Lägenheter och lägenhetshotell i London

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i London

Lägenheter och lägenhetshotell i LondonFrån  289kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i London

 • Citadines South Kensington London
  Från2.245krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1174 recensioner från resenärerBaserat på 1174 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotellkomplex i tegel ligger i hjärtat av London, alldeles i närheten av Victoria and Albert Museum, naturhistoriska museet och det berömda varuhuset Harrods, perfekt för en shoppingdag. Buckingham Palace nås enkelt med en kort tunnelbanetur. I det omgivande området finns många barer och restauranger, liksom butiker, biografer och teatrar. De närmaste stationerna är Gloucester Road och High Street Kensington. Lägenhetskomplexet har en välkomnande foajé med 24-timmarsreception och hissar. Gästerna har möjlighet att parkera sina bilar i garaget. Enrums- och flerrumslägenheterna är fint möblerade, har luftkonditionering liksom ett kombinerat vardagsrum/sovrum, kokvrå och badrum med hårtork. Flerrumslägenheterna har också ett separat sovrum. Frukost serveras gästerna varje morgon.

  Se mer
 • Chelsea Cloisters
  Från1.109krPer natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1139 recensioner från resenärerBaserat på 1139 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Chelsea. Våra gäster har 15. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 190 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Chelsea Cloisters . Denna anläggnings byggår är 1935. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Chelsea Cloisters . Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Grand Plaza Serviced Apartments
  Från1.632krPer natt

  Grand Plaza Serviced Apartmentsstars

  Bayswater, London , Princess square 42 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3104 recensioner från resenärerBaserat på 3104 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Bayswater. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Totalt 198 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Grand Plaza Serviced Apartments. Denna anläggning som byggdes 1800 totalrenoverades 2003. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences
  Från5.398krPer natt
  4,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1903 recensioner från resenärerBaserat på 1903 recensioner från resenärer

  Denna sofistikerade lägenhet är belägen i Victoria Station. Våra kunder har 12. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 86 ombonade rum. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences byggdes 1 och totalrenoverades 2002. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Earth Check-certifiering. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences erbjuder en mängd olika matupplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lanterns Court Two-Bedrooms Apartments
  Från2.679krPer natt

  Lanterns Court Two-Bedrooms Apartmentsstars

  Docklands, London , Denison house, lanterns way 20 - Karta
   

  Denna charmiga lägenhet ligger i Docklands. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. Detta boende totalrenoverades 2009. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Lanterns Court Two-Bedrooms Apartments bidrar till gästernas trivsel. Lanterns Court Two-Bedrooms Apartments erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Lanterns Court Two-Bedrooms Apartments. På Lanterns Court Two-Bedrooms Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Baltimore Wharf Apartments
  Från2.941krPer natt

  Baltimore Wharf Apartmentsstars

  Docklands, London , Baltimore wharf, london, e14 9ey - Karta
   

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Docklands. Baltimore Wharf Apartments garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 5 rum. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Baltimore Wharf Apartments håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Baltimore Wharf Apartments tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassat rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Shoreditch Square Apartments
  Från2.375krPer natt

  Shoreditch Square Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Stephen court, 5 diss street, london, e2 7qx - - Karta
   

  Denna bekväma lägenhet finns i Liverpool Street. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 12 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Shoreditch Square Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyde Park Apartments
  Från1.219krPer natt

  Hyde Park Apartmentsstars

  Paddington, London , Craven hill 8 - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Med ett utmärkt läge i stadens centrum, är detta hotell en kort promenad från Hyde Park. Paddington Station ligger bara 300 meter från hotellet, att sätta hela staden och dess sevärdheter inom räckhåll, och Big Ben ligger bara 600 meter bort. Hotellet erbjuder mysiga lägenheter med en elegant inredning, moderna kök och Wi-Fi, bara trägolv och en modern design. Hotellet erbjuder även tvättservice och cykeluthyrning.

  Se mer
 • Paddington Apartments
  Från1.247krPer natt

  Paddington Apartmentsstars

  Paddington, London , Talbot square, westminster borough 9 - Karta
  1,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Paddington. Från denna egendom som ligger inbäddad 380 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 610 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning renoverades 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Paddington Apartments tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Paddington Apartments.

  Se mer
 • Angel Serviced Apartments
  Från2.374krPer natt

  Angel Serviced Apartmentsstars

  Islington, London , 74 central st london ec1v 8ab - Karta
   

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Islington. Denna anläggning med endast 8 rum passar bra för en lugn vistelse. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - London
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här