Hotell i närheten av Covent Garden

Se på kartan
Hotell - Covent Garden

Covent GardenFrån  401kr

Rekommenderade hotell nära Covent Garden

 • The Waldorf Hilton
  Från3.963krPer natt

  The Waldorf Hiltonstars

  The Strand, London , Aldwych n/a - Karta
  0.26 km från Covent Garden
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5085 recensioner från resenärerBaserat på 5085 recensioner från resenärer

  Vackert beläget i hjärtat av London har detta lyxiga hotell ett fantastiskt läge. Hotellet ligger endast en kort sträcka från det livliga West End och Covent Garden och de många attraktioner som denna livliga stad kan erbjuda. En uppsjö av restauranger, butiker och nöjesställen finns i närheten. Anslutning till kollektivtrafiken finns bara 50 meter från hotellet. Detta charmiga cityhotell har en lång historia som går tillbaka till 1908. Hotellet lockar besökarna till en värld av dekadans och elegans. Rummen är praktfullt inredda, med komfort och lyx. Hotellet erbjuder ett brett utbud av faciliteter och service som kommer att imponera på även den mest kräsna resenär.

  Se mer
 • ME London
  Från3.922krPer natt

  ME Londonstars

  Covent Garden, London , Strand 336-337 - Karta
  0.27 km från Covent Garden
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3479 recensioner från resenärerBaserat på 3479 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Covent Garden. Totalt 157 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på ME London har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Amba Hotel Charing Cross (Previously Guoman)
  Från3.042krPer natt
  0.39 km från Covent Garden
  4,2/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5078 recensioner från resenärerBaserat på 5078 recensioner från resenärer

  Detta traditionella hotell ligger i hjärtat av London och har bra förbindelser med kollektivtrafik från Charing Cross tunnelbanestation. Det är bara en kort sträcka till Trafalgar Square och Covent Garden. Omgivningarna är fyllda av restauranger och barer liksom många nattklubbar. Huset byggdes 1864 i viktoriansk stil och totalrenoverades år 2000. Hotellet har ett café, en mysig bar och en à la carte-restaurang med separat rökfri del. Konferensrum finns för affärsresenärer. De eleganta rummen har eget badrum och samtliga är välutrustade. En frukostbuffé serveras varje morgon. Vid lunchtid och kvällstid serveras à la carte-rätter.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Mercer Street
  Från2.940krPer natt

  Radisson Blu Edwardian Mercer Streetstars

  Covent Garden, London , 20 mercer street, covent garden 20 - Karta
  0.41 km från Covent Garden
  3,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3655 recensioner från resenärerBaserat på 3655 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Covent Garden. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. De 137 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2016. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Radisson Blu Edwardian Mercer Street har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. På Radisson Blu Edwardian Mercer Street kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citadines Trafalgar Square London
  Från2.275krPer natt

  Citadines Trafalgar Square Londonstars

  Trafalgar Square, London , Northumberland avenue 18/21 - Karta
  0.53 km från Covent Garden
  4,2/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2713 recensioner från resenärerBaserat på 2713 recensioner från resenärer

  Det här charmiga lägenhetshotellet kan stoltsera med ett förstklassigt läge i London. Det är praktiskt beläget bara några steg från Nelsonkolonnen på Trafalgar Square och en kort promenad från parlamentsbyggnaden, Big Ben och Westminster Abbey. Bland övriga sevärdheter i närheten finns Buckingham Palace, St James's Park och National Portrait Gallery, med en av de största europeiska konstsamlingarna i världen. Närliggande St James's Park är en perfekt plats för en paus från stadens stress. Lägenheterna har luftkonditionering och är rymliga och moderna. De har alla nödvändiga bekvämligheter och tjänster för att gästerna ska känna sig som hemma, som wifi och ett fullt utrustat kök. Studior finns också att tillgå, det perfekta logialternativet för de som reser ensamma.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  Från3.186krPer natt

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, London , leicester square 31-36 - Karta
  0.55 km från Covent Garden
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3441 recensioner från resenärerBaserat på 3441 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Piccadilly Circus. Detta boende innefattar 127 trivsamma rum. Radisson Blu Edwardian Hampshire genomgick en totalrenovering 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE
  Från2.539krPer natt

  INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUAREstars

  Soho, London , 1 leicester square - Karta
  0.59 km från Covent Garden
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 162 recensioner från resenärerBaserat på 162 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Soho. 95 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE har inte öppet dygnet runt. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar
  Från2.715krPer natt
  0.61 km från Covent Garden
  4,3/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1904 recensioner från resenärerBaserat på 1904 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Piccadilly Circus. Från det här hotellet som ligger 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning kan erbjuda totalt 116 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. På Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Thistle Piccadilly
  Från2.813krPer natt

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, London , Coventry street - Karta
  0.65 km från Covent Garden
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1236 recensioner från resenärerBaserat på 1236 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Piccadilly Circus. Våra kunder har 22. 6 kilometer till flygplatsen. Thistle Piccadilly har totalt 82 rum. Detta boende stod klart 1900 och renoverades 2012. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Thistle Piccadilly tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Trafalgar
  Från3.197krPer natt

  The Trafalgarstars

  Trafalgar Square, London , Spring gardens, trafalgar square 2 - Karta
  0.66 km från Covent Garden
  3,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 540 recensioner från resenärerBaserat på 540 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Trafalgar Square. Våra gäster har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Trafalgar. Det här hotellet byggdes 2001. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Dessutom kan gästerna bo på The Trafalgar med sina husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  146  Hotell - Covent Garden
Sida  1  av  15
 

Hotell i närheten av  Covent Garden

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner