Endast vuxna i London

Se på kartan
Endast vuxna i London

Endast vuxna i LondonFrån  341kr

Endast vuxna Recommenderade i London

 • Publove The White Ferry
  Från841krPer natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 631 recensioner från resenärerBaserat på 631 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Victoria Station. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 6 rum. Publove The White Ferry har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Publove The White Ferry. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barkston Rooms Earls Court
  Från340krPer natt

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earl's Court, London , Barkston gardens 1 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 285 recensioner från resenärerBaserat på 285 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Earls Court. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 9. 1 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer har 27. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Barkston Rooms Earls Court är 91. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Barkston Rooms Earls Court bidrar till gästernas trivsel. Barkston Rooms Earls Court har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. På Barkston Rooms Earls Court kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Generator London
  Från1.351krPer natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3190 recensioner från resenärerBaserat på 3190 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Från457krPer natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 259 recensioner från resenärerBaserat på 259 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är särskilt utformat för vuxna och finns i Battersea. Från detta boende som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Från den här egendomen är det 7. 0 kilometer till backarna. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 22. 2 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Från778krPer natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 417 recensioner från resenärerBaserat på 417 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Paddington. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Publove The Green Man håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. På Publove The Green Man kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Från837krPer natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 456 recensioner från resenärerBaserat på 456 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem som återfinns i Euston, är adults-only. Publove The Exmouth Arms garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Publove The Exmouth Arms tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Publove The Exmouth Arms. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Steam Engine
  Från513krPer natt

  Publove The Steam Enginestars

  Waterloo, London , Cosser street 41-42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem som återfinns i Waterloo, är endast för vuxna. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Publove The Steam Engine som har totalt 4 rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Altitude Apartments
  Från2.704krPer natt

  Altitude Apartmentsstars

  Aldgate, London , 71 alie street, london, e1 8ng - Karta
   

  Denna charmiga lägenhet är endast för vuxna och ligger i Aldgate. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Altitude Apartments som har totalt 10 rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på Altitude Apartments. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. På Altitude Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Earls Court
  Från1.807krPer natt

  Holiday Inn Express Earls Courtstars

  Earl's Court, London , North end road 295 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1839 recensioner från resenärerBaserat på 1839 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger bara några minuter från Earls Court Arena och Olympia Exhibition Centre, endast 7,9 km från centrala London. West Kensington buss-och tunnelbanestationen ger gästerna direkt tillgång till centrala London. Som gäst på hotellet har du enkel tillgång till Earls Court Exhibition Centre, och Stamford Bridge Stadium. Hammersmith Apollo och London Natural History Museum är också nära håll.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här