5-stjärniga hotell i London

Se på kartan
5-stjärniga hotell i London

5-stjärniga hotell i LondonFrån  350kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i London

 • Taj 51 Buckingham Gate
  Från4.781krPer natt

  Taj 51 Buckingham GatestarsGreenProgram Icon

  Victoria Station, London , Buckingham gate 51 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1807 recensioner från resenärerBaserat på 1807 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga lägenhet är belägen i Victoria Station. Detta boende har 86 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder Taj 51 Buckingham Gate babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Denna anläggning är miljövänlig. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Taj 51 Buckingham Gate kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Från2.629krPer natt

  Adria Boutiquestars

  Södra Kensington, London , Queen s gate 88 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 270 recensioner från resenärerBaserat på 270 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade livsstilshotell återfinns i South Kensington. Från det här boendet som ligger 5. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 22. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Adria Boutique är 24. Denna anläggning byggdes 1870 och totalrenoverades 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Detta barnvänliga Adria Boutique är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Adria Boutique som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud.

  Se mer
 • The Capital
  Från2.185krPer natt

  The Capitalstars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 884 recensioner från resenärerBaserat på 884 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Knightsbridge är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra resenärer är det bara 100 meter till flygplatsen. 49 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2006. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på The Capital har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Athenaeum Hotel & Residences
  Från3.280krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2763 recensioner från resenärerBaserat på 2763 recensioner från resenärer

  Detta berömda boende i London är hemtrevligt. Boendet har utsikt över lummiga Green Park, och ligger en kort promenad från Buckingham Palace, eleganta butiker, de nationella gallerierna och museerna samt teaterdistriktet West End. Detta lilla, familjeägda hotell erbjuder 157 rum, sviter och lägenheter, och alla hotellrum har fönster från golv till tak, så att gästerna kan njuta av utsikten fullt ut. Här erbjuds design och service som ska få dig känna dig avslappnad och som hemma. I alla rum finns en dockningsstation för iPod eller MP3-spelare från Bose, en stor plasma-TV med flera kanaler och pay-per-view-filmer samt en minibar med fri tillgång till läsk och snacks.Hotellet har kreativ, modern, varm och vänlig känsla och design. Här överraskas du också av den enorma Living Wall Garden, som löper längs med byggnadens ena sidan ända upp till tak. Restaurangen serverar utsökt mat hela dagen, och har en underbar omgivning. Missa inte det prisbelönta utmärkta eftermiddagsteet i Garden Room, och njut av din favoritdrink i Whisky Bar.I källaren finns även ett litet, men perfekt inrett spa med gym samt frisör- och skönhetssalonger.

  Se mer
 • San Domenico House
  Från3.317krPer natt

  San Domenico Housestars

  Chelsea, London , Draycott place 29-31 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 187 recensioner från resenärerBaserat på 187 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Chelsea. Det totala antalet rum är 19. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Courthouse Hotel Shoreditch
  Från3.273krPer natt

  Courthouse Hotel Shoreditchstars

  Liverpool Street, London , Old street 335-337 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 715 recensioner från resenärerBaserat på 715 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Liverpool Street. Totalt 128 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDetta välutrustade boende har totalt 7 handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Courthouse Hotel Shoreditch tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Detta Courthouse Hotel Shoreditch har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Four Seasons at London Park Lane
  Från6.281krPer natt

  Four Seasons at London Park Lanestars

  Green Park, London , Hamilton place park lane - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1262 recensioner från resenärerBaserat på 1262 recensioner från resenärer

  FOUR SEASONS LONDON

  Se mer
 • The Level at Melia White House
  Från3.716krPer natt

  The Level at Melia White Housestars

  Regent's Park, London , Albany street, regents park - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 328 recensioner från resenärerBaserat på 328 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Regent's Park.

  Se mer
 • ME London
  Från4.249krPer natt

  ME Londonstars

  Covent Garden, London , Strand 336-337 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3401 recensioner från resenärerBaserat på 3401 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Covent Garden. Totalt 157 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på ME London har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hilton London Syon Park Hotel
  Från1.880krPer natt

  Hilton London Syon Park Hotelstars

  Brentford, London , Syon park, brentford, middlesex - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2080 recensioner från resenärerBaserat på 2080 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Brentford. Från detta hotell som är beläget 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. För våra resenärer ligger flygplatsen bara några meter bort. Detta hotell har 137 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Hilton London Syon Park Hotel. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. På detta boende är stora husdjur är tillåtna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Hilton London Syon Park Hotel som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Hilton London Syon Park Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - London
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här