Billiga hotell i London

Se på kartan
Billiga hotell i London

Billiga hotell i LondonFrån  326kr

Billiga hotell Recommenderade i London

 • Publove The White Ferry
  Från758krPer natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 633 recensioner från resenärerBaserat på 633 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Victoria Station. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 6 rum. Publove The White Ferry har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Publove The White Ferry. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barkston Rooms Earls Court
  Från325krPer natt

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earl's Court, London , Barkston gardens 1 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 288 recensioner från resenärerBaserat på 288 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Earls Court. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 9. 1 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer har 27. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Barkston Rooms Earls Court är 91. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Barkston Rooms Earls Court bidrar till gästernas trivsel. Barkston Rooms Earls Court har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. På Barkston Rooms Earls Court kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Från398krPer natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är särskilt utformat för vuxna och finns i Battersea. Från detta boende som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Från den här egendomen är det 7. 0 kilometer till backarna. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 22. 2 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Från562krPer natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 418 recensioner från resenärerBaserat på 418 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Paddington. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Publove The Green Man håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. På Publove The Green Man kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • RestUp London
  Från448krPer natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo, London , Driscoll house, new kent road 172 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 53 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 643 recensioner från resenärerBaserat på 643 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska vandrarhem, inrymt i en stor och traditionell byggnad över 100 år sedan och helt renoverade, är mycket vackert beläget nära de största turistattraktionerna i staden. Inne i den här stilfulla prisvärt boende med moderna och trendiga är den perfekta platsen att bo för par eller vänner som vill upptäcka denna underbara stad.

  Se mer
 • Generator London
  Från1.205krPer natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3239 recensioner från resenärerBaserat på 3239 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Viking
  Från662krPer natt

  Vikingstars

  Stratford, London , Romford road,startford 162 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 767 recensioner från resenärerBaserat på 767 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell ligger nära många pubar, barer och restauranger där du kan smaka engelska specialiteter och internationell mat. Området, som kallas Borough of Newnham, har bra förbindelser med kollektivtrafik. Londons centrum och dess attraktioner ligger bara 12 km bort. Detta är en idealisk plats där för att upptäcka den engelska huvudstaden och allt den har att erbjuda.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Från607krPer natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem som återfinns i Euston, är adults-only. Publove The Exmouth Arms garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Publove The Exmouth Arms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Publove The Exmouth Arms. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • King Solomon
  Från808krPer natt

  King Solomonstars

  Brent Cross, London , Golders green road 155/159 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 771 recensioner från resenärerBaserat på 771 recensioner från resenärer

  This hotel is located in the tree-lined suburb of Golders Green, in North London, near the Golders Green and Brent Cross underground (tube) stations and a short drive to newly opened Wembley Stadium Complex and Wembley Arena. Brent Cross shopping centre is just 5 minutes away.

  Se mer
 • Lords
  Från823krPer natt

  Lordsstars

  Bayswater, London , Leinster square 20-22 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 124 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 620 recensioner från resenärerBaserat på 620 recensioner från resenärer

  Detta blygsamma hotell, byggt i mitten av 1900-talet, ligger i ett lugnt område med gångavstånd från stadens centrum. Gästerna har tillgång till de närmaste allmänna kommunikationer inom gångavstånd från hotellet, vilket ger bekväm tillgång till de turistiska och kulturella platset av intresse i London. Detta hotell är perfekt för både par eller stora och små grupper.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  51  Hotell - London
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här