamentsbyggnaden. Hotellet är beläget nära Westminster och ser ut över Themsen. Gästerna befinner sig tio minuter till fots från tunnelbanestationen Westminster och halva den tiden från stationen Pimlico. Buckingham Palace, Trafalgar Square och teaterkvarteren ligger på femton minuters promenad och efter ytterligare fem minuter kommer gästerna till Victoria järnvägs- och busstation. Hotellet består av tretton våningar och erbjuder ett stort urval av modernt inredda logialternativ med fönster från golv till tak och en avslappnad atmosfär. Restaurangalternativen inkluderar en kritikerrosad restaurang med utomhusterrass och en omfattande meny med utmärkta rätter från det europeiska köket. Det finns också en lyxig lounge där gästerna kan avnjuta både en klassisk cocktail och tapas.

  Se mer
 • Access Maida Vale
  Från1.722krPer natt

  Access Maida Valestars

  Westminster, London , Clifton gardens 29-31 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 16 recensioner från resenärerBaserat på 16 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Westminster. Totalt 56 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Access Maida Vale. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Westminster

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här