Hotell i närheten av Canary Wharf Tower

Se på kartan
Hotell - Canary Wharf Tower

Canary Wharf TowerFrån  200kr

Rekommenderade hotell nära Canary Wharf Tower

 • Point A Hotel London - Canary Wharf
  Från412krPer natt

  Point A Hotel London - Canary Wharfstars

  Docklands, London , Hertsmere road west 1b - Karta
  0.38 km från Canary Wharf Tower
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2236 recensioner från resenärerBaserat på 2236 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Docklands. Denna anläggning har totalt 130 ombonade rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på Point A Hotel London - Canary Wharf är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel London Canary Wharf
  Från1.291krPer natt

  Novotel London Canary Wharfstars

  Docklands, London , 40 marsh wall 40 - Karta
  0.4 km från Canary Wharf Tower
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Novotel London Canary Wharf är ett nytt och elegant 39-våningshotell, en kort promenad från tunnelbanestationen Canary Wharf. Hotellet ligger i stadens välkända affärsdistrikt, och ger enkel åtkomst till Londons främsta sevärdheter. På hotellet finns en m odern restaurang, bar och takterrass med fantastisk 360-gradersutsikt över Londons skyline. Med 9 fullt utrustade mötesrum, kostnadsfritt wifi, ett modernt gym och en pool är det här den perfekta platsen för både affärs- och fritidsvistelser.

  Se mer
 • Hilton London Canary Wharf
  Från1.020krPer natt

  Hilton London Canary WharfstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , South quay, marsh wall - Karta
  0.45 km från Canary Wharf Tower
  4,5/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4371 recensioner från resenärerBaserat på 4371 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett av de nyaste affärsdistrikten i London. Centrum i Canary Wharf ligger endast cirka 100 meter bort, medan ett utbud av restauranger, barer och shopping finns ca 300 m bort. Från hotellet är det ca 600 meter till tunnelbanestationen Canary Wharf och ca 1 km till närmaste regionala järnvägsstation. Det är 6 km till London City Airport och 33 km till Heathrow. Hotellet öppnade 2006, är luftkonditionerat och har totalt 282 rum fördelade på 14 våningar. Faciliteterna inkluderar 24-timmarsreception, valutaväxling och garderob. Hotellet har bar och restaurang, samt konferensfaciliteter och tillgång till internet. Rums- och tvättservice finns också. Alla rum är fullt utrustade som standard, inklusive satellit-/kabel-TV, minibar och te- och kaffekokare.

  Se mer
 • Phoenix Heights By BridgeStreet
  Från1.524krPer natt

  Phoenix Heights By BridgeStreetstars

  Docklands, London , Mastmaker road 4 - Karta
  0.49 km från Canary Wharf Tower
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Docklands. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 8. 8 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Våra kunder har 8. 5 kilometer till flygplatsen. Phoenix Heights By BridgeStreet har totalt 56 rum. Phoenix Heights By BridgeStreet byggdes 2010. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta boende tillåter inte husdjur. På Phoenix Heights By BridgeStreet kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marlin Apartments Canary Wharf
  Från1.846krPer natt

  Marlin Apartments Canary Wharfstars

  Docklands, London , Byng street, canary south, westferry road 9 - Karta
  0.5 km från Canary Wharf Tower
  3,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 389 recensioner från resenärerBaserat på 389 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell finns i Docklands. Från det här lägenhetshotellet som ligger 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Boendet har totalt 42 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Marlin Apartments Canary Wharf tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Från1.444krPer natt

  Circus Apartments by BridgeStreetstars

  Docklands, London , Westferry circus 39 - Karta
  0.53 km från Canary Wharf Tower
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Docklands. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Circus Apartments by BridgeStreet är 45. Detta boende genomgick en renovering 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Circus Apartments by BridgeStreet tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Circus Apartments by BridgeStreet. På Circus Apartments by BridgeStreet kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lansbury Heritage Hotel
  Från1.022krPer natt

  Lansbury Heritage Hotelstars

  Docklands, London , Poplar high street 117 - Karta
  0.65 km från Canary Wharf Tower
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 319 recensioner från resenärerBaserat på 319 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Docklands. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 30. 5 kilometer till flygplatsen. Lansbury Heritage Hotel har totalt 25 rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Lansbury Heritage Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lincoln Plaza One-Bedroom Apartments
  Från1.548krPer natt

  Lincoln Plaza One-Bedroom Apartmentsstars

  Docklands, London , Duckman tower, london, e14 9ez  - Karta
  0.67 km från Canary Wharf Tower
   

  Denna gulliga lägenhet ligger i Docklands. Från denna egendom som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 4. 9 kilometer till flygplatsen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 15 rum. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Lincoln Plaza One-Bedroom Apartments erbjuder transfer till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lincoln Plaza London, Curio Collection by Hilton
  Från1.226krPer natt

  Lincoln Plaza London, Curio Collection by HiltonstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , 2 lincoln plaza canary wharf - Karta
  0.72 km från Canary Wharf Tower
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 79 recensioner från resenärerBaserat på 79 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Docklands. Det totala antalet rum på Lincoln Plaza London, Curio Collection by Hilton är 129.

  Se mer
 • Saco Canary Wharf - Trinity Tower
  Från908krPer natt

  Saco Canary Wharf - Trinity Towerstars

  Liverpool Street, London , Trinity tower, block c, lanterns court, quadrant 28 - Karta
  0.78 km från Canary Wharf Tower
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Liverpool Street. Denna anläggning har 55 rum. Alla gästerna på Saco Canary Wharf - Trinity Tower kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Saco Canary Wharf - Trinity Tower håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. På Saco Canary Wharf - Trinity Tower kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Canary Wharf Tower
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Canary Wharf Tower

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här