Lyxhotell i London

Se på kartan
Lyxhotell i London

Lyxhotell i LondonFrån  362kr

Lyxhotell Recommenderade i London

 • Town Hall Hotel & Apartments
  Från3.358krPer natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1516 recensioner från resenärerBaserat på 1516 recensioner från resenärer

  Town Hall Hotel is located on Patriot Square in London. This property is centrally positioned in the heart of London's lively East End. The Whitechapel Gallery exhibiting modern art, is close by.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  Från4.595krPer natt

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, London , leicester square 31-36 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3558 recensioner från resenärerBaserat på 3558 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Piccadilly Circus. Detta boende har totalt 127 rum. Detta boende totalrenoverades 2017. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder Radisson Blu Edwardian Hampshire babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Landmark
  Från5.053krPer natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3636 recensioner från resenärerBaserat på 3636 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Marylebone. Från denna anläggning som är belägen 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra kunder har 25. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 299 rum. The Landmark byggdes 1899 och 2004 totalrenoverades det. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på The Landmark håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på The Landmark är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. Gäster som bor på The Landmark kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Vid behov kan gästerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. The Landmark är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. The Landmark kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Conrad London St. James
  Från4.430krPer natt

  Conrad London St. Jamesstars

  Westminster, London , Broadway 22-28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4405 recensioner från resenärerBaserat på 4405 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Westminster. Från denna anläggning som ligger 2 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har totalt 256 ombonade rum. Hotellet byggdes år 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Conrad London St. James tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 13 är handikappsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Conrad London St. James. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Från1.355krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell finns i Battersea. Våra resenärer har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Rafayel Hotel And Spa. Alla gästerna på Rafayel Hotel And Spa kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Rafayel Hotel And Spa håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sofitel London Heathrow
  Från2.199krPer natt

  Sofitel London Heathrowstars

  Heathrow Flygplats, London , Terminal 5 london heathrow airport - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 14084 recensioner från resenärerBaserat på 14084 recensioner från resenärer

  Sofitel London Heathrow Airport är Heathrows enda flygplatshotell med direkt tillgång till Terminal 5 och smidig tillgång till övriga terminaler. Här finns 605 rökfria rum varav 27 sviter, 45 mötesrum, två restauranger, två barer, en tesalong och en mängd andra matställen. Hotellet har dessutom en frisörsalong, ett toppmodernt spa, gym och egen parkering.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Från4.979krPer natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2464 recensioner från resenärerBaserat på 2464 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Green Park. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell som byggdes 1851 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Flemings Mayfair. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta boende tillåter små husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Waldorf Hilton
  Från4.647krPer natt

  The Waldorf Hiltonstars

  The Strand, London , Aldwych n/a - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5220 recensioner från resenärerBaserat på 5220 recensioner från resenärer

  Vackert beläget i hjärtat av London har detta lyxiga hotell ett fantastiskt läge. Hotellet ligger endast en kort sträcka från det livliga West End och Covent Garden och de många attraktioner som denna livliga stad kan erbjuda. En uppsjö av restauranger, butiker och nöjesställen finns i närheten. Anslutning till kollektivtrafiken finns bara 50 meter från hotellet. Detta charmiga cityhotell har en lång historia som går tillbaka till 1908. Hotellet lockar besökarna till en värld av dekadans och elegans. Rummen är praktfullt inredda, med komfort och lyx. Hotellet erbjuder ett brett utbud av faciliteter och service som kommer att imponera på även den mest kräsna resenär.

  Se mer
 • The Langham London
  Från8.315krPer natt

  The Langham Londonstars

  Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1278 recensioner från resenärerBaserat på 1278 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Oxford Street. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 380. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1865 och totalrenoverades 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. The Langham London tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på The Langham London är rullstolsanpassade. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. The Langham London erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta boende har affärsfaciliteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton London Bankside
  Från4.607krPer natt

  Hilton London Banksidestars

  Waterloo, London , Great suffolk street 2-8 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2573 recensioner från resenärerBaserat på 2573 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Waterloo. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det totala antalet rum är 292. Detta hotells byggår är 2015. Kunderna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 12 är handikappsanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Hilton London Bankside erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Alla som valt detta boende kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  45  Hotell - London
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här