Hotell i närheten av Bloomsbury

Se på kartan
Hotell - Bloomsbury

BloomsburyFrån  350kr

Rekommenderade hotell nära Bloomsbury

 • Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel
  Från1.477krPer natt
  0.13 km från Bloomsbury
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1282 recensioner från resenärerBaserat på 1282 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Russell Square. Våra gäster har 12. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 95 rum. Detta boende totalrenoverades 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Thistle Holborn - The Kingsley
  Från2.260krPer natt

  Thistle Holborn - The Kingsleystars

  Russell Square area, London , Bloomsbury way, holborn 36-37 - Karta
  0.27 km från Bloomsbury
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2643 recensioner från resenärerBaserat på 2643 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Russell Square. Från den här anläggningen som ligger 1. 3 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 23. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 138. Detta hotell stod klart 1898 och renoverades 2000. Thistle Holborn - The Kingsley är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citadines Holborn - Covent Garden London
  Från1.641krPer natt
  0.35 km från Bloomsbury
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1553 recensioner från resenärerBaserat på 1553 recensioner från resenärer

  Detta moderna lägenhetshotell har ett bekvämt läge i centrala London, mellan Central Londons finansdistrikt och West End. Besökarna kommer att vara nära alla aktiviteter, samtidigt som de kan koppla av i ett lugnt och fridfullt område. Tunnelbanestationen Holborn ligger 2 minuters promenad bort, och det intressanta och livliga West Ends Covent Garden ligger bara 10 minuters promenad från boendet. Här finns många eleganta butiker och prisbelönta restauranger. Lägenheterna har en stilfull inredning och kommer att imponera även på de mest kräsna gästerna. Här finns ett fullt utrustat, trevligt kök i det fall gästerna vill laga sin egen frukost, men om de föredrar så kan de dricka en kopp kaffe tillsammans med ett bakverk i frukostrummet.

  Se mer
 • Smart Russell Square
  Från910krPer natt

  Smart Russell Squarestars

  Russell Square area, London , Guilford street london 71-72 - Karta
  0.36 km från Bloomsbury
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1059 recensioner från resenärerBaserat på 1059 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Russell Square. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Inte långt bort hittar våra kunder transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 150 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 60. Smart Russell Square tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna på Smart Russell Square.

  Se mer
 • Guilford House
  Från1.084krPer natt

  Guilford Housestars

  Kings Cross, London , Guilford street 6 - Karta
  0.66 km från Bloomsbury
   

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Kings Cross. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Grenville House
  Från1.084krPer natt

  Grenville Housestars

  Kings Cross, London , 4 guilford street - Karta
  0.67 km från Bloomsbury
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 89 recensioner från resenärerBaserat på 89 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Kings Cross. Denna anläggning med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Regency House
  Från1.646krPer natt

  Regency Housestars

  Russell Square area, London , 71 gower street - Karta
  0.72 km från Bloomsbury
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 416 recensioner från resenärerBaserat på 416 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Russell Square. Detta boende kan erbjuda totalt 16 rum. Regency House har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hostel Generator London
  Från450krPer natt

  Hostel Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  0.72 km från Bloomsbury
  3,4/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3018 recensioner från resenärerBaserat på 3018 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • ME London
  Från4.249krPer natt

  ME Londonstars

  Covent Garden, London , Strand 336-337 - Karta
  0.92 km från Bloomsbury
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3401 recensioner från resenärerBaserat på 3401 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Covent Garden. Totalt 157 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på ME London har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Kings Cross
  Från1.614krPer natt

  Crowne Plaza London Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Kings cross road 1 - Karta
  0.99 km från Bloomsbury
  3,9/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3636 recensioner från resenärerBaserat på 3636 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som renoverades 2002, ligger i ett mycket vackert ställe som är nära centrum av London och inom ett kort avstånd kommer gästerna att hitta bra kommunala transportförbindelser, ett antal barer, restauranger och shoppingstråk. Det här ett bra ställe att bo på om gästerna vill utforska staden, eftersom det är bara en 10 minuters promenad från British Museum och andra attraktioner i turistiska och kulturella intresse.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  54  Hotell - Bloomsbury
Sida  1  av  6
 

Hotell i närheten av  Bloomsbury

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner