5-stjärniga hotell i London

Se på kartan
5-stjärniga hotell i London

5-stjärniga hotell i LondonFrån  399kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i London

 • Town Hall Hotel & Apartments
  Från2.190krPer natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1502 recensioner från resenärerBaserat på 1502 recensioner från resenärer

  Town Hall Hotel is located on Patriot Square in London. This property is centrally positioned in the heart of London's lively East End. The Whitechapel Gallery exhibiting modern art, is close by.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Från4.665krPer natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2339 recensioner från resenärerBaserat på 2339 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Green Park. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har totalt 129 rum. Detta boende stod klart 1851 och renoverades 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmen på Flemings Mayfair är rullstolsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Flemings Mayfair. Det finns parkeringsplatser på Flemings Mayfair. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Landmark
  Från4.088krPer natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3497 recensioner från resenärerBaserat på 3497 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Marylebone. Från denna egendom som är belägen 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra resenärer har 25. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 299 rum. Detta hotell som byggdes 1899 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på The Landmark. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Conrad London St. James
  Från3.145krPer natt

  Conrad London St. Jamesstars

  Westminster, London , Broadway 22-28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4141 recensioner från resenärerBaserat på 4141 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Westminster. Från detta boende som ligger 2 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum på Conrad London St. James är 256. Anläggningen byggdes 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 13 är handikappsanpassade. Conrad London St. James är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet.

  Se mer
 • Sofitel London Heathrow
  Från2.878krPer natt

  Sofitel London Heathrowstars

  Heathrow Flygplats, London , Terminal 5 london heathrow airport - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 13564 recensioner från resenärerBaserat på 13564 recensioner från resenärer

  Sofitel London Heathrow Airport är Heathrows enda flygplatshotell med direkt tillgång till Terminal 5 och smidig tillgång till övriga terminaler. Här finns 605 rökfria rum varav 27 sviter, 45 mötesrum, två restauranger, två barer, en tesalong och en mängd andra matställen. Hotellet har dessutom en frisörsalong, ett toppmodernt spa, gym och egen parkering.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Från1.579krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
   

  Detta enastående hotell återfinns i Battersea. Våra besökare har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 65 rum. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Små husdjur kan bo på detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Langham London
  Från4.559krPer natt

  The Langham Londonstars

  Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1144 recensioner från resenärerBaserat på 1144 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Oxford Street, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 380. Detta hotell byggdes 1865 och totalrenoverades 2016. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på The Langham London är rullstolsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta hotell. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  Från3.170krPer natt

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, London , leicester square 31-36 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3441 recensioner från resenärerBaserat på 3441 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Piccadilly Circus. Detta boende innefattar 127 trivsamma rum. Radisson Blu Edwardian Hampshire genomgick en totalrenovering 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hilton London Bankside
  Från3.895krPer natt

  Hilton London Banksidestars

  Waterloo, London , Great suffolk street 2-8 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2427 recensioner från resenärerBaserat på 2427 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Waterloo. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Totalt 292 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell byggdes 2015. Tillgång till internet gör gästernas vistelse ännu trevligare. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell.

  Se mer
 • The Kensington Hotel
  Från4.025krPer natt

  The Kensington Hotelstars

  Södra Kensington, London , Queen's gate 109-113 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3451 recensioner från resenärerBaserat på 3451 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i South Kensington. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 150 trivsamma rum. Denna anläggning som byggdes 1900 totalrenoverades 2009. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på The Kensington Hotel bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  44  Hotell - London
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här