Hotell i närheten av British Library

Se på kartan
Hotell - British Library

British LibraryFrån  399kr

Rekommenderade hotell nära British Library

 • Megaro Hotel
  Från2.327krPer natt

  Megaro Hotelstars

  Kings Cross, London , Belgrove street 1 - Karta
  0.23 km från British Library
   

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Kings Cross. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning har totalt 57 rum. Detta hotell snyggades upp 2019. Alla gästerna på Megaro Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The California
  Från1.906krPer natt

  The Californiastars

  Kings Cross, London , 4-8 belgrove st - Karta
  0.23 km från British Library
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2367 recensioner från resenärerBaserat på 2367 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kings Cross. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. 60 välkomnande rum finns på anläggningen. The California totalrenoverades 2014. The California har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på The California bidrar till gästernas trivsel. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. The California kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Inn & Suites Kings Cross
  Från2.902krPer natt

  Comfort Inn & Suites Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Argyle street 31-33 - Karta
  0.24 km från British Library
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Kings Cross. Comfort Inn & Suites Kings Cross garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna på Comfort Inn & Suites Kings Cross. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Studios2Let Cartwright Gardens
  Från3.262krPer natt

  Studios2Let Cartwright Gardensstars

  Kings Cross, London , Cartwright gardens 36-37 - Karta
  0.25 km från British Library
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2680 recensioner från resenärerBaserat på 2680 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Kings Cross. De 269 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Studios2Let Cartwright Gardens håller öppet dygnet runt. Studios2Let Cartwright Gardens tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. På Studios2Let Cartwright Gardens kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO Apollo Hotel
  Från2.736krPer natt

  OYO Apollo Hotelstars

  Kings Cross, London , Argyle st 43 - Karta
  0.26 km från British Library
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Kings Cross. De som bor på denna anläggning, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • OYO Kings Hotel
  Från1.517krPer natt

  OYO Kings Hotelstars

  Kings Cross, London , Argyle square 36-37 - Karta
  0.26 km från British Library
   

  Detta gulliga hotell beläget i Kings Cross. Detta hotell innefattar 21 trivsamma rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på OYO Kings Hotel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på OYO Kings Hotel. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Elmwood Hotel
  Från1.121krPer natt

  Elmwood Hotelstars

  Kings Cross, London , Argyle square 19-20 - Karta
  0.33 km från British Library
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 649 recensioner från resenärerBaserat på 649 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Kings Cross. Totalt 35 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Elmwood Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Mentone Hotel
  Från1.834krPer natt

  Mentone Hotelstars

  Kings Cross, London , 54-56 cartwright gardens - Karta
  0.34 km från British Library
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 666 recensioner från resenärerBaserat på 666 recensioner från resenärer

  Detta charmiga B&B beläget i Kings Cross. Mentone Hotel har totalt 40 rum. Mentone Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda.

  Se mer
 • Ambassadors Bloomsbury
  Från2.212krPer natt

  Ambassadors Bloomsburystars

  Euston, London , Upper woburn place 12 - Karta
  0.35 km från British Library
  4,0/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2392 recensioner från resenärerBaserat på 2392 recensioner från resenärer

  Hotellet är centralt beläget i Bloomsbury, med Euston, Russell Square och stationerna Kings Cross och St Pancras i närheten. Detta eleganta hotell har nyligen renoverats och är inrymt i en byggnad som går tillbaka till 1906. Den italienske arkitekten Guiseppe Boscherini har skapat en fräsch, modern design för att möta behoven hos en mycket kräsen företags-och konferensmarknad. Hotellet har 100 rum fördelade på sex våningar. Faciliteter och bekvämligheter inkluderar konferensrum och bankettrum för upp till 250 deltagare, luftkonditionerade allmänna utrymmen, en restaurang och internet. Alla rum har eget badrum med badkar eller högtrycksdusch. De är rökfria och har reglerbar luftkonditionering och uppvärmning, stor platt-tv och te-och kaffekokare.

  Se mer
 • Access Bloomsbury
  Från1.992krPer natt

  Access Bloomsburystars

  Camden Town, London , Burton street 32 - Karta
  0.38 km från British Library
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Camden Town. Med sina totalt 5 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  108  Hotell - British Library
Sida  1  av  11
 

Hotell i närheten av  British Library

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner