Hotell i närheten av Hyde Park Corner

Se på kartan
Hotell - Hyde Park Corner

Hyde Park CornerFrån  200kr

Rekommenderade hotell nära Hyde Park Corner

 • InterContinental London Park Lane
  Från3.308krPer natt

  InterContinental London Park LanestarsGreenProgram Icon

  Green Park, London , Hamilton place 1 - Karta
  0.09 km från Hyde Park Corner
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2904 recensioner från resenärerBaserat på 2904 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Green Park. Våra kunder hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Det totala antalet rum på InterContinental London Park Lane är 447. Boendet totalrenoverades 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på InterContinental London Park Lane har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. InterContinental London Park Lane erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på InterContinental London Park Lane. InterContinental London Park Lane tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Kunderna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Four Seasons Hotel London At Park Lane
  Från4.910krPer natt

  Four Seasons Hotel London At Park Lanestars

  Green Park, London , Hamilton place park lane - Karta
  0.12 km från Hyde Park Corner
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1315 recensioner från resenärerBaserat på 1315 recensioner från resenärer

  FOUR SEASONS LONDON

  Se mer
 • The Lanesborough
  Från7.082krPer natt

  The Lanesboroughstars

  Knightsbridge, London , Hyde park corner 1 - Karta
  0.16 km från Hyde Park Corner
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 373 recensioner från resenärerBaserat på 373 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Knightsbridge. 93 välkomnande rum finns på anläggningen. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. The Lanesborough tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på The Lanesborough. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • COMO Metropolitan London
  Från4.565krPer natt

  COMO Metropolitan Londonstars

  Park Lane, London , 19 old park lane london w1k 1lb w1k 1lb 19 - Karta
  0.22 km från Hyde Park Corner
  4,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  På en av de häftigaste adresserna i London ligger hotellet Metropolitan, som är ett modernt landmärke. Hotellet ligger vid en av Londons mest kända vägar, Park Lane, framför Mayfair och en kort promenad från tunnelbanestationen Hyde Park Corner och Knightsbridge. Här erbjuds utsikt över Hyde Park. Metropolitan öppnades 1997, och erbjuder elegant design, Armani-klädda servitörer i baren Met som serverar klassiska cocktails, den världsberömda restaurangen Nobu samt fina rum och allmänna utrymmen. Inga detaljer har förbisetts. Från rummens inredning till servicen. Hotellet har ett perfekt läge.

  Se mer
 • London Hilton on Park Lane
  Från1.926krPer natt

  London Hilton on Park LanestarsGreenProgram Icon

  Park Lane, London , 22 park lane 22 - Karta
  0.24 km från Hyde Park Corner
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3784 recensioner från resenärerBaserat på 3784 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i hjärtat av Mayfair i London. Hotellet har fantastisk utsikt över berömda Hyde Park. Gästerna befinner sig på kort avstånd från de fashionabla shoppingområdena Knightsbridge, Bond Street och Oxford Street. Hotellet ligger inom bekvämt avstånd till de viktigaste attraktionerna som denna underbara stad har att erbjuda och gästerna kommer att befinna sig i en idealisk miljö för att utforska området. Detta charmiga hotell har en fantastisk arkitektur som med lätthet smälter in i de eleganta omgivningarna. De stilrena rummen är elegant inredda och erbjuder en lugn och rofylld tillflyktsort där du kan koppla av på kvällen. Gästerna bjuds in att utnyttja det omfattande utbudet av faciliteter som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • COMO The Halkin, London
  Från2.505krPer natt

  COMO The Halkin, Londonstars

  Belgravia, London , Halkin street london sw1x 7dj 5-6 - Karta
  0.26 km från Hyde Park Corner
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 624 recensioner från resenärerBaserat på 624 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Belgravia. Från det här boendet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 41 rum. Como The Halkin byggdes 1991. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Como The Halkin har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Como The Halkin förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Como The Halkin är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Park Lane Mews
  Från158.904krPer natt

  Park Lane Mewsstars

  Park Lane, London , Stanhope row 2 - Karta
  0.33 km från Hyde Park Corner
  3,8/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1319 recensioner från resenärerBaserat på 1319 recensioner från resenärer

  Detta eleganta hotell ligger i Londons centrum och grundades 1987 och erbjuder charmen hos ett traditionellt hotell med de moderna faciliteter som kan tillfredsställa de mest kräsna gäster. Det ligger nära Buckingham Palace och den närmaste stationen är Green Park. 2 tunnelbanestationer är en kort promenad bort. Hotellet har en restaurang där gästerna kan njuta av en frukostbuffé och en bar där de kan ta sig en god drink. Dessutom har det ett konferensrum för möten och privata fester. Hotellet har dessutom ett konferensrum för möten och privata fester. Alla rummen är utrustade med minibar, hårtork, värdeskåp och luftkonditionering.

  Se mer
 • Dorchester
  Från6.424krPer natt

  Dorchesterstars

  Oxford Street, London , Park lane 53 - Karta
  0.44 km från Hyde Park Corner
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1795 recensioner från resenärerBaserat på 1795 recensioner från resenärer

  Situated close to Hyde Park, this hotel is the perfect stopover point for those wishing to visit the many shops on Oxford Street. The lively nightlife scenes of Knightsbridge and Mayfair are within walking distance of the hotel, as are many of London's most popular tourist sights, including Buckingham Palace.

  Se mer
 • 44 Curzon Street Apartments
  Från3.417krPer natt

  44 Curzon Street Apartmentsstars

  Mayfair, London , Curzon street 44 - Karta
  0.49 km från Hyde Park Corner
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 292 recensioner från resenärerBaserat på 292 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Mayfair. Det totala antalet rum på 44 Curzon Street Apartments är 20. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Från2.259krPer natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Karta
  0.53 km från Hyde Park Corner
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2486 recensioner från resenärerBaserat på 2486 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Green Park. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Flemings Mayfair. Denna anläggning byggdes 1851 och totalrenoverades 2016. Alla gästerna på Flemings Mayfair kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Flemings Mayfair. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Flemings Mayfair är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  275  Hotell - Hyde Park Corner
Sida  1  av  28
 

Hotell i närheten av  Hyde Park Corner

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner