Hotell med spa i London

Se på kartan
Hotell med spa i London

Hotell med spa i LondonFrån  273kr

Hotell med spa Recommenderade i London

 • Rafayel Hotel And Spa
  Från2.206krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Battersea. Våra kunder har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Rafayel Hotel And Spa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The May Fair, A Radisson Collection Hotel
  Från2.869krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5581 recensioner från resenärerBaserat på 5581 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Green Park. Anläggningen har totalt 404 rum. The May Fair, A Radisson Collection Hotel totalrenoverades 2016. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på The May Fair, A Radisson Collection Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. The May Fair, A Radisson Collection Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har The May Fair, A Radisson Collection Hotel några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på The May Fair, A Radisson Collection Hotel. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf
  Från1.502krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4487 recensioner från resenärerBaserat på 4487 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Docklands. Våra gäster har 40. 4 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 169 rum. Detta boende renoverades 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna på Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Hemel Hempstead M1-J8
  Från942krPer natt

  Holiday Inn Hemel Hempstead M1-J8stars

  Luton Flygplats, London , Breakspear way, hemel hempstead - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 792 recensioner från resenärerBaserat på 792 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Luton Airport. Anläggningen har totalt 150 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2020. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The LaLiT London
  Från3.013krPer natt

  The LaLiT Londonstars

  Tower Bridge, London , Tooley street 181 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 643 recensioner från resenärerBaserat på 643 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Tower Bridge. Våra kunder har 8. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 70 trivsamma rum. The LaLiT London har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. The LaLiT London har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på The LaLiT London som har några handikappanpassade rum. The LaLiT London är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags kunder. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på The LaLiT London som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Heathrow
  Från866krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6059 recensioner från resenärerBaserat på 6059 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i utkanten av London. Gästerna kommer att befinna sig nära de många attraktioner som denna pulserande stad har att erbjuda. Det allmänna kommunikationsmedlen finns i närheten och erbjuder enkel transport till andra delar av staden. Hotellet ligger bara en kort bilfärd från flygplatsen Heathrow. Detta eleganta hotell ger löftet om en verkligt trevlig vistelse. Rummen är utsökt inredda och erbjuder en lyxig miljö där man kan helt koppla av och varva ner på. Rummen är välutrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att imponeras av det stora utbud av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • Park Plaza Westminster Bridge
  Från2.097krPer natt

  Park Plaza Westminster Bridgestars

  Westminster, London , Westminister bridge road 200 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 20950 recensioner från resenärerBaserat på 20950 recensioner från resenärer

  Detta vackra hotell ligger på södra sidan av Westminster Bridge, med utsikt över floden till Westminsterpalatset och Big Ben. Hotellet ligger bara en kort promenad från Waterloo Station. Restaurangerna och barerna på South Bank ligger bara 100 meter bort och det ligger 200 m från Themsen. Det är perfekt beläget på kort gångavstånd från Londons viktigaste turistattraktioner, inklusive Big Ben, Westminsterpalatset, London Aquarium, London Eye, Imperial War Museum, Westminster Abbey, Trafalgar Square och Buckingham Palace. De bekväma hotellrummen, sviterna och takvåningarna är inredda med modern stil och en antydan av elegans i boutiquestil och har en slående utsikt över staden samt moderna bekvämligheter.

  Se mer
 • Down Hall Country House
  Från1.145krPer natt

  Down Hall Country Housestars

  Stansted Flygplats, London , Matching rd, hatfield heath - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1990 recensioner från resenärerBaserat på 1990 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Stansted Airport. Detta boende har totalt 99 rum. Detta hotell som byggdes 1540 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Down Hall Country House är handikappanpassadeDessutom kan de som bor på denna anläggning ta med sig sina husdjur. Down Hall Country House tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Down Hall Country House har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Courthouse London
  Från3.710krPer natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1807 recensioner från resenärerBaserat på 1807 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Oxford Street. 112 välkomnande rum finns på anläggningen. Gästerna kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Courthouse London är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärena kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Courthouse London erbjuder en mängd olika matupplevelser. Courthouse London har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer.

  Se mer
 • The Marble Arch By Montcalm
  Från1.774krPer natt

  The Marble Arch By Montcalmstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place 31 - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Marble Arch. The Marble Arch By Montcalm har totalt 42 rum. Kunderna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i detta hotell. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. The Marble Arch By Montcalm tillhandahåller inga babysängar på begäran. The Marble Arch By Montcalm är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - London
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här