Lägenheter och lägenhetshotell i London

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i London

Lägenheter och lägenhetshotell i LondonFrån  341kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i London

 • Citadines South Kensington London
  Från2.535krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1168 recensioner från resenärerBaserat på 1168 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotellkomplex i tegel ligger i hjärtat av London, alldeles i närheten av Victoria and Albert Museum, naturhistoriska museet och det berömda varuhuset Harrods, perfekt för en shoppingdag. Buckingham Palace nås enkelt med en kort tunnelbanetur. I det omgivande området finns många barer och restauranger, liksom butiker, biografer och teatrar. De närmaste stationerna är Gloucester Road och High Street Kensington. Lägenhetskomplexet har en välkomnande foajé med 24-timmarsreception och hissar. Gästerna har möjlighet att parkera sina bilar i garaget. Enrums- och flerrumslägenheterna är fint möblerade, har luftkonditionering liksom ett kombinerat vardagsrum/sovrum, kokvrå och badrum med hårtork. Flerrumslägenheterna har också ett separat sovrum. Frukost serveras gästerna varje morgon.

  Se mer
 • Grand Plaza Serviced Apartments
  Från2.427krPer natt

  Grand Plaza Serviced Apartmentsstars

  Bayswater, London , Princess square 42 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3082 recensioner från resenärerBaserat på 3082 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Bayswater. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Totalt 198 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Grand Plaza Serviced Apartments. Denna anläggning som byggdes 1800 totalrenoverades 2003. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chelsea Cloisters
  Från1.869krPer natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1125 recensioner från resenärerBaserat på 1125 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Chelsea. Våra gäster har 15. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 190 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Chelsea Cloisters . Denna anläggnings byggår är 1935. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Chelsea Cloisters . Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hyde Park Apartments
  Från1.544krPer natt

  Hyde Park Apartmentsstars

  Paddington, London , Craven hill 8 - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Med ett utmärkt läge i stadens centrum, är detta hotell en kort promenad från Hyde Park. Paddington Station ligger bara 300 meter från hotellet, att sätta hela staden och dess sevärdheter inom räckhåll, och Big Ben ligger bara 600 meter bort. Hotellet erbjuder mysiga lägenheter med en elegant inredning, moderna kök och Wi-Fi, bara trägolv och en modern design. Hotellet erbjuder även tvättservice och cykeluthyrning.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences
  Från8.451krPer natt
  4,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1898 recensioner från resenärerBaserat på 1898 recensioner från resenärer

  Denna sofistikerade lägenhet är belägen i Victoria Station. Våra kunder har 12. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 86 ombonade rum. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences byggdes 1 och totalrenoverades 2002. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Earth Check-certifiering. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences erbjuder en mängd olika matupplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Angel Serviced Apartments
  Från2.695krPer natt

  Angel Serviced Apartmentsstars

  Islington, London , 74 central st london ec1v 8ab - Karta
   

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Islington. Denna anläggning med endast 8 rum passar bra för en lugn vistelse. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roland House Apartments
  Från1.982krPer natt

  Roland House Apartmentsstars

  Södra Kensington, London , Old brompton road/roland gardens - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 31 recensioner från resenärerBaserat på 31 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet ligger i South Kensington. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Totalt 89 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Roland House Apartments totalrenoverades 2001. Både fast och trådlöst internet finns på Roland House Apartments. Dygnet-runt-servicen på Roland House Apartments bidrar till gästernas trivsel. Roland House Apartments tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Phoenix Heights By BridgeStreet
  Från2.027krPer natt

  Phoenix Heights By BridgeStreetstars

  Docklands, London , Mastmaker road 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Docklands. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 8. 8 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Våra kunder har 8. 5 kilometer till flygplatsen. Phoenix Heights By BridgeStreet har totalt 56 rum. Phoenix Heights By BridgeStreet byggdes 2010. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta boende tillåter inte husdjur. På Phoenix Heights By BridgeStreet kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Shoreditch Square Apartments
  Från2.335krPer natt

  Shoreditch Square Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Stephen court, 5 diss street, london, e2 7qx - - Karta
   

  Denna bekväma lägenhet finns i Liverpool Street. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 12 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Shoreditch Square Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Farringdon Apartments
  Från2.695krPer natt

  Farringdon Apartmentsstars

  Barbican, London , 37 cock lane ec1a 9bw  - Karta
   

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Barbican. Denna anläggning med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Farringdon Apartments tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - London
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här