Hotell i Westminster

Se på kartan
 • Doubletree by Hilton London Westminster Hotel
  Från2.455krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7193 recensioner från resenärerBaserat på 7193 recensioner från resenärer

  Detta prisbelönta hotell ligger i hjärtat av London, en kort femminuterspromenad från Big Ben och parlamentsbyggnaden. Hotellet är beläget nära Westminster och ser ut över Themsen. Gästerna befinner sig tio minuter till fots från tunnelbanestationen Westminster och halva den tiden från stationen Pimlico. Buckingham Palace, Trafalgar Square och teaterkvarteren ligger på femton minuters promenad och efter ytterligare fem minuter kommer gästerna till Victoria järnvägs- och busstation. Hotellet består av tretton våningar och erbjuder ett stort urval av modernt inredda logialternativ med fönster från golv till tak och en avslappnad atmosfär. Restaurangalternativen inkluderar en kritikerrosad restaurang med utomhusterrass och en omfattande meny med utmärkta rätter från det europeiska köket. Det finns också en lyxig lounge där gästerna kan avnjuta både en klassisk cocktail och tapas.

  Se mer
 • Conrad London St. James
  Från3.145krPer natt

  Conrad London St. Jamesstars

  Westminster, London , Broadway 22-28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4141 recensioner från resenärerBaserat på 4141 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Westminster. Från detta boende som ligger 2 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum på Conrad London St. James är 256. Anläggningen byggdes 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 13 är handikappsanpassade. Conrad London St. James är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet.

  Se mer
 • Access Maida Vale
  Från2.218krPer natt

  Access Maida Valestars

  Westminster, London , Clifton gardens 29-31 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 14 recensioner från resenärerBaserat på 14 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Westminster. De 56 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dygnet-runt-servicen på Access Maida Vale bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Westminster

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här