5-stjärniga hotell i London

Se på kartan
5-stjärniga hotell i London

5-stjärniga hotell i LondonFrån  202kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i London

 • Rafayel Hotel And Spa
  Från1.497krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Battersea. Våra kunder har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Rafayel Hotel And Spa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The May Fair, A Radisson Collection Hotel London
  Från2.599krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5581 recensioner från resenärerBaserat på 5581 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Green Park. Anläggningen har totalt 404 rum. The May Fair, A Radisson Collection Hotel totalrenoverades 2016. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på The May Fair, A Radisson Collection Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. The May Fair, A Radisson Collection Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har The May Fair, A Radisson Collection Hotel några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på The May Fair, A Radisson Collection Hotel. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Från2.701krPer natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2486 recensioner från resenärerBaserat på 2486 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Green Park. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Flemings Mayfair. Denna anläggning byggdes 1851 och totalrenoverades 2016. Alla gästerna på Flemings Mayfair kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Flemings Mayfair. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Flemings Mayfair är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Montcalm Royale London House
  Från1.814krPer natt

  The Montcalm Royale London Housestars

  Barbican, London , 22-25 finsbury square 22-25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1663 recensioner från resenärerBaserat på 1663 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Barbican. Totalt 253 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Montcalm Royale London House. The Montcalm Royale London House är från år 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på The Montcalm Royale London House bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på The Montcalm Royale London House. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta The Montcalm Royale London House har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunder som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. På The Montcalm Royale London House kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel London
  Från1.932krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3569 recensioner från resenärerBaserat på 3569 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Piccadilly Circus. 127 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDenna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • InterContinental London The O2
  Från1.451krPer natt

  InterContinental London The O2stars

  Docklands, London , Waterview drive 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4887 recensioner från resenärerBaserat på 4887 recensioner från resenärer

  The riverside InterContinental® London - The O2 hotel stands out in the buzzing Greenwich Peninsula, with 453 luxury rooms, a beauty spa and a ballroom for up to 3,000. Spectacular Canary Wharf views are best enjoyed over cocktails in Eighteen Sky Bar, one of several dining destinations in the new hotel. The O2 arena is steps away and the Emirates Air Line zips over the Thames to ExCel London. The Thames Clipper and the Jubilee line offer fast links to London’s West end and London City Airport.

  Se mer
 • Sofitel London St James
  Från3.021krPer natt

  Sofitel London St Jamesstars

  Piccadilly Circus, London , 6 waterloo place 6 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4719 recensioner från resenärerBaserat på 4719 recensioner från resenärer

  På Sofitel London St James får du femstjärnigt boende i hjärtat av Londons West End. Detta landmärke, ofta rankat som ett av de bästa hotellen i London, kombinerar traditionell brittisk design och modern fransk stil. Hotellet ligger i en klass II-kulturm ärkt byggnad, och har en restaurang, The Balcon. The Rose Lounge, St James Bar, ett stort utbud av konferenslokaler och ett prisbelönt spa. Sofitel London St James är ett helt rökfritt hotell.

  Se mer
 • The Langham London
  Från3.685krPer natt

  The Langham Londonstars

  Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1294 recensioner från resenärerBaserat på 1294 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Oxford Street. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 380 rum. The Langham London byggdes 1865 och totalrenoverades 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. The Langham London tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på The Langham London är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på The Langham London. Det finns parkeringsplatser. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. The Langham London kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Chilworth
  Från935krPer natt

  The Chilworthstars

  Paddington, London , Westbourne terrace 55/61 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Paddington. Totalt 98 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på The Chilworth har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Kimpton London Fitzroy
  Från2.022krPer natt

  Kimpton London Fitzroystars

  Russell Square area, London , Russell square 1-8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 623 recensioner från resenärerBaserat på 623 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Russell Square. Kimpton London Fitzroy har totalt 373 rum. Kimpton London Fitzroy byggdes 1898 och 2004 totalrenoverades det. Kimpton London Fitzroy är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Kimpton London Fitzroy har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  61  Hotell - London
Sida  1  av  7
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här