Hotell i närheten av Canary Wharf Tower

Se på kartan
Hotell - Canary Wharf Tower

Canary Wharf TowerFrån  400kr

Rekommenderade hotell nära Canary Wharf Tower

 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Från1.003krPer natt
  0.34 km från Canary Wharf Tower
  3,5/5
  Kundomdömenav 60 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4741 recensioner från resenärerBaserat på 4741 recensioner från resenärer

  Detta underbara hotell har ett utmärkt läge, det ligger i hjärtat av Londons Docklands. Hotellet ligger nära affärsdistriktet Canary Wharf och området Greenwich. Denna härliga miljö erbjuder ett bra alternativ för resenärer som är intresserade av att utforska sevärdheter som denna underbara stad har att erbjuda. Det allmänna transportnätet finns i närheten. Detta underbara hotell med en härlig arkitektur imponerar säkert. Rummen är utsökt inredda och erbjuder en kokong av lugn och ro, dit man kan fly resten av världen. Man uppskattar säkert det breda utbud av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda. Gästerna kan njuta av en skön simtur i poolen eller bara koppla av i ångbad, bastu och spa-badkar.

  Se mer
 • Novotel London Canary Wharf
  Från2.494krPer natt

  Novotel London Canary Wharfstars

  Docklands, London , 40 marsh wall - Karta
  0.4 km från Canary Wharf Tower
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Novotel London Canary Wharf är ett nytt och elegant 39-våningshotell, en kort promenad från tunnelbanestationen Canary Wharf. Hotellet ligger i stadens välkända affärsdistrikt, och ger enkel åtkomst till Londons främsta sevärdheter. På hotellet finns en m odern restaurang, bar och takterrass med fantastisk 360-gradersutsikt över Londons skyline. Med 9 fullt utrustade mötesrum, kostnadsfritt wifi, ett modernt gym och en pool är det här den perfekta platsen för både affärs- och fritidsvistelser.

  Se mer
 • Hilton Canary Wharf
  Från2.235krPer natt

  Hilton Canary Wharfstars

  Docklands, London , South quay marsh wall london e14 9sh - Karta
  0.45 km från Canary Wharf Tower
  4,5/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4335 recensioner från resenärerBaserat på 4335 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett av de nyaste affärsdistrikten i London. Centrum i Canary Wharf ligger endast cirka 100 meter bort, medan ett utbud av restauranger, barer och shopping finns ca 300 m bort. Från hotellet är det ca 600 meter till tunnelbanestationen Canary Wharf och ca 1 km till närmaste regionala järnvägsstation. Det är 6 km till London City Airport och 33 km till Heathrow. Hotellet öppnade 2006, är luftkonditionerat och har totalt 282 rum fördelade på 14 våningar. Faciliteterna inkluderar 24-timmarsreception, valutaväxling och garderob. Hotellet har bar och restaurang, samt konferensfaciliteter och tillgång till internet. Rums- och tvättservice finns också. Alla rum är fullt utrustade som standard, inklusive satellit-/kabel-TV, minibar och te- och kaffekokare.

  Se mer
 • Phoenix Heights By BridgeStreet
  Från2.020krPer natt

  Phoenix Heights By BridgeStreetstars

  Docklands, London , Mastmaker road 4 - Karta
  0.49 km från Canary Wharf Tower
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Docklands. Från det här boendet som ligger 8. 8 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra kunder har 8. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 56 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Phoenix Heights By BridgeStreet. Boendet byggdes år 2010. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Phoenix Heights By BridgeStreet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Phoenix Heights By BridgeStreet kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marlin Apartments Canary Wharf
  Från1.490krPer natt

  Marlin Apartments Canary Wharfstars

  Docklands, London , Byng street, canary south, westferry road 9 - Karta
  0.5 km från Canary Wharf Tower
  3,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 377 recensioner från resenärerBaserat på 377 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Docklands. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 1. 1 kilometer från stadens centrum. Det totala antalet rum på Marlin Apartments Canary Wharf är 42. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på Marlin Apartments Canary Wharf. Husdjur är inte tillåtna på Marlin Apartments Canary Wharf. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Från2.143krPer natt

  Circus Apartments by BridgeStreetstars

  Docklands, London , Westferry circus 39 - Karta
  0.53 km från Canary Wharf Tower
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Docklands. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 45 rum. Detta boende genomgick en renovering 2011. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Circus Apartments by BridgeStreet. Circus Apartments by BridgeStreet kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lincoln Plaza London, Curio Collection by Hilton
  Från2.264krPer natt

  Lincoln Plaza London, Curio Collection by Hiltonstars

  Docklands, London , 2 lincoln plaza, millharbour - Karta
  0.72 km från Canary Wharf Tower
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Docklands. Detta boende har totalt 129 ombonade rum.

  Se mer
 • St George Wharf Apartments
  Från2.922krPer natt

  St George Wharf Apartmentsstars

  Vauxhall, London , St george's wharf, london - Karta
  0.75 km från Canary Wharf Tower
   

  Denna gulliga lägenhet belägen i Vauxhall. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på St George Wharf Apartments har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Lanterns Court Two-Bedrooms Apartments
  Från3.317krPer natt

  Lanterns Court Two-Bedrooms Apartmentsstars

  Docklands, London , Denison house, lanterns way 20 - Karta
  0.76 km från Canary Wharf Tower
   

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Docklands. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Lanterns Court Two-Bedrooms Apartments som har totalt 10 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2009. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lanterns Court One-Bedroom Apartments
  Från2.433krPer natt
  0.8 km från Canary Wharf Tower
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7 recensioner från resenärerBaserat på 7 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Docklands. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 5. 4 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 6. 9 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning med endast 10 rum passar bra för en lugn vistelse. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Lanterns Court One-Bedroom Apartments kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Canary Wharf Tower
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Canary Wharf Tower

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här