Lyxhotell i London

Se på kartan
Lyxhotell i London

Lyxhotell i LondonFrån  356kr

Lyxhotell Recommenderade i London

 • Royal Horseguards
  Från2.664krPer natt

  Royal Horseguardsstars

  Westminster, London , Whitehall court - westminster 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 60 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5715 recensioner från resenärerBaserat på 5715 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i den livliga metropolen London. Hotellet ligger bara ett stenkast från Houses of Parliament, Trafalgar Square och London Eye. Hotellet erbjuder utsikt över den magnifika floden Themsen och ligger inom räckhåll från Buckingham Palace, Chinatown samt teatrar och butiker i West End. One Whitehall Place, en av stadens mest prestigefyllda konferens- och festlokaler, gränsar till hotellet. London City flygplats ligger 14 km bort. Detta underbara hotell ligger i en k-märkt byggnad med en fantastisk arkitektonisk design. Hotellet är en av Londons mest ikoniska byggnader och utstrålar prakt och elegans. Hotellet består av oklanderligt inredda rum, föredömliga faciliteter och enastående service. De har WiFi, platt-tv och internationellt uttag, sittplatser, minibar och toalettartiklar. Detta hotell kommer att imponera även på den mest kräsna resenären.

  Se mer
 • The Langham London
  Från4.263krPer natt

  The Langham Londonstars

  Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1294 recensioner från resenärerBaserat på 1294 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Oxford Street. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 380 trivsamma rum. Denna anläggning som byggdes 1865 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2016. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Det finns 2 handikappanpassade rum. The Langham London tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar grön praxis. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Fitzrovia by Capital
  Från2.969krPer natt

  Fitzrovia by Capitalstars

  Oxford Street, London , Great titchfield 102 - Karta
   

  Description not available

  Se mer
 • Claverley Court Apartment Knightsbridge
  Från2.145krPer natt
   

  Detta lyxiga lägenhetshotell återfinns i South Kensington. Detta boende har 16 rum. Claverley Court Apartment Knightsbridge har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Från2.563krPer natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2486 recensioner från resenärerBaserat på 2486 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Green Park. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Flemings Mayfair. Denna anläggning byggdes 1851 och totalrenoverades 2016. Alla gästerna på Flemings Mayfair kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Flemings Mayfair. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Flemings Mayfair är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dukes St James's
  Från2.840krPer natt

  Dukes St James'sstars

  Green Park, London , St james's place 35 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1843 recensioner från resenärerBaserat på 1843 recensioner från resenärer

  Inne på en privat innergård på en mycket lugn gata i hjärtat av London är detta hotell det perfekta navet att utforska staden ifrån. Beläget mellan Mayfair, som är 15 minuters promenad bort, och Green Park, endast fem minuter bort, är det idealiskt med nära till Regent Street, Green Park, teatrar och utsökta butiker. Efter den fantastiska renoveringen smälter hotellets nya design sömlöst ihop med dess historia och traditionella engelska stil. För avkoppling kan gästerna besöka hälsoklubben, som har en ångbastu i italiensk marmor, ett modernt gym och en skönhetssalong. Från personlig träning till skönhetsvård, de engagerade medarbetarna hjälper gästerna att uppfylla sina träningsmål eller bara koppla av och ladda batterierna. Restaurangen serverar Nigel Mendhams raffinerade, brittiska mat. Han föredrar att hålla tekniken utanför köket och fokuserar på att använda traditionella arbetssätt för att skapa måltider som får det att vattnas i munnen.

  Se mer
 • Royal Lancaster London
  Från3.067krPer natt

  Royal Lancaster Londonstars

  Bayswater, London , Lancaster terrace s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 616 recensioner från resenärerBaserat på 616 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Bayswater. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra besökare har 15. 6 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 411 rum på anläggningen. Senast denna anläggning renoverades var 2017. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Royal Lancaster London tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Det finns parkeringsplatser. Denna miljövänliga anläggning har en -certifiering. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Savoy
  Från4.785krPer natt

  The SavoystarsGreenProgram Icon

  The Strand, London , Strand - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell ligger i The Strand. Från detta boende som ligger inbäddat 480 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 29 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 263 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. The Savoy, A Fairmont Hotel byggdes 1889 och totalrenoverades 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell har parkering och garage. Dessutom har denna anläggning gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. The Savoy, A Fairmont Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. The Savoy, A Fairmont Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Från1.461krPer natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta enastående hotell finns i Battersea. Våra kunder har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 65 rum. Rafayel Hotel And Spa har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Rafayel Hotel And Spa. Rafayel Hotel And Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. På Rafayel Hotel And Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Capital Hotel, Apartments & Townhouse
  Från1.733krPer natt

  The Capital Hotel, Apartments & Townhousestars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 943 recensioner från resenärerBaserat på 943 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Knightsbridge. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från den här egendomen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. För våra gäster är det bara 100 meter till flygplatsen. The Capital har totalt 49 rum. The Capital totalrenoverades 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på The Capital. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på The Capital. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  58  Hotell - London
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här