5-stjärniga hotell i London

Se på kartan
5-stjärniga hotell i London

5-stjärniga hotell i LondonFrån  273kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i London

 • Rafayel Hotel And Spa
  Från2.206krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Battersea. Våra kunder har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Rafayel Hotel And Spa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Från3.291krPer natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2486 recensioner från resenärerBaserat på 2486 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Green Park. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Flemings Mayfair. Denna anläggning byggdes 1851 och totalrenoverades 2016. Alla gästerna på Flemings Mayfair kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Flemings Mayfair. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Flemings Mayfair är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The May Fair, A Radisson Collection Hotel
  Från2.869krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5581 recensioner från resenärerBaserat på 5581 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Green Park. Anläggningen har totalt 404 rum. The May Fair, A Radisson Collection Hotel totalrenoverades 2016. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på The May Fair, A Radisson Collection Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. The May Fair, A Radisson Collection Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har The May Fair, A Radisson Collection Hotel några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på The May Fair, A Radisson Collection Hotel. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Montcalm Royale London House
  Från1.794krPer natt

  The Montcalm Royale London Housestars

  Barbican, London , 22-25 finsbury square 22-25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1663 recensioner från resenärerBaserat på 1663 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Barbican. Totalt 253 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Montcalm Royale London House. The Montcalm Royale London House är från år 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på The Montcalm Royale London House bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på The Montcalm Royale London House. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta The Montcalm Royale London House har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunder som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. På The Montcalm Royale London House kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St. James Hotel and Club Mayfair
  Från2.929krPer natt

  St. James Hotel and Club Mayfairstars

  Green Park, London , Park place, st. james 7-8 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1076 recensioner från resenärerBaserat på 1076 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Green Park. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 8 kilometer från det här hotellet. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Boendet har totalt 60 rum. Denna anläggning som byggdes 1892 totalrenoverades 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning.

  Se mer
 • The LaLiT London
  Från3.013krPer natt

  The LaLiT Londonstars

  Tower Bridge, London , Tooley street 181 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 643 recensioner från resenärerBaserat på 643 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Tower Bridge. Våra kunder har 8. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 70 trivsamma rum. The LaLiT London har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. The LaLiT London har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på The LaLiT London som har några handikappanpassade rum. The LaLiT London är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags kunder. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på The LaLiT London som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Milestone
  Från4.609krPer natt

  The Milestonestars

  Kensington, London , 1 kensington court 1 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2332 recensioner från resenärerBaserat på 2332 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kensington är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Det totala antalet rum på The Milestone är 57. Det här hotellet byggdes 1880. Både fast och trådlöst internet finns på The Milestone. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. The Milestone tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på The Milestone är rullstolsanpassade. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på The Milestone. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på The Milestone som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. På The Milestone kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Queensgate 130
  Från3.012krPer natt

  Queensgate 130stars

  Södra Kensington, London , Queen’s gate 130 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  Detta enastående lägenhetshotell är beläget i South Kensington. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 50 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Queensgate 130. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Queensgate 130 kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Från1.858krPer natt

  Adria Boutiquestars

  Södra Kensington, London , Queen s gate 88 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 282 recensioner från resenärerBaserat på 282 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga livsstilshotell finns i South Kensington. Från det här boendet som ligger 5. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 22. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 24 trivsamma rum. Trots att detta boende byggdes 1870 har det genomgått en renovering 2011. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Adria Boutique förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Adria Boutique är inte någon husdjursvänlig anläggning. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ.

  Se mer
 • Courthouse London
  Från3.710krPer natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1807 recensioner från resenärerBaserat på 1807 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Oxford Street. 112 välkomnande rum finns på anläggningen. Gästerna kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Courthouse London är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärena kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Courthouse London erbjuder en mängd olika matupplevelser. Courthouse London har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  45  Hotell - London
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här