Djurvänligt hotell i London

Se på kartan
Djurvänligt hotell i London

Djurvänligt hotell i LondonFrån  326kr

Djurvänligt hotell Recommenderade i London

 • Flemings Mayfair
  Från3.964krPer natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2486 recensioner från resenärerBaserat på 2486 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Green Park. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell som byggdes 1851 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Flemings Mayfair. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta boende tillåter små husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel London
  Från2.812krPer natt

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Marble Arch. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra kunder har 14. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 998 ombonade rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga Hard Rock Hotel London är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Både stora och små husdjur är tillåtna på Hard Rock Hotel London. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • Danubius Regents Park
  Från1.693krPer natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regent's Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 73 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1359 recensioner från resenärerBaserat på 1359 recensioner från resenärer

  Detta eleganta moderna hotellet har utsikt över Regents Park och Herrens Cricket Ground, är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka denna underbara stad. Hotellet har en restaurang, bar och konferensmöjligheter. Sevärdheter som Madame Tussauds och Marble Arch ligger inom gångavstånd, Camden Town, Oxford Street och Hyde Park ligger inom räckhåll.

  Se mer
 • ibis London Shepherds Bush
  Från1.300krPer natt

  ibis London Shepherds Bushstars

  Sheperd's Bush, London , Rockley road 3-5 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2272 recensioner från resenärerBaserat på 2272 recensioner från resenärer

  På ibis London Shepherd's Bush får du ett skinande rent boende och bästa möjliga stadsläge, ett stenkast från lokala sevärdheter och praktiska förbindelser. Du får en stadig frukost varje morgon, kostnadsfri wifi, en modern och inbjudande bar och restaurang, en effektiv bokningsservice för rundturer och bekväma Sweet Bed-sängar i varje rum. Hos oss får du helt enkelt en avslappnande och uppfriskande London-vistelse.

  Se mer
 • Hilton London Kensington
  Från1.434krPer natt

  Hilton London Kensingtonstars

  Sheperd's Bush, London , Holland park avenue 179-199 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5092 recensioner från resenärerBaserat på 5092 recensioner från resenärer

  Detta charmiga boende har ett avundsvärt läge i Londons centrum. Det ligger en kort bilresa från världskända Kensington Palace, och närmaste station är Holland Park. Du bor dessutom bara ett stenkast från Royal Crescent Gardens och andra attraktioner såsom Design Museum och Leighton House Museum. Detta hotell i modern stil erbjuder ett brett urval av olika rumstyper för att tillgodose alla resenärers behov. Här erbjuds allt från bekväma standardrum till eleganta exklusiva enheter. Boendet har också en bastu och ett ångbad samt mötesrum, som passar perfekt för affärsresenärer. På boendet kan du äta dina måltider i den vackra loungen, perfekt för trevliga stunder med familjen eller vännerna.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Från1.330krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell finns i Battersea. Våra resenärer har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Rafayel Hotel And Spa. Alla gästerna på Rafayel Hotel And Spa kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Rafayel Hotel And Spa håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hilton London Olympia
  Från1.394krPer natt

  Hilton London Olympiastars

  Kensington, London , Kensington high street 380 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3217 recensioner från resenärerBaserat på 3217 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Kensington. Det totala antalet rum är 405. Detta boende totalrenoverades 2001. Hilton London Olympia är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Hilton London Olympia är rullstolsanpassade. På den här anläggningen är husdjur tillåtna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton London Paddington
  Från3.245krPer natt

  Hilton London Paddingtonstars

  Paddington, London , Praed street- paddington 146 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4905 recensioner från resenärerBaserat på 4905 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Paddington. Inte långt bort hittar våra gäster transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 419 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1854 och totalrenoverades 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmen på Hilton London Paddington är rullstolsanpassade. Både resenärer och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Hilton London Paddington erbjuder. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Hilton London Paddington som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Hilton London Paddington kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel London Wembley
  Från1.269krPer natt

  Novotel London Wembleystars

  Wembley, London , 5 olympic way, wembley - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1669 recensioner från resenärerBaserat på 1669 recensioner från resenärer

  Novotel London Wembley är ett modernt hotell på Olympic Way, i närheten av Wembley Stadium och Wembley Arena. De rymliga rummen har inretts för ett bekvämt levnadssätt och vi har fullt utrustade konferensrum för upp till 120 personer. Besök vår restaurang och njut av en mängd olika internationella rätter, lätta måltider eller drinkar på Novotel.

  Se mer
 • Novotel London Heathrow M4 Jct 4
  Från933krPer natt

  Novotel London Heathrow M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow Flygplats, London , Cherry lane, west drayton, junction 4m4 4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2960 recensioner från resenärerBaserat på 2960 recensioner från resenärer

  This hotel is located in the heart of Heathrow Airport, 30 minutes from Central London. Close by to attractions such as Stockley Park, Windsor Castle and Legoland.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  80  Hotell - London
Sida  1  av  8
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här