Hotell med spa i London

Se på kartan
Hotell med spa i London

Hotell med spa i LondonFrån  233kr

Hotell med spa Recommenderade i London

 • Rafayel Hotel And Spa
  Från1.557krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Battersea. Våra kunder har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Rafayel Hotel And Spa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf London
  Från1.490krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4487 recensioner från resenärerBaserat på 4487 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Docklands. Våra gäster har 40. 4 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 169 rum. Detta boende renoverades 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna på Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The May Fair, A Radisson Collection Hotel London
  Från2.575krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5581 recensioner från resenärerBaserat på 5581 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Green Park. Anläggningen har totalt 404 rum. The May Fair, A Radisson Collection Hotel totalrenoverades 2016. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på The May Fair, A Radisson Collection Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. The May Fair, A Radisson Collection Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har The May Fair, A Radisson Collection Hotel några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på The May Fair, A Radisson Collection Hotel. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel London
  Från816krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6059 recensioner från resenärerBaserat på 6059 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i utkanten av London. Gästerna kommer att befinna sig nära de många attraktioner som denna pulserande stad har att erbjuda. Det allmänna kommunikationsmedlen finns i närheten och erbjuder enkel transport till andra delar av staden. Hotellet ligger bara en kort bilfärd från flygplatsen Heathrow. Detta eleganta hotell ger löftet om en verkligt trevlig vistelse. Rummen är utsökt inredda och erbjuder en lyxig miljö där man kan helt koppla av och varva ner på. Rummen är välutrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att imponeras av det stora utbud av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • InterContinental London The O2
  Från1.100krPer natt

  InterContinental London The O2stars

  Docklands, London , Waterview drive 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4887 recensioner från resenärerBaserat på 4887 recensioner från resenärer

  The riverside InterContinental® London - The O2 hotel stands out in the buzzing Greenwich Peninsula, with 453 luxury rooms, a beauty spa and a ballroom for up to 3,000. Spectacular Canary Wharf views are best enjoyed over cocktails in Eighteen Sky Bar, one of several dining destinations in the new hotel. The O2 arena is steps away and the Emirates Air Line zips over the Thames to ExCel London. The Thames Clipper and the Jubilee line offer fast links to London’s West end and London City Airport.

  Se mer
 • Holiday Inn Hemel Hempstead M1-J8
  Från393krPer natt

  Holiday Inn Hemel Hempstead M1-J8stars

  Luton Flygplats, London , Breakspear way, hemel hempstead - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 792 recensioner från resenärerBaserat på 792 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Luton Airport. Anläggningen har totalt 150 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2020. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza London-Battersea
  Från982krPer natt

  Crowne Plaza London-Batterseastars

  Battersea, London , Bridge wharf - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1610 recensioner från resenärerBaserat på 1610 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Battersea. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna anläggning har totalt 78 ombonade rum. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Husdjur är inte tillåtna på Crowne Plaza London-Battersea(Previously Verta). Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Crowne Plaza London-Battersea(Previously Verta) erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Down Hall Country House
  Från2.330krPer natt

  Down Hall Country Housestars

  Stansted Flygplats, London , Matching rd, hatfield heath - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1990 recensioner från resenärerBaserat på 1990 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Stansted Airport. Detta boende har totalt 99 rum. Detta hotell som byggdes 1540 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Down Hall Country House är handikappanpassadeDessutom kan de som bor på denna anläggning ta med sig sina husdjur. Down Hall Country House tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Down Hall Country House har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Plaza County Hall
  Från1.333krPer natt

  Park Plaza County Hallstars

  Westminster, London , Addington street 1 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8779 recensioner från resenärerBaserat på 8779 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge på South Bank och ligger precis intill många av Londons mest kända attraktioner som Westminsterpalatset, Westminster Abbey, London Dungeons och London Eye. Hotellet blev utnämnt till "Bästa familjevänliga hotell" vid HRS Hotel Excellence Awards 2011 och är specialiserat på att välkomna barn som VIPs med sitt "Family Fun in the City"-paket. Rymliga familjerum med stora garderober och gott om utrymme att koppla av och varva ner på, medan Studiorum och Penthouse-lägenheter låter er koppla av med definierade sov- och vardagsrum. Ytterligare faciliteter inkluderar en restaurang och en bar där gästerna kan njuta av en trevlig måltid och en drink samt ett modernt gym där gästerna kan upprätthålla sin träningsrutin.

  Se mer
 • Park Plaza Westminster Bridge
  Från1.342krPer natt

  Park Plaza Westminster Bridgestars

  Westminster, London , Westminister bridge road 200 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 20950 recensioner från resenärerBaserat på 20950 recensioner från resenärer

  Detta vackra hotell ligger på södra sidan av Westminster Bridge, med utsikt över floden till Westminsterpalatset och Big Ben. Hotellet ligger bara en kort promenad från Waterloo Station. Restaurangerna och barerna på South Bank ligger bara 100 meter bort och det ligger 200 m från Themsen. Det är perfekt beläget på kort gångavstånd från Londons viktigaste turistattraktioner, inklusive Big Ben, Westminsterpalatset, London Aquarium, London Eye, Imperial War Museum, Westminster Abbey, Trafalgar Square och Buckingham Palace. De bekväma hotellrummen, sviterna och takvåningarna är inredda med modern stil och en antydan av elegans i boutiquestil och har en slående utsikt över staden samt moderna bekvämligheter.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - London
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här