Hotell i närheten av Harrods

Se på kartan
Hotell - Harrods

HarrodsFrån  399kr

Rekommenderade hotell nära Harrods

 • The Capital
  Från3.135krPer natt

  The Capitalstars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Karta
  0.14 km från Harrods
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 894 recensioner från resenärerBaserat på 894 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Knightsbridge är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra resenärer är det bara 100 meter till flygplatsen. 49 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2006. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på The Capital har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Claverley Court Apartment Knightsbridge
  Från3.160krPer natt
  0.17 km från Harrods
   

  Detta enastående lägenhetshotell är lokaliserat i South Kensington. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Claverley Court Apartment Knightsbridge har wifi-anslutning. Receptionen på Claverley Court Apartment Knightsbridge har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Claverley Court Apartment Knightsbridge.

  Se mer
 • Mandarin Oriental Hyde Park London
  Från7.967krPer natt

  Mandarin Oriental Hyde Park Londonstars

  Hyde Park, London , Knightsbridge 66 - Karta
  0.4 km från Harrods
   

  Detta lyxiga hotell ligger i Hyde Park. Det totala antalet rum är 200. Detta hotell som byggdes 1889 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2000. Mandarin Oriental Hyde Park London tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på Mandarin Oriental Hyde Park London håller öppet dygnet runt. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Mandarin Oriental Hyde Park London?Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mandarin Oriental Hyde Park London. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster.

  Se mer
 • Hotel 11 Cadogan Gardens
  Från3.489krPer natt

  Hotel 11 Cadogan Gardensstars

  Knightsbridge, London , Cadogan gardens 11 - Karta
  0.73 km från Harrods
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1087 recensioner från resenärerBaserat på 1087 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Knightsbridge. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Inte långt bort hittar våra gäster transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. För våra gäster är det bara 960 meter till flygplatsen. Detta boende innefattar 54 trivsamma rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1876 och totalrenoverades 2011. Alla gästerna på Hotel 11 Cadogan Gardens kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Draycott Hotel
  Från4.035krPer natt

  Draycott Hotelstars

  Knightsbridge, London , Cadogan gardens 26 - Karta
  0.77 km från Harrods
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 880 recensioner från resenärerBaserat på 880 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Knightsbridge. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 14. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 35 trivsamma rum. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nell Gwynn House
  Från1.855krPer natt

  Nell Gwynn Housestars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  0.82 km från Harrods
  3,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 416 recensioner från resenärerBaserat på 416 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i London, i en art déco-byggnad vid Sloane Avenue i Royal Borough of Kensington and Chelsea. Hotellets närhet till tunnelbanestationer och busshållplatser gör det möjligt för gästerna att upptäcka området. Natural History Museum, Science Museum och Victoria and Albert Museum ligger dessutom bara tio minuters promenad från hotellet. Gästerna kan nå West End och City of London via tunnelbanestationerna South Kensington och Sloane Square, vilka ligger åtta minuters promenad bort. Hotellet har olika typer av logienheter som sträcker sig från dubbelrum, juniorsviter och sviter till lägenheter och studior. Hotellparkeringen kan vara användbar för de som kommer i bil.

  Se mer
 • Chelsea Cloisters
  Från1.249krPer natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  0.84 km från Harrods
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1074 recensioner från resenärerBaserat på 1074 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Chelsea. Våra resenärer har 15. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 190 rum. Chelsea Cloisters är från år 1935. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Chelsea Cloisters . Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • San Domenico House
  Från3.868krPer natt

  San Domenico Housestars

  Chelsea, London , Draycott place 29-31 - Karta
  0.86 km från Harrods
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Chelsea. Detta hotell har totalt 19 ombonade rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • InterContinental London Park Lane
  Från3.063krPer natt

  InterContinental London Park Lanestars

  Green Park, London , Hamilton place 1 - Karta
  1.04 km från Harrods
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2840 recensioner från resenärerBaserat på 2840 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Green Park. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här boendet. Från detta hotell är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. 447 välkomnande rum finns på anläggningen. InterContinental London Park Lane genomgick en totalrenovering 2007. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. InterContinental London Park Lane har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. InterContinental London Park Lane är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Four Seasons at London Park Lane
  Från5.745krPer natt

  Four Seasons at London Park Lanestars

  Green Park, London , Hamilton place park lane - Karta
  1.06 km från Harrods
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1271 recensioner från resenärerBaserat på 1271 recensioner från resenärer

  FOUR SEASONS LONDON

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  218  Hotell - Harrods
Sida  1  av  22
 

Hotell i närheten av  Harrods

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner