Hotell med pool i London

Se på kartan
Hotell med pool i London

Hotell med pool i LondonFrån  233kr

Hotell med pool Recommenderade i London

 • Novotel London Brentford
  Från779krPer natt

  Novotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1201 recensioner från resenärerBaserat på 1201 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Brentford. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. 202 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Dessutom kan gästerna bo på Novotel London Brentford med sina husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Novotel London Brentford erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Novotel London Brentford kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Marble Arch By Montcalm
  Från1.201krPer natt

  The Marble Arch By Montcalmstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place 31 - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Marble Arch. The Marble Arch By Montcalm har totalt 42 rum. Kunderna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i detta hotell. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. The Marble Arch By Montcalm tillhandahåller inga babysängar på begäran. The Marble Arch By Montcalm är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Savoy
  Från4.987krPer natt

  The Savoystars

  The Strand, London , Strand - Karta
   

  Detta enastående hotell återfinns i The Strand. Totalt 263 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Trots att detta hotell byggdes 1889 har det genomgått en renovering 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på The Savoy, A Fairmont Hotel. Alla badrum på The Savoy, A Fairmont Hotel är handikappanpassadeVarför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The Savoy, A Fairmont Hotel. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Novotel London Blackfriars
  Från1.113krPer natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo, London , 46 blackfriars road 46 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3016 recensioner från resenärerBaserat på 3016 recensioner från resenärer

  Novotel London Blackfriars passar perfekt för såväl affärer eller nöje. Här bor du i ett vackert designat, modernt och spännande hotell i en livlig del av London. Hotellet ligger bara några minuter från centrum och Londons berömda Southbank. Du bor inom g ångavstånd från Waterloo Station och några av huvudstadens mest berömda landmärken, inklusive London Eye, Tate Modern och St. Pauls Cathedral. Varva ned i vår hotellrestaurang och bar Jamboree, som bjuder på smaker från hela världen.

  Se mer
 • Mercure London North Watford Hunton Park Hotel
  Från630krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1029 recensioner från resenärerBaserat på 1029 recensioner från resenärer

  Set in 9 hectares of landscaped gardens and leisure facilities.

  Se mer
 • Novotel London Heathrow Airport - M4 Jct 4
  Från573krPer natt

  Novotel London Heathrow Airport - M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow Flygplats, London , Cherry lane west drayton junction 4m4 4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2960 recensioner från resenärerBaserat på 2960 recensioner från resenärer

  This hotel is located in the heart of Heathrow Airport, 30 minutes from Central London. Close by to attractions such as Stockley Park, Windsor Castle and Legoland.

  Se mer
 • Mercure Dartford Brands Hatch Hotel & Spa
  Från611krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 326 recensioner från resenärerBaserat på 326 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Dartford. Denna anläggning innefattar 121 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2008. Mercure Dartford Brands Hatch tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Dygnet-runt-servicen på Mercure Dartford Brands Hatch bidrar till gästernas trivsel. De gemensamma utrymmen på Mercure Dartford Brands Hatch är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mercure Dartford Brands Hatch. Mercure Dartford Brands Hatch har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Mercure Dartford Brands Hatch erbjuder en mängd olika matupplevelser. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure London Watford Hotel
  Från647krPer natt

  Mercure London Watford Hotelstars

  Watford, London , A41 watford bypass - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1264 recensioner från resenärerBaserat på 1264 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Watford. Totalt 218 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 1970. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Mercure London Watford håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Mercure London Watford. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här