Hotell i närheten av British Library

Se på kartan
Hotell - British Library

British LibraryFrån  350kr

Rekommenderade hotell nära British Library

 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Från1.087krPer natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Karta
  0.38 km från British Library
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 909 recensioner från resenärerBaserat på 909 recensioner från resenärer

  Detta trevliga hotell har ett utmärkt läge i ett lugnt område i London. Hotellet ligger med enkel tillgång till en rad av stadens attraktioner. Anslutning till kollektivtrafiken finns i närheten. Detta underbara hotell ligger med enkel tillgång till en mängd shoppingmöjligheter, matställen och nöjesställen. Detta charmiga hotell kommer att imponera, gästerna välkomnas i den klassiskt designade lobbyn. Rummen är vackert inredda och erbjuder en avkopplande miljö där man kan varva ner. Hotellet har ett stort urval av förstklassiga faciliteter som sörjer för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Hostel Generator London
  Från450krPer natt

  Hostel Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  0.38 km från British Library
  3,4/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3018 recensioner från resenärerBaserat på 3018 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Clink 261 Hostel
  Från764krPer natt

  Clink 261 Hostelstars

  Kings Cross, London , Grays inn road 261 - Karta
  0.45 km från British Library
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 745 recensioner från resenärerBaserat på 745 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem, som återfinns i Kings Cross, är ett bra alternativ för homosexuella. Det totala antalet rum på Clink 261 Hostel är 25. Clink 261 Hostel genomgick en renovering 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Clink 261 Hostel. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom har Clink 261 Hostel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering.

  Se mer
 • So Kings Cross Hotel
  Från831krPer natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Karta
  0.62 km från British Library
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 307 recensioner från resenärerBaserat på 307 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Kings Cross. Detta hotell har 41 rum. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. På So Kings Cross Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Wesley
  Från1.599krPer natt

  The Wesleystars

  Euston, London , Euston street 81-103 - Karta
  0.69 km från British Library
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1959 recensioner från resenärerBaserat på 1959 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Euston. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra gäster har 28. 1 kilometer till flygplatsen. 100 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2013. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmen på The Wesley är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Från571krPer natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Karta
  0.71 km från British Library
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 450 recensioner från resenärerBaserat på 450 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem som återfinns i Euston, är adults-only. Med sina totalt 10 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls inte på Publove The Exmouth Arms. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Euston Square Hotel
  Från1.369krPer natt

  Euston Square Hotelstars

  Euston, London , North gower street 152-156 - Karta
  0.74 km från British Library
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1020 recensioner från resenärerBaserat på 1020 recensioner från resenärer

  Med ett idealiskt läge i London har gästerna på detta hotell nära till många av de viktigaste attraktionerna som staden kan erbjuda. Gästerna har enkel tillgång till British Museum, Regents Park, British Library, Oxford Street och teatrarna i West End. Camden, med sin eklektiska mix av barer, restauranger, affärer och marknader, är 10 minuters bussresa bort. Hotellet är inrymt i ett viktorianskt hus, och är en vacker blandning av traditionell charm, klassisk elegans och modern stil. Vackert inredda rum ger komfort och bekvämlighet. Hotellets utmärkta faciliteter och service fokuserar på att ta hand om behoven hos alla sorters resenärer som besöker staden.

  Se mer
 • Waterside Níké Apartments
  Från1.241krPer natt

  Waterside Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Karta
  0.74 km från British Library
  2,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Flera lägenheter med centralt läge. London-Heathrow flygplats och Gatwick flygplats ligger 32 respektive 49 km från hotellet. De 13 lägenheterna är rymliga och stilfulla, och är ett perfekt val för dem som söker studioboende i London. Den moderna designen och stilfulla inredningen i varje lägenhet erbjuder en avkopplande atmosfär för en njutbar vistelse. Utöver det egna badrummet med dusch och hårtork har alla lägenheter TV med satellit-/kabelkanaler, internet och ett fullt utrustat kök.

  Se mer
 • Ridos Níké Apartments
  Från1.245krPer natt

  Ridos Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Karta
  0.74 km från British Library
   

  Detta bekväma hotell beläget i Camden Town. Detta hotell har totalt 20 ombonade rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Smart Russell Square
  Från910krPer natt

  Smart Russell Squarestars

  Russell Square area, London , Guilford street london 71-72 - Karta
  0.75 km från British Library
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1059 recensioner från resenärerBaserat på 1059 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Russell Square. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Inte långt bort hittar våra kunder transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 150 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 60. Smart Russell Square tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna på Smart Russell Square.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  42  Hotell - British Library
Sida  1  av  5
 

Hotell i närheten av  British Library

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner