Endast vuxna i London

Se på kartan
Endast vuxna i London

Endast vuxna i LondonFrån  202kr

Endast vuxna Recommenderade i London

 • Holiday Inn Express Earls Court
  Från506krPer natt

  Holiday Inn Express Earls Courtstars

  Earl's Court, London , North end road 295 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1842 recensioner från resenärerBaserat på 1842 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger bara några minuter från Earls Court Arena och Olympia Exhibition Centre, endast 7,9 km från centrala London. West Kensington buss-och tunnelbanestationen ger gästerna direkt tillgång till centrala London. Som gäst på hotellet har du enkel tillgång till Earls Court Exhibition Centre, och Stamford Bridge Stadium. Hammersmith Apollo och London Natural History Museum är också nära håll.

  Se mer
 • Cleveland Residences Apartments
  Från1.234krPer natt

  Cleveland Residences Apartmentsstars

  Oxford Street, London , Cleveland street london w1t 4hy - Karta
   

  Denna gulliga lägenhet är endast för vuxna och ligger i Oxford Street. Från denna lägenhet som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Cleveland Residences Apartments som har totalt 14 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. På Cleveland Residences Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Från317krPer natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Euston är detta mysiga vandrarhem endast avsett för vuxna. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Publove The Exmouth Arms håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Publove The Exmouth Arms kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The White Ferry
  Från294krPer natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 633 recensioner från resenärerBaserat på 633 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Victoria Station. Detta boende med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Publove The White Ferry har wifi-anslutning. Receptionen på Publove The White Ferry har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Steam Engine
  Från328krPer natt

  Publove The Steam Enginestars

  Waterloo, London , Cosser street 41-42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 389 recensioner från resenärerBaserat på 389 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Waterloo. De som bor på denna anläggning, som har totalt 4 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Publove The Steam Engine. Detta boende tillåter inte husdjur. Publove The Steam Engine kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Från1.567krPer natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är särskilt utformat för vuxna och finns i Battersea. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här vandrarhemmet. Från det här vandrarhemmet är det 7. 0 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 22. 2 kilometer till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Publove The Crown har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Publove The Crown. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Generator London
  Från433krPer natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 80 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3239 recensioner från resenärerBaserat på 3239 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • St Christopher's Inn Oasis London Bridge - Female
  Från981krPer natt

  St Christopher's Inn Oasis London Bridge - Femalestars

  Southwark, London , 161-165 borough high street, southwark 161-165 - Karta
   

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Southwark. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. St Christopher's Inn Oasis London Bridge - Female tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangPå St Christopher's Inn Oasis London Bridge - Female kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luxurious Lawrence House Serviced Apartment
  Från1.234krPer natt

  Luxurious Lawrence House Serviced Apartmentstars

  Islington, London , 238 lawrence house, city road - Karta
   

  Denna gulliga lägenhet finns i Islington. Med sina totalt 2 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Luxurious Lawrence House Serviced Apartment har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Detta barnvänliga Luxurious Lawrence House Serviced Apartment är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Luxurious Lawrence House Serviced Apartment är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St Christopher’s Inn Liverpool Street
  Från1.680krPer natt
   

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i St. Paul's Cathedral and The City. St Christopher’s Inn Liverpool Street garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 7 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här